Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Z. ja w DE mieszkam tu śniegu po łydki masakra..
Macierzanko dobrze czasem lakierem pośmierdzieć ewentualnie jakąś maseczką
Ja jako kierowca też nie cierpię zimy, ale przyznam, że piękna jest w tym roku u nas.
Olka piękne zdjęcie w avku
Co do włosów to mam nadzieję, że długo to nie potrwa bo normalnie się wścieknę. Wszędzie pełno kłaków
Też miałam anemię (hb<7), wiem jak się czujesz, bo też ciągnęło mnie tylko do bezwartościowych przekąsek i długo z nią walczyłam.
Weekend i pusto na forum
Pozdrawiamy wszystkie ciocieMacierzanka:), olka30, Z. lubią tę wiadomość
-
Troche zimowej scenerii
Z okna :)na Kotelnice
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3cc7f7bd89c.jpg
Nasz ogrod dzisiaj z rana
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/080dabd2a377.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/68e88fd120a1.jpg
Jutro idziemy na chrzciny blizniakow, moj maz nosi dziewczynke. Ja jakos pokustykam. Noga calkiem sprawna, powoli ja rozchodze
Buziaki moje drogie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 22:27
Z., Lena87, Macierzanka:), Anaaa:), zizia_a, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Anaaa:) wrote:Z. ja w DE mieszkam tu śniegu po łydki masakra..
No tak! Ależ ze mnie gapa
Misty, cudne masz widoki! A Twoje małe, wielkie chłopaki mają już całe 5 miesięcy, ale ten czas leci
Miłej niedzieli!Misty87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:
Jutro idziemy na chrzciny blizniakow, moj maz nosi dziewczynke. Ja jakos pokustykam. Noga calkiem sprawna, powoli ja rozchodze
Buziaki moje drogie!Misty87 lubi tę wiadomość
-
Potforzasta, jak taka moda to ja na to jak na lato bliźniaki są moim marzeniem...
a u Misty chyba to w ogóle rodzinne ( o ile chrzciny macie w rodzinie ) , więc z racji, że mam do Misty dosyć blisko, może mi się kiedyś to udzieli
Tak w ogóle dzień dobry. U nas śnieg, ale i słoneczko. Jest cudnie.
Witam Was w taki piękny dzień
WIedźmaMaKota, witaj wśród nas
Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
Cześć
pozdrawiam Was słonecznie trzeba dzis wykorzystać pogodę i wyciagnac męza na dlugi spacer jesli pozwolicie to chcialabym powoli wrocic miedzy grono staraczekLena87, Anaaa:), Macierzanka:), Z., XxMoniaXx, Maniuś, Misty87 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
wiecie duuuzo nam dał ten czas bez starań zblizylismy sie do siebie :)i powoli wracamy do tematu dziecka ale bez cisnienia, mierzenia temp,testów owu itp. spontan tak jak ostatnie miesiace tyle, ze bez zabezpieczenia
Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
A i jeszcze Wam powiem ciekawostke w czasie nie starań mialam dorodne owulacje taki psikus gin ocenił, ze obstawia ze mialam problem w głowie za bardzo chcialam to mialam odwrotny skutek i teraz juz nie chce o mamy mnostwo planów na przyszlosc a dziecko pojawi sie w odpowiednim momencie
Macierzanka:), Z., Lena87, XxMoniaXx, Anaaa:), Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
Tak trzymać!
Wszystko zaczyna się w głowie
Ja się co prawda obserwuję, ale też ostatnio jak byłam u gina, to się okazało, że owulacja idzie!!! Jak zobaczyłam ten pęcherzyk ogromny to nie mogłam uwierzyć, że tam w ogóle jest
Pozytywnego myślenia i powodzenia Kochana!Z., Magdas, Lena87, Anaaa:), Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
-
Zeteczko! Prawdopodobnie zrobił BUM właśnie w ten dzień, w którym go ujrzałam
ale pierwszy raz w życiu zgrało się to z obserwacjami, więc jest progress heheZ., Magdas, Lena87, Maniuś, Misty87, Anaaa:), olka30 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Zeteczko! Prawdopodobnie zrobił BUM właśnie w ten dzień, w którym go ujrzałam
ale pierwszy raz w życiu zgrało się to z obserwacjami, więc jest progress hehe
Lubię to, lubię, lubię!Magdas, Lena87, Macierzanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny