Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Lenka Jeżeli to było do mnie
Macierzanka super wieści, właśnie na takie u ciebie czekałam W końcu trafiłaś na kogoś kompetentnego a to już min. połowa sukcesu
Ja wkraczam w 31 tydzień. Po ostatnim usg jak dzidziorek wyszedł taki wielki i teoretycznie mi przesunęli term. porodu na 1 kwietnia zaczyna mnie dopadać stres.. Że się cholera z wszystkim nie wyrobię Nie mam ani łóżeczka, ani wózka, ani fotelika Po prawdzie znalazłam fajny wózek na olx ale na razie nie ma kiedy podjechać, oglądnąć. Co dzień coś i tak mi leci tydzień za tygodniem, a dopóki nie będę miała wszystkiego będzie mnie prześladował stres, że nie zdążę.. Aaaaaa!! A bobuś tak kopie, że w końcu nie chcący wykopie mi dziurę i trzeba go będzie wyciągnąć przed czasemLena87, zizia_a, Z., Maniuś, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyszka, Gratuluję u Mnie jak by okazało się że jest Dziewczynka to Liliana Bernadeta a chłopczyk Filip Gerard
Misty jesteś jedyna o tym imieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 13:56
Maniuś, Anaaa:), Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
Misty, to prawda, staraczek już u nas niewiele
I co tam z Twoją nogą?
Ania, nie ma w sumie czego podziwiać Nie wyobrażam sobie, że mogłabym się poddać... no chyba, że mi kasy zabraknie to będę już inaczej śpiewała, ale myślę, że jednak Opatrzność będzie czuwać i nad tym
Wiesz co mojej koleżanki synek też miał od paru tygodni życia zagęszczane mleko. Ściągała swoje i zagęszczała, bo wszystko ulewał
Rudasku, fajnie wyglądasz Szykujesz się już na rozpakowanie widzę. Super.
wiesz, nie wyglądasz na kogoś, kto jest fanem jedzenia
Z tego co pamiętam lubisz gotować. Ja też lubię i po mnie widać, że wszystkiego próbuję
Złota dzięki. A jak u Ciebie? Coś nowego?
Ola, dokładnie, to jest już duży sukces
Ślicznie wygląda Twój dzidziuś. Niesamowite
Myszko, gratuluję córuni!
Ja znam jedną Liliankę (oprócz tej tutaj ) i polecam to imię
Misty87, Anaaa:), olka30 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny z PCOS zażywające Inofolic, widziałyście to?
Pewnie tak. Ale podaję bo ciekawe Wystarczy przewijać strzałką w prawo
http://www.inofolic.pl/dla_specjalistow_prezentacja.html
I małe pytanko...
Dziewczyny, które zaginęły w akcji... gdzie jesteście?!?
Żaba, Another, Natka...
Melula, Fidelissa, Bursztynka wiem, że zajęte, ale dajcie znać jak żyjecie!
Nati też urodziła chyba... nic się nie odzywa...
tak się trochę upominamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 19:13
-
Jestem
Szyna sciagnieta!! Zalatwilam stabilizator kolanowy na fundusz, ale na razie mi go nie trzeba. Tzn bede zakladac na dzien bo jeszcze sie boje o noge, ale pan doktor nic nie stwierdzil zlego, noga nie boli, moge na niej stawac i coraz wiecej ruszac. Ale jak mu powiedzialam, ze z kolanem mam od 4 lat po poprzednim skreceniu, ze ciagle jest niestabilne to powiedzial ze czeka mnie artroskopia ale jak ma pomoc...
Dziekuje za mile slowa odnosnie mojego imienia, kiedys jak bylam mala, to bylam zla na rodzicow, bo nikt nie umial wypowiedziec Liliana, ciagle przekrecali itp. Malo bylo osob o tym imieniu. A jak doroslam, to stwierdzilam, ze jest piekne
Rudasku cudne zdjecia, zwlaszcza to drugie, to jest ideal kobiety w ciazy ja to mialam brzydki brzuch, rozstepy i porosniety szczecina na szczescie juz wiekszosc wlosow wyszla. Teraz pozostal brzydki flak moj wielki kompleks...
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Cześć Kochane!
Anuś, co to się dzieje z ty Twoim mężem? Macie gorsze dni?
To minie... Nie będę się mądrzyć, ale my docieraliśmy się pierwsze trzy lata po ślubie, ale tak na maxa!!! Teraz jest o 180 stopni inaczej, ale jak to wiadoomo, jesteśmy z innej materii i zawsze będą różnice...
Trzymam kciuki Słonko! Ty już może przyjedź do tej Polski i odpocznijcie chwilę od siebie, atmosfera się oczyści a jak zatęsknicie za sobą to będzie iskrzyło
Pomarańczka jak tam? Współczuję trudnej sytuacji, ale nie stresuj się za wiele, dla dobra dziecka!
Martusia, co u Ciebie? Jak życie płynie? Jakieś plany?
Pozdrawiam resztę i życzę miłego wieczorku!
Chyba mnie pytałaś U mnie wszystko ok praca dom i tak dookoła..Czasem wracam zmęczona że nie mam sił na nic..
Staram się podczytywać ale nic nie piszę..
