Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wczoraj znowu zlapalam dola...wylam jak dziecko,a maz mnie pocieszal,ze jeszcze bede plakac ale ze szczescia...dawno nie mialam tak podlego nastroju po przyjsciu @,ale to trwa juz tak dlugo...modle sie o to zeby wyniki meza sie polepszyly...
-
Gratuluję Monia. Takie się ciesze. ..
Ja po wizycie. Sprzęt ma lipny ,ale brzuch się napinal i mówił, że to skurcze przepowiadajace. Mam za tydzień rano na ktg i skieruje mnie na ccTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Monia, a ja tak czułam, że z tego Twojego cienia coś będzie i nie ukrywam, że i mnie ciary przeszły, jak napisałaś o becie.
Strasznie się cieszę Twoim szczęściem i niech po prostu trwa!
Dajesz nadzieję
Aluś to już niedługo i Ty zobaczysz się z synusiem swoim, cały czas trzymam bardzo mocno kciuki!
Anuś, Hubercik jest cudny, czarnulek
Maniuś, dawaj ten dół, zakopiemy!
Z., Maniuś, XxMoniaXx, alka89, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
I jeszcze jedno Monia - będzie dobrze
Dzisiaj jest symboliczna data - 36 rocznica wyboru Karola Wojtyły na papieża jest mocolka30, XxMoniaXx, alka89, przedszkolanka:), Anaaa:), Misty87, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Noooo widzisz Monia! Mowilam,ze skopie dupsko
GRATULUJE!
Zycze z calego serca spokojnej ciazy!
Anaaa fajnie,ze wrocilas do nas
Nadal czekamy na pelnowymiarowe foto HubercikaAnaaa:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Anutka i Rudasek pisałyście o skurczami łydek, prawda?
Ja tez miałam straszne, teraz od 3 miesięcy nie mam.
Co robię?
Zażywam cyklo3 fort rano i wieczorem oraz magnesin- magnes w czystej postaci 500mg, 1/2 rano i 1/2 przed snem.
Ponieważ biorę pregnal plus nie zazywam magne b6 wg mnie za dużo witamin tez nie dobrze....
A przede wszystkim wieczorem przed pójściem spać smaruje stopy i łydki żelem za 17 zł z kasztanowca ziaji.
I jak ręka odjął. Polecam Wam:)
Po co sie męczyćAnutka, olka30 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:jakie witaminki nie jestem w temacie co mam brać ? zapytam dzis
Ja jem pregnal plus.
Mała tabletka a ma w sobie wszystko. Mam kłopoty z przełykaniem:)
Wcześniej brałam materne i to była masakra dwie ogromne tabsy.
-
Maniuś wrote:A ja wczoraj znowu zlapalam dola...wylam jak dziecko,a maz mnie pocieszal,ze jeszcze bede plakac ale ze szczescia...dawno nie mialam tak podlego nastroju po przyjsciu @,ale to trwa juz tak dlugo...modle sie o to zeby wyniki meza sie polepszyly...
Pamietam jak to było.
Nikt nie zrozumie Cie lepiej jak Staraczka co prawda była ale jednak.
Po takich okresach dołów i szczytow nadziei przyszła raz chętka by wszystko olać i dać sobie luz tak na 2-3 miesiące.
I z tym nastawieniem .....
Nie zdążyłam dać na luz od następnego miecha a tu ....dwie krechy.
Myślę, ze psychika moze pomoc i odwrotnie....
Poza tym polecam żele pomagające w " transporcie"Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 08:54
Macierzanka:), Maniuś lubią tę wiadomość