Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:mój tekst z przed tygodnia .. no jakbym siebie przeczytała... i co ? a jednak !
kochana jeszcze są 2 miechy nie licząc już tego czyli co najmniej 2 miesiące dobrej stymulacji !!!!!
Tylko ja czuje się bezsilna, a stymulacja clo nie działa na mnie. -
Hej laski.
Pomarudzilam Wam wczoraj,ale ulzylo mi. Wczoraj gosci dostalismy i wypil jeszcze dwa. Tylko czekałam az pojda...Poszlismy spac i udawalam,ze strasznie zle sie czuje. Poszlam pod prysznic o 3 i mial mnie zawiezc do szpitala,ale uparlam sie,ze sama jade...oczywiscie w koncu nie pojechalam bo niby nospa pomogla ,heh. D0 6 rana dawałam mu kazania. Rano obiecał,ze nie bedzie pił,tylko jak goscie przyjda czy cos(oczywiscie teraz beke toczy,ze codziennie musi gosci zapraszac) Powiedzialm mu,ze jedno piwo i dziecka nie zobaczy...
Milego dniaNatka098, Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a179aa2e3d2c2436.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9c35cd8b5b31143d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b6e9b824e9139afd.html
Mam je juz w kazdym mozliwym miejscu,plecy tez ;-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 13:54
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Natka niestety nie ma tak latwo z rozstepami. Nie gina tak jak reka odjal. Ja juz niebawem 2 mc po porodzie bede a moje rozstepy,nie mam duzo ale sa, wcale nie wyblakly. Sa mocno rozowe. Mimo, ze smaruje czasem i 2 razy dziennie roznymi cudami...dzis zamowilam z tolpy ponoc jakis dobry krem.
Ja mam tylko na przodzie brzucha. Ale sa... -
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Natka niestety nie ma tak latwo z rozstepami. Nie gina tak jak reka odjal. Ja juz niebawem 2 mc po porodzie bede a moje rozstepy,nie mam duzo ale sa, wcale nie wyblakly. Sa mocno rozowe. Mimo, ze smaruje czasem i 2 razy dziennie roznymi cudami...dzis zamowilam z tolpy ponoc jakis dobry krem.
Ja mam tylko na przodzie brzucha. Ale sa... -
Łóżeczko pościelone,
czekam jeszcze na napis i dodatki i może zdążę Wam wrzucić )
Rosołek i pasztet wyszedł super. Mniam. Pulpeciki z sosie pomidorowym z pora tez:)
Zostało jeszcze kilka drobiazgów i fryzjer i henna, potem impra u znajomych za tydzien i mogę rodzc:)
-
Fidelissa wrote:Łóżeczko pościelone,
czekam jeszcze na napis i dodatki i może zdążę Wam wrzucić )
Rosołek i pasztet wyszedł super. Mniam. Pulpeciki z sosie pomidorowym z pora tez:)
Zostało jeszcze kilka drobiazgów i fryzjer i henna, potem impra u znajomych za tydzien i mogę rodzc:)Fidelissa lubi tę wiadomość
-
I mamy juz wszystkie dzieciaczki na swiecie akurat od strony meza taki urodzaj. Dzis te blizniaki od jego kuzynki przyszly na swiat okolo miesiac przed czasem. Za tydz mamy jedne chrzciny, 23 list drugie, potem 30 list nasze a pozniej pewnie te blizniaki
Jak nic sie nie rodzi tak nagle bum. A jeszcze w lipcu meza kuzynka tez urodzila. -
Misty87 wrote:I mamy juz wszystkie dzieciaczki na swiecie akurat od strony meza taki urodzaj. Dzis te blizniaki od jego kuzynki przyszly na swiat okolo miesiac przed czasem. Za tydz mamy jedne chrzciny, 23 list drugie, potem 30 list nasze a pozniej pewnie te blizniaki
Jak nic sie nie rodzi tak nagle bum. A jeszcze w lipcu meza kuzynka tez urodzila.Misty87 lubi tę wiadomość