Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana wielki krok do przodu trzymam kciuki za zolnierzyki i za ten sluz coby im bylo latwiej do celu dotrzec...trzymam kciuki i wierze w to ze i Ty juz niedlugo bedziesz siedziec przed lapkiem z brzuszkiem :S
XxMoniaXx, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenka, jest mi niezmiernie miło aż się zawstydziłam
Wiem, że to tylko wizyta, ale dla mnie to krok milowy!
Przecież wiem, że tutaj jak nigdzie indziej mogę pogadać o śluzie i o innych jakże zachwycających rzeczach
No a teraz co dzisiaj u Was?XxMoniaXx, Z., Maniuś, Misty87, Anaaa:), olka30, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje zdania się dziś nie trzymają ani kupy ani dupy .. ale co tam
Dla Nas też jest to świetna wiadomość w końcu przyszłaś pozytywnie nastawiona z dobrymi wiadomościamiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 21:01
Z., Maniuś lubią tę wiadomość
-
Trzymają się Lena Pisz, pisz. Jak już będziesz w jednopaku to znów się za jakis czas spotkamy z Mogenem w dłoni wszystkie, jak kiedyś.
Ja nie ukrywam, że właśnie obaliłam lampeczkę, bo po tych dwóćh dniach aż wypieków z emocji dostałam
Maniuś, ale ja siedzę z brzuszkiem, dlatego też zaczęłam ćwiczyć jakieś dwa tygodnie temu
I ja też wierzę w cuda
Z. Jestem za! Wino im starsze tym lepsze. Ja wiem, że póki co staraczki siedzą w ukryciu teraz, ale mam nadzieję, że wrócą.
No przecież ja też parę dni temu miałam kryzys, latem mnie tu w ogóle nie było, ale z Wami się lepiej czuję i czasem żałuję, że Was nie widzęLena87, Maniuś, Anaaa:), Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj tam, oj tam
Ja się napatrzyłam dzisiaj na kobiety z brzuszkami u lekarza i nie ukrywam, że zmierzyłam niektóre z podziwem, jakie mają smukłe uda (marzę o takich) i jakie piękne ramiona... bo ja na moje póki co wolę nie zerkać.
Tak, że ja nie w ciąży, ale witam na uniwerytecie potwornym
I oby Lena, oby...
A Wy się już zmyłyście? Pewnie już Was sen dopada... muszę próbować innym razem wcześniej -
nick nieaktualnyGdzie sen, co TY za głupoty opowiadasz
Ja nadal nocny Marek jestem
Moje uda wcale nie są smukłe, ramion pięknych nie miałam nawet przed ciążą ..
I do tego ten mały garbek który się pojawił przez niedoczynność ..
Tak więc trędowata jestem jak ta lalaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 21:19
-
Lena, może to banał, ale ja uważam, że każda kobieta, która nosi w sobie nowe życie jest piękna!
Ja mam nie dość, że typ chłopięcej budowy ( czyt. zero wcięcia w talii )
to jeszcze zapuściłam od ślubu sadełko ( +15kg )
a mój mąż i tak zapewnia mnie, że moje pośladki wyglądające jak chlebki są najpiękniejsze
Nie do końca mu wierzę, ale skoro tak mówi hahaLena87, Maniuś, Misty87, Anaaa:), Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja oczywiscie jak nikogo nie ma
Usmialam sie z tych Waszych dzisiejszych postow Macierzanko rozwalasz system
Chcialam Wam powiedziec, ze tak duzo juz tu na watku zaciazonych!
Lena przypomnialo mi sie, jak moje gagatki na USG machaly raczkami i trzepaly dupkami. Pamietam wtedy myslalam,ze jedno to dziewczynka, bo juz dupcia krecic umie
Ciaza to cos niesamowitego! Cialo w ciele...cud nad cudami
Jutro jade na kontrole, dowiem sie co i jak...noga nie boli, ale szyna mnie wkuuuurrr...leci mi i obciera piete.
Dobranoc!Maniuś, olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Jestem i ja
Trochę późno, ale - obowiązki.
Macierzanko, nawet nie wiesz jak się cieszę! Wszystko jest na dobrej drodze! Jak to fajnie przeczytać takie nowiny! W końcu trafiliście do świetnego lekarza, który zajmie się Waszymi problemami. Mam nadzieję, że to już kwestia czasu :* trzymam kciuki! I podziwiam, że tyle wytrwaliście, nie rezygnując z walki o upragnione maleństwo :*
Misty, daj Kochana znać po kontroli
Co do ciąży to popieram, najpiękniejszy czas w życiu kobiety
Ja przed ciążą ideałem nie byłam, teraz zresztą też: obwisłe cycki i pośladki ale patrząc na mojego Smyka - było warto!
Dobranoc i do jutraManiuś, olka30, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki
My dzis po wizycie:)
Mały ma 2700 jest już gotowy na wyjscie:)
Przepływy, moje łożysko wszystko oki tylko wód malo...03.02 mam byc w szpitalu ( jak dotrwam) na ktg itp i chyba mnie już zostawią
Lekarz mowił ze do 10.02 max sie rozpakujemy:)
jejusiu..już sie doczekać nie moge:)
a tu prezencik:)
http://wrzucaj.net/images/2015/01/28/DSC034908g1cT.jpg
http://wrzucaj.net/images/2015/01/28/DSC03516a2T1ZX4.jpgAnaaa:), Maniuś, olka30, Misty87, Macierzanka:), santoocha lubią tę wiadomość
-
Rudasku cudowne wieści! Czekamy z niecierpliwością na Stasia
Zdjęcia śliczne żałuję, że ja takich nie miałam okazji zrobić .. piękna pamiątka
Miałam iść spać, ale myślałam, że synuś będzie jeszcze jadł i tak czekam i czekam a tu suprise śpi od 18:40! a to wszystko przez to, że zagęściłam mu mleko kleikiem wiem, że jeszcze nie skończył pełnych 4 m-cy, ale czytałam, że już nawet od 2 miesiąca życia dziecka, przy refluksie, można po 1-2 łyżeczki dodawać do butli. Jak nie będzie skutków ubocznych to od jutra podaję mu jedną porcję na noc -
nick nieaktualny