Plany jakieś się pojawiają a co z nich wyjdzie to ciężko powiedzieć..
-
Tak Martusia, Ciebie
Wiesz, możesz wpadać, nikt nie powiedział, że musimy gadać w kółko tylko o jednym
Trzeba czasem i inne struny życia poruszyć.
Misty nogę trzeba kurować, bo jak chłopaki zaczną biegać to musisz mieć zdrowe kolano żeby za nimi nadążyć. A na czym polega artroskopia?Lena87, Z., martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Z. mój Smyk też taki wiercipięta był i jedyne zdjęcie po połówkowym jakie mam to pupa, rozkraczone nóżki i siusiak
A tak chcieliśmy mieć zdjęcie w 4d heh
Macierzanko wierzę, że tam u góry czuwają nad Wami. A ja trzymam kciuki i wierzę, że w końcu się uda :*
Myszka gratuluję Córci piękne imię
Lena widzę u Ciebie też już imiona wybrane
Imię Liliana staje się bardzo popularne w tym roku. Co druga moja znajoma która ma córkę, daje to imię jest przepiękne. Jakbym miała córkę też bym tak nazwała
Maniuś uwierz wiem, że ciężko. Ja po porodzie jeszcze długo nie dowierzałam
Misty tulę wracaj szybko do zdrowia :*
Przyłączam się do pytania Macierzanki: gdzie się podziała reszta dziewczyn?
Tak w ogóle to cześć wszystkim
U nas dzisiaj normalnie śnieżyca.. masakra z tą pogodą.
Synek dopiero zasnął więc zaglądam do Was. Ma dzisiaj kolejny z cięższych dni. Siedzę sama bo mąż w pracy, ale daję radę. Ostatnio muszę go usypiać przy suszarce albo odkurzaczu..
Moja @ poszła już sobie w pidu w końcu! Z mężem się pogodziliśmy. Dziś już było lepiej. Chyba chwilowo do niego coś dotarło.
Dziewczyny, a zwłaszcza mamusie, powiedzcie mi czy też macie problem wypadających włosów po porodzie? Mi lecą garściami i zbytnio nic nie pomagaZ., Maniuś, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Tak Martusia, Ciebie
Wiesz, możesz wpadać, nikt nie powiedział, że musimy gadać w kółko tylko o jednym
Trzeba czasem i inne struny życia poruszyć.
Misty nogę trzeba kurować, bo jak chłopaki zaczną biegać to musisz mieć zdrowe kolano żeby za nimi nadążyć. A na czym polega artroskopia?
Dokładnie zgadzam się z Tobą w zupełności Dlatego zrobiłam sobie odpoczynek od tematów ciążowo -porodowych owszem zapytam o samopoczucie pogratuluję i na tym koniecMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Macierzanko jestem ogromnym fanem jedzenia,pozeraczem wrecz..ale mam dobra przemiane materii,u nas to rodzinne...takze moze jesc tonami a waga ta sama...teraz mam plus 10 ale sama nie wiem gdzie,bo oprocz brzuszka nigdzie nie przytylam.. a co do brzuszka Misty to tez rodzinne,moja Mamcia tez taki miala,93 cm w pasie,zero rozstepu itd..lekkie zylki widac,to wszystko
Macierzanka:), Anaaa:), olka30 lubią tę wiadomość
-
Hejo mozna wrocic?? U nas bez zmian czekamy sobie i badamy na szczescie mezny zdrowy a ja poki co hashi nic nowego poza tym. Ale widze ze tu juz prawie nie ma staraczek tylko same zaciazone gratuluje wszystkim mamusia i przyszlym mamusia.
Macierzanka:), Maniuś, Z., Misty87, Anaaa:), olka30 lubią tę wiadomość
-
no no Potforku ja tu jestem i staram się ooooj staram nieustannie (no z przerwą na @ i niepłodne )
Gdzie byłaś jak Cię nie było?
Rudasku, pozazdrościć. Ja muszę się nieźle spocić żeby coś zrzucić. Nie jem (albo staram się nie jeść ) słodyczy, bo patrzę na cisatko i wyglądam jak ciastko
No ale ja chyba trochę od moich niesfornych hormonów i insuliny mam zaburzony metabolizm...
Aniu, lubię to
@ nie ma, to niech teraz mąż porządnie przeprosi
Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
No ja też miałam kilka przerw, jedną na dłużej, ale nie wytrzymałam
Dobrze, że jesteś. Myślałam ostatnio co się z Tobą dzieje przeglądając moje ovuprzyjaciółki. Teraz tu trochę ciszej. Staraczki się wyciszyły i wycofały (chyba póki co byłam tu sama przez ostatnie dni ), mamusie wpadają między cycem a cycem, a zafasolkowane jak się tylko lepiej czują to też
A ja teraz uciekam, ale wrócę... i to zapewne dzisiaj. Dobranoc!Misty87, olka30 lubią tę wiadomość
-
I ja się wciąż staram i ja!
Macierzanko, u mnie nic nowego. Jak to się mówi: stara bida, nowa nie chce przyjść
Edit: sorki, sa zmiany: kupujemy jutro thermimix a wczoraj zamowilismy lozko nowe. To tyle!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 06:32
Z., Macierzanka:), olka30 lubią tę wiadomość