Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Hm, a kiedy będziesz miała dokładniejszą wizytę ?
No wlasnie 21 i wtedy dadza mi dokladna date cc,ale zapytam dzisiaj jego . Przeciez jak bede miala chodzic do 11.11 to oszaleje,tj miesiac prawie. Szyjka mi sie ostatnio skracala,ciekawe jak bedzie dzisiaj...moze szybvciej skurcze mnie wezma nic termin cesarki...oby,jak nie to na wykopki pojdeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 12:28
Lena87 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Bursztynka wrote:Witaj w klubie, ja od połowy lipca wieczorem mam ochotę odrąbać sobie nogi. Tylko że mnie bardziej kręcą niż skurcze, to coś co nazywają zespołem niespokojnych nóg mnie męczy. Biorę Magne B6 3x1 boję się pomyśleć co by było bez.
Jaki Magnez łykasz i ile?
Pomogło dopiero żelazo, bo pogłębiała mi się anemia.
Nie jest idealnie, ale dużo lepiej.
Pewnie gdybym brała tyle żelaza ile przepisał mi lekarz, to w ogóle byłaby ameryka, ale zaparcia by mnie zabiły
Więc biorę połowę dawki, wyniki powoli się poprawiają a nogi mniej dokuczają.
Anaaa gratuluję kochana, śliczny brunecik
Przedszkolanko, boję się zaryzykować aż tak drastyczną zmianą godzin otwarcia, skróceniem godzin i zmianą lekarza.
Postanowiliśmy, że po porodzie wracamy z małym do pracy, ale skracamy czas pracy do 6 godzin dziennie. I jednocześnie rozglądamy się za lekarzem na stałe. Tak na spokojnie, żeby się znów w coś nie wpakować.
Jak ktoś się znajdzie, to zostanę z małym w domu.
Jakoś to będzie
Monia, trzymam kciuki!!! Cuda się zdarzają i trzeba w nie wierzyć!!!
Lena, współczuję Ci, my przy remoncie o mało się nie rozwiedliśmy, nie wyobrażam sobie budowy, a potem wykańczania domu. To musi być piekło....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 12:29
Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySantocha, przy budowaniu nie ma żadnych kłótni bo zwyczajnie się nie znam na tym, Tomek w tym przypadku sam decyduje.
Ja dopiero będę mogła porządzić jak będziemy środek robić, ale to jeszcze dość sporo czasu minie
Piekło jest jeśli chodzi o $, mimo tego że w większości wszystko robi sam z pomocą naszych braci to i tak cenowo jest masakra .. -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Alka, naciskaj że chciała byś wcześniej urodzić, aby maluszek nie robił sobie krzywdy ..
No mowie,ale oni mowia,ze gorzej dla niego jak bedzie wczesniakiem. Tylko,ze ma malo miejsca i sie boje,ze sie bardziej polamie...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Złota wrote:Ale 37 tc to juz nie wcześniak! Juz kobiety rodzą zdrowe dzieci i nawet nie musza ich kłaść do inkubatora!
No,ale nie przy takich wadach...mimo,ze ma wszystko rozwiniete...eh,bede dzis ryczec i prosig lekarzaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a3627cf56b395101.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1987a0a0d3fe033a.html
TUPOT MAŁYCH STÓP...I ROZSTEPY '-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 12:59
Lena87, Misty87, olka30, Ania_84, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Lena to zapraszam na kawke w listopadzie
Alka :*
Sliczne buciki. A rozstepy...do dzis sie z nimi borykam wrrrrr.....
Monia nie mozesz wiecznie widziec wszystkiego w czarnych kolorach! Skopie Ci dupsko
Lena87, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Lena to zapraszam na kawke w listopadzie
Alka :*
Sliczne buciki. A rozstepy...do dzis sie z nimi borykam wrrrrr.....
Monia nie mozesz wiecznie widziec wszystkiego w czarnych kolorach! Skopie Ci dupsko -
XxMoniaXx wrote:nie o to chodzi, że w czarnych kolorach ale tyle z was miało cienie i nic z tego
I drugie tyle miało cienie które okazały się zielonymi kropkami
Czekam też na Twój wynik bety mam nadzieję że to TOXxMoniaXx lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017