Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota wrote:Niebezpieczne, bo łatwo się przyzwyczaić.
A może z nim pogadaj? bez awantury tylko na spokojnie? ze to niezdrowo i kosztownie, ze może raz w tygodniu?
Mowilam mu,ze nie bede jedzenia kupowac skoro go stac na chlanie...to sie rzuca ,ze przeciez na to pracuje
Juz jest uzalezniony bo bez piwa nie zasnie. Niech tylko sprobuje wypic jak dziecko bedzie to go wypier. na zbity pyskWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 19:54
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Mowilam mu,ze nie bede jedzenia kupowac skoro go stac na chlanie...to sie rzuca ,ze przeciez na to pracuje
Juz jest uzalezniony bo bez piwa nie zasnie. Niech tylko sprobuje wypic jak dziecko bedzie to go wypier. na zbity pysk
Alka, tylko się nie denerwuj! Postrasz go może, że jak pije to nie ma Tv albo niech wybiera, piwo albo Ty. -
Złota wrote:Alka, tylko się nie denerwuj! Postrasz go może, że jak pije to nie ma Tv albo niech wybiera, piwo albo Ty.
Mowi,ze jestem chora ,to przeciez nic takiego. Nie chce mi sie zaczynac bo wtedy zacznie na moich starych,a oni pija od rana,to wiecie...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Mowi,ze jestem chora ,to przeciez nic takiego. Nie chce mi sie zaczynac bo wtedy zacznie na moich starych,a oni pija od rana,to wiecie...
To może u powiedz, ze tracisz poczucie bezpieczeństwa jak tak pije, bo się napatrzyłaś w domu i się boisz. Porusz w nim rycerskie struny, niech się poczuje odpowiedzialny za Twoje bezpieczeństwo. Cos w ten deseń. -
Natka098 wrote:oj to ciężko, na mojego to działa jak rozhula się w lato i potrafi wypić piwo prawie codziennie.
Nie dobre bo możliwe, że właśnie piwem sobie radzi z problemami
Gdybym byla pojebana jak on to bym specjalnie piwo tez sobie otworzyla...bo przeciez tez mam problemyTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Złota wrote:To może u powiedz, ze tracisz poczucie bezpieczeństwa jak tak pije, bo się napatrzyłaś w domu i się boisz. Porusz w nim rycerskie struny, niech się poczuje odpowiedzialny za Twoje bezpieczeństwo. Cos w ten deseń.
Cos Ty,na niego nic nie dzialaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:Gdybym byla pojebana jak on to bym specjalnie piwo tez sobie otworzyla...bo przeciez tez mam problemy
No widzisz, a faceci są jednak słabi psychicznie, dlatego jeśli się nie opamięta to będzie tylko gorzej.
Powiedz mu, że w każdej chwili możesz rodzić i musi być trzeźwy. -
Złota wrote:Alka, jakoś tak brzmisz, jak byście byli obok siebie a nie razem... Może on się stresuje i tak odreagowuje. Może szczerze pogadajcie zamiast się złościć.
No bo tak mnie wkurza. Teraz pyta czy pojdziemy do znajomych,ja ,ze oczywiscie,ze nie to poszedl do kompa i butelki i dzien w dzien to samo.Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.