Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
martusia1986 wrote:Rudasek dużo dużo zdrówka życzę
Dziekuje....trzyma mnie od srode, fatalnie sie czuje....ehhh....a jutro mam byc w szpitalu i nie za bardzo mi sie uśmiecha być tam tak przeziebiona:( -
No dzień dobry...
Miód i mleko brzmi kusząco ( ja do tego jeszcze czosnek daję )
Martusia, i jak? przebrałaś się już?
Maniuśku trzymam kciuki, wpadnij zdać relacje!
Miłego dnia wszystkim!Maniuś, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z Wami dziewczynki
A propo tych chrzcin, to dzieciaczki (parka) sa od najblizszej kuzynki mojego meza. Ona niby mowi, ze jej ojciec ma bliznieta w rodzinie, ale ponoc nie idzie to po meskiej linii...zagadka tak jak i u nas
Chczciny po goralsku, nawet kapela przygrywala. Uwielbiam sluchac...moja noga ok, juz prawie normalnie chodze o dziwo!
Macierzanko, zatem ja blizniat zycze Ci z calego serca jak i kazdej, ktora ich pragnie A propo mleka z czosnkiem...ostatnio mnie cos bralo i z porady mamy zrobilam sobie taka mieszanke...doslownie mnie naciagalo...chyba przesadzilam z iloscia czosnku, bo od tej ostrosci rozbolal mnie brzuch! Nigdy wiecej!
Manius bedziemy trzymac kciuki!
Potforzasta, a w jakiej miejscowosci te chrzciny?
Rudasku przeziebienie w ciazy ciezko zwalczyc, wiem cos o tym
Pomaranczka, jak babcia?
Lena jak sie czujesz??Rosniesz???
Czekamy na fotki brzuszkow naszych swiezych mamusiek!
Magdas milo Cie widziec w dobrym humorze!
Zetka, 5 miesiecy skonczone! Ja wciaz nie moge uwierzyc, ze to juz tyle...
Anaaa jakie Ty robisz proporcje przy zageszczaniu kleikiem? I Ty masz kleik kukurydziany czy ryzowy??
Reszta ekipy gdzie jestescie??
Kubuśko nauczyl sie czegos nowego, rechocze jak zabka, tak sie smieje
Kamilek natomiast od wczoraj wyje jak sowa
Można się uśmiać przy nich
Z., Maniuś, Macierzanka:), Anaaa:), olka30 lubią tę wiadomość
-
Misty okolice Tarnowa ale maly przecudnie przespal cala msze nawet jak ksiadz go polewal to nie mruknal tylko spal jakby nigdy nic:)
A ile mniej wiecej teraz daje sie na chrzest?? Bo nie wiem czy nie dalam za malo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:42
-
Dzien dobry ciocie
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f8fe8f9f3a9ea8b0.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c25d2e240935d6a9.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0dabc569a86a5a52.html
przedszkolanka:), Macierzanka:), Anaaa:), Maniuś, Lena87, Misty87, zizia_a, Z., olka30 lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Dzien dobry ciocie
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f8fe8f9f3a9ea8b0.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c25d2e240935d6a9.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0dabc569a86a5a52.html
Lena87, zizia_a, sara_nar lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Alka Tobiaszek cudny chłopczyk Jak się czujecie?
Misty, dzięki biorę i zarażam się Twoi chłopcy to juz małe łobuzy. Nie mogę się doczekać Twich relacji jak za jakiś czas zaczną chodzić i robic demolkę w domu
Czemu tu takie pustki?
Mamusie wiem, że zajęte... ale dajcie znać...
Żabko moja zielona... wróć
Już kiedyś wszystkie wołałam z imienia, dziś poruszam cały wątek! Dajcie znać chociaz czy u Was wszystko w porządku!
alka89, Misty87, Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
Magdas witaj z powrotem brakowało tu Ciebie :* powodzenia życzę!
Macierzanko, trzymam kciuki za owocne owulacje :*
Rudasek kuruj się Kochana! Dużo zdrówka życzę
Lena jak się czujecie?
Monia co u Was?
Misty, ja daję 2 płaskie łyżeczki do herbaty kleiku ryżowego (na zmianę z kukurydzianym) do butli (120ml - 4 miarki mm) na noc i Hubcio pięknie mi śpi po 7h
Wprowadziłam mu też jabłko. Ty lepiej dawaj kukurydziany jak Chłopcy mają dalej problem z kupkami, bo ten kleik może powodować zaparcia z tego co czytałam. Kukurydziany jest lżejszy
Co do tych odgłosów to mój piszczy i śmieje się w głos i też wyje jak sowa
Ala, Tobiaszek jest uroczy
Co u Was? Jak się czujecie?
Ja to dzisiaj od rana zabiegana. Dopiero teraz mam chwilkę żeby do Was zajrzeć.
Hubert zjadł dzisiaj troszeczkę jabłuszka z gerbera ale się cieszył a jaki brudny to masakra
Dźwiga się niesamowicie, potrafi się już przekręcać z boku na bok i z brzuszka kochany jest! Jego uśmiech wszystko wynagradza, zwłaszcza jak mam na niego nerwy i daje mi popalić.
Oczko przestaje ropieć. W końcu! Co do noska to brak poprawy.. zakrapiamy solą fizjologiczną.. chwilowo pomaga.
Ogólnie to wszystko dobrze. Z mężem póki co - rozejm no i to chyba tyle.
Pozdrawiamy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:21
Maniuś, Misty87, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej my z mezem od dzis oboje na L4 takie sieroty z nas ze szok szlismy wczoraj na spacer ja sie posliznełam na błocie i maz mnie łapał i tez noga mu poleciala:/ taki bol kolan ze masakra... oboje uszkodzilismy łąkotki ja przyśrodkowa maz boczna naprawic sie da przez artroskopie terminy maja na ok kwietnia:/ świetnie! Oczywiscie prywatnie mozna ale koszt 3500 zl...narazie zarobilismy po msc l4. Ja moge odwlekac jak nie bede kucac,klekac skakac biegac itp ale mezowi trzeba szybciej bo do pracy tak nie ma mowy zeby poszedl bo uszkodzi cos tam jeszcze wiezadla chyba liczymy ze zwolni sie termin dla niego w marcu. I tak to u nas spacer sie zakonczylW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Olaboga, Magdas ale się urządziliście... Zdrówka dla Was.
Nie mam sił nadrobić, żyję na 110%, doba jest dla mnie za krótka. Weekend tym bardziej.
U nas ok, Szymek zdrowy, dziś po raz pierwszy tak ślicznie podniósł główkę na macie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6546a332443a.jpg
Za 3 tyg chrzcimy. W piątek jedziemy na echo serca i jestem dobrej myśli
Lecę bo już mąż chrapie.
Ściskam Was wszystkie mocno! Przewiduje zieloność w lutym, która tym razem?Anaaa:), Maniuś, Macierzanka:), Misty87, Z., martusia1986, Lena87, olka30, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Lena, nie czytaj i nie stresuj się!
Wiem, że łatwo się mówi, ale nie ma co się doszukiwać czegoś bo można zwariować.
Wszystko będzie dobrze
Magdas, szczerze współczuję domyślam się jaki to musi być ból
Nie ma nigdzie wcześniejszych terminów? Ehh ta służba zdrowia masakra..
Prywatnie też widać, że się cenią mam nadzieję, że zwolnią się jakieś terminy. -
No załatwilismy sie jak gowniarze... terminy nie w naszym szpitalu sa dopiero czerwiec lipiec takze nie bardzo.... a co do bolu to w sumie nie boli mocno chyba ze sie zblokuje to az placze zanim odblokuje kolano....tylko wiecie co najbardziej mi zal :)ze kolano mo tak napuchlo od razu jak bania i nie moglam rurek zdjac no i mi rozcieli na ip je moje ukochane spodnie.. a dzis kolano stechlo tylko krwiak wylazl ale zyjemy chodzimy najsmieszniejsze jest to ze ja prawe kolano zalatwilam maz lewe :p na ip sie smial lekarz z nas i pielegniarki w sumie tez stwierdzili ze kochajace sie małzenstwo solidarnie sobie cos robis
olka30 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
hej Ciotki
My dzis lecimy do szpitala, mozliwe ze wrócimy we trójke:)
trzymajcie kciuki..jak dorwe neta to bede informować, gdyby ktoraś chciała to DZiewczyna na wątku "pomagay, wspieramy" bedzie ze mna na smsach to coś tam bedzie sie można do wiedzieć
pozdrawiamyMacierzanka:), Misty87, martusia1986, zizia_a, Lena87, Maniuś, Anaaa:), santoocha, olka30 lubią tę wiadomość
-
Powodzenia Przedszkolanko I Radosnego powrotu
Lena, zakaz czytania!!! Nie stresuj się na życzenie! Nie wolno!
Magda, to Wy tak widzę na bogato... współczuję bólu
Anuś dzięki :*
A Twój Szymek Santoocha to już widze nieźle się gimnastykuje Fajowy chłopak! Piękne ma oczka
Miłego dnia dziewczyny!Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:No dzień dobry...
Miód i mleko brzmi kusząco ( ja do tego jeszcze czosnek daję )
Martusia, i jak? przebrałaś się już?
Maniuśku trzymam kciuki, wpadnij zdać relacje!
Miłego dnia wszystkim!
Tak i to dość szybko bo już wczoraj o 10 byłam na zakupach i zrobiłam mężowi obiadek
Dziś mam jeszcze wolne więc też coś trzeba pomyślećLena87 lubi tę wiadomość