Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka trzymam kciuki
Ale u nas sypie, u was też??
Ja już oficjalnie na zwolnieniu chorobowym (w końcu oddane, aczkolwiek myślę jeszcze czy poprzednie zostawić czy nie, nie wiem co mi się bardziej opłaci, wyższa kasa na macierzyńskim, czy więcej urlopu po ). Oczywiście siedzę w pracy, ale to już inna sprawa, obiecałam nauczyć babeczkę, wydawała się na prawdę obeznana, a po dzisiejszym dniu me uczucia są mocno mieszane No nic, do końca tygodnia jakoś wytrzymam, a potem high life.. Gdyby nie to, że już kilka dni z rzędu nie mogę spać w nocy, więc dziś ledwo się zwlekłam rano, a do tego wspomnienie świąt objawia się już parę dni takim bólem żołądka, że mam pomału dość to było by ok.. I chyba mam najbardziej wierzgające dziecko ze wszystkich, ono prawie nie śpi. Aż się boję co będzie po urodzeniu -
cześć dziewczyny witam się ponownie. Spędziłam z wami na tym wątku jakiś czas na staraniach a wracam z przybraniem - dwumiesięczną córką W nowym roku życzę wam wszystkim spełnienia tego najważniejszego życzenia Uda się!
...a tymczasem zabieram się za starania o drugiego maluszkaLena87, Maniuś, olka30, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Melula najgorsze takie czekanie, ale juz przynajmniej wiesz, ze to na dniach.
Ciazoweczki dacie rade! Ciezko jest rzecz jasna, ale warto warto!!
Ja moich chlopcow codziennie zacalowuje powtorze po raz kolejny-sa przeslodcy!!
Agrafka Ty juz masz core? Kurcze kiedy to zlecialo i juz o drugie sie starasz tak szybko po ciazy?
Ja chwala Bogu dostalam dwoch w pakiecie sama ciaza calkiem fajna sprawa, oczywiscie lekko nie jest, ale panicznie boje sie,ze znow musialabym lezec pol ciazy! Wiec poki co mowie nie...
Hu hu ha! Piekna zima! Tak u nas w gorach sypie,ze uuuu mezu nocki robi w tym tyg, chyba zamarznie na tym stoku!
Dziewuszki gdzie jestescie?? Ja mam dwojeczke i ZAWSZE do Was zajrze! Meldowac sie po kolei!Lena87, Agrafka, Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Agrafka Ty juz masz core? Kurcze kiedy to zlecialo i juz o drugie sie starasz tak szybko po ciazy?
To się dzieje tak szybko, że czasem zapominam, że już mam dziecko
Wiesz, moje starania zaczynam od tabletek anty zeby wszystko unormować więc może w 2016..olka30 lubi tę wiadomość
-
Hej kobiety.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i spełnienia marzeń
Dawno mnie nie było, ale staram się czytać co tam u was.
Anutka, Melula ale super , że to już na dniach będziecie tuliły wasze skarby.
U nas wszystko ok. Tydzień temu mały ważył 2,515 kg. Jest już główką w dół. Łożysko ok, przepływy też, szyjka 2,96cm.
Dziś wchodzimy w 36tc. OMG kiedy to zleciało? Za tydzień już ciąża donoszona. Powoli już pakuje torbę do szpitala. Łóżeczko już stoi i czeka, dziś uprałam i po prasowałam pieluszki. Zostało już tylko kupić kosmetyki i chusteczki mokre.
Synek spokojny, rozpycha się ale daje się wyspać lubi gdy tatuś do niego mówi. Mi już trochę ciężko mimo, że brzuszek nie taki duży, to wstawanie w nocy na siusiu mnie wykończy. Ale mam nadzieje, że jeszcze 2 tyg i się rozpakuję. Oczywiście dam znać co i jak
Aha mam pytanie do mamusiek jaki wyszedł wam wynik posiewu na paciorkowce?
Serdeczne pozdrowienia.olka30 lubi tę wiadomość
-
Hej laski :*
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :*
Wracam do was po 4 miesięcznej przerwie
Nie wiem czy mnie pamiętacie ale może
Ślub za 7 miesięcy ale zaczęliśmy się starać bo nie wiadomo kiedy się uda
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i za zafasolkowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 00:09
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySaro w sumie to już 37 tc strasznie szybko u Ciebie to zleciało może też dlatego że często Nas nie odwiedzasz
Agrafko, nadal za granicą czy już wróciliście do PL ?
Bo jak dobrze pamiętam to do Pragi się przenieśliście ? jeśli się mylę to Mnie popraw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 11:38
Agrafka lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Agrafko, nadal za granicą czy już wróciliście do PL ?
Bo jak dobrze pamiętam to do Pragi się przenieśliście ? jeśli się mylę to Mnie popraw
Tak, była Praga przez pewien czas, teraz jesteśmy w PL. Nie wykluczamy przenieść się tam na stałe w najbliższych miesiącach. Fajne miejsce, jeśli nie byłyście, to szczerze polecam -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki, życzę wszystkim miłego dnia i witam powracające na forum Agrafka popieram powrót do starań, ja też będę chciała do roku zaciążyć drugi raz, bo boję się nawrotu endometriozy i przechodzenia znowu przez to samo, ale na razie ciąża mi daje popalić. Sprawdzają się słowa lekarza sprzed ponad 10 lat, że kręgosłup da mi popalić w ciąży. Wczoraj miałam wręcz wieczorny kryzys, bo ból nie daje się zniwelować w żadnej pozycji, a mój maluch dodatkowo tak kopie, że nie mam chwili spokoju. Słodkie i cudowne to jest, ale momentami jestem tym już zmęczona i modlę się żeby poszedł spać
-
Dzien dobry kochane
Olka tez juz mi kregoslup daje popalic, az sie boje co bedzie jak mi brzuch zacznie rosnac...Ciebie tez bolal od poczatku?
Mam prosbe...trzymajcie prosze za nas kciuki 10.15
Odezwe sie po wizycie...
PozdrawiamLena87, Misty87, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agrafka zatem masz piekne dzieciatko
Manius czekamy!
Olka wiem co czujesz, ja to mialam podwojnie!
A o kregoslupie nie wspomne, bo od lat masakra...zawsze balam sie nastawiania, ale dzis maz bedzie dzwonil do kregaza...chlopcy coraz ciezszi, wiec dalej nie dam rady. Wszystko dzieki pracy za biurkiem przez prawie 7 lat...Agrafka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dobry dobry
Zajsonek, pewnie, ze CIe pamietam
Staraj sie staraj...my sie pomału szukujemy do rozpakowania
dziś wizyta o 13:) prosze o kciukasyolka30, Zajsonek, Maniuś lubią tę wiadomość