Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszka86 wrote:Witam!
Odebrałam wyniki Bhcg.Wynik 655.To chyba dobrze na ten tydzień,jak myślicie??
już sie zastanawiam czy u mnie to nie jest za mała bo w porównaniu do Ciebie to moje 50 to biedactwo -
Wyszlismy ze szpitala i zalecenie bylo tylko podawac zelazo wiec maz kupil. Mowil,ze dla niemowlakow. Dostal Actiferol w saszetkach! Po tym byl koszmar. Tydz temu lekarka przepisala na moja prosbe inne, Ferrum w syropie i jest lepiej o tyle,ze kupki zrobia ale z trudem.
Dzwonilam do lekarki. We wtorek zrobimy morfologie i pojedziemy od razu do szczepienia. Oby to byl koniec meki tych dzieci. Dosc sie ucierpialy w szpitalu
Dostalam wlasnie przesylke od kobietki z OLX. Ciuszki na 74 - 80.
80 szt ubranek za 150zl. Przy czym wszystko po jednym dziecku, markowe 5-10-15, Cocodrillo itp. Jakie piekne! Zwlaszcza kurteczki, spodenki i koszule takie mega wypasione
Jeszcze czekam na wielka pake ponad 150szt od innej zwariowalam hehe
A tu dla porownania, ubralam je w podobne ubranka, pierwszy raz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe9673cefc97.jpgAnutka, Another lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Hej Myszka ładny wynik .. to Twoja pierwsza beta ?
już sie zastanawiam czy u mnie to nie jest za mała bo w porównaniu do Ciebie to moje 50 to biedactwo
Monia, spokojnie, beta podwaja się w ciągu 48h, będziesz maiła za tydzień 1000 -
Zlota,spytam. Chociaz mam nadzieje,ze po odstawieniu zelaza problem zniknie. Kolezanka, ktora lezala ze mna w szpitalu a urodzila kilkanascie godz po mnie, mowila ze jej lekarz na problemy z kupkami zalecil dodawac kleik kukurydziany do mleka...ponoc pomoglo.
Monia jak tam humor? Chyba wreszcie dopisuje
Nie martw sie beta, przyrosnie w swoim czasie -
humor ok .. troche sie stresuje betą ale będzie dobrze ale nadal nie wierze. Ale ten stres mi spotęgował endo bo wczoraj na wizycie mnie tylko zdenerwował i powiedział że mam sie jeszcze nie cieszyc i nie nastawiać na ciąże bo po 2- giej becie może sie wszystko zmienić. wyszłam z płaczem z gabinetu.
-
Misty87 wrote:Wyszlismy ze szpitala i zalecenie bylo tylko podawac zelazo wiec maz kupil. Mowil,ze dla niemowlakow. Dostal Actiferol w saszetkach! Po tym byl koszmar. Tydz temu lekarka przepisala na moja prosbe inne, Ferrum w syropie i jest lepiej o tyle,ze kupki zrobia ale z trudem.
Dzwonilam do lekarki. We wtorek zrobimy morfologie i pojedziemy od razu do szczepienia. Oby to byl koniec meki tych dzieci. Dosc sie ucierpialy w szpitalu
Dostalam wlasnie przesylke od kobietki z OLX. Ciuszki na 74 - 80.
80 szt ubranek za 150zl. Przy czym wszystko po jednym dziecku, markowe 5-10-15, Cocodrillo itp. Jakie piekne! Zwlaszcza kurteczki, spodenki i koszule takie mega wypasione
Jeszcze czekam na wielka pake ponad 150szt od innej zwariowalam hehe
A tu dla porownania, ubralam je w podobne ubranka, pierwszy raz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe9673cefc97.jpg -
HEJ...
odebrałam ranne wyniki krwi i nie podobają mi sie
tsh - 1,729 - NO MOŻE BYĆ ,
PROGESTERON 9,4 - MAŁO0O !! CO NIE BYŁO OWULACJI ?????? ALBO JUŻ SPADŁ NA @ , PROLAKTYNA 23,92 - DUŻOOO !! W MAJU MIAŁAM TROCHE PONAD 4...
co sadzicie?
prolaktyna znow urosła od maja z 4 do 24
a progesteron taki jakbym owu nie miała
a byłam u gina tydz temu mówiłże jest po owu widac płyn poza macica i ciałko żółte
jakie cyrki -
ania14 wrote:HEJ...
odebrałam ranne wyniki krwi i nie podobają mi sie
tsh - 1,729 - NO MOŻE BYĆ ,
PROGESTERON 9,4 - MAŁO0O !! CO NIE BYŁO OWULACJI ?????? ALBO JUŻ SPADŁ NA @ , PROLAKTYNA 23,92 - DUŻOOO !! W MAJU MIAŁAM TROCHE PONAD 4...
co sadzicie?
prolaktyna znow urosła od maja z 4 do 24
a progesteron taki jakbym owu nie miała
a byłam u gina tydz temu mówiłże jest po owu widac płyn poza macica i ciałko żółte
jakie cyrkiania14 lubi tę wiadomość
-
Hej. Witam sie bez nadrabiania.
Misty,sliczne maluszki...az sie rozmarzyłam...
Moj mnie wkur...codziennie chodzimy na rozaniec,a po kosciele on 2 piwka bo mu sie nalezy bo przciez pracuje...ja pier.Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny