Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomarańczko, to ja chyba poczekam i sprawdzę czy mój się wykazał z prezentem na dzień kobiet i kupię mu coś proporcjonalnego do mojego prezentu
Anaaa, to już masz mega relaks w porównaniu z początkami
Hehehe, no musiałam to zrobić perfekcyjnie, coby sobie nie pomyśleli, że Polki to jakieś buszmenki! Sama widzisz jaki jest zawód gdy jednak nikt tego dzieła nie oglądał! Misty, no pochwal się - jakie to uczucie usłyszeć mama? Pewnie pękasz z dumy!olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuffa, że tak powiem..
Byłam u diabetologa.. No i mało pozytywnie
Jutro badania moczu, glukoza, krew.. Dziś od 19stej nic nie jem tylko pijkam wode. Zobaczymy czy jutro wyjdzie glukoza w moczu, jak tak - to krzywa cukrowa (znacznie wcześniej) aniżeli normalnie.. Jeśli wyjdzie slabo - cukrzyca ciążowa, jeśli dobrze to czeka mnie wizyta u nefrologa, bo najprawdopodobniej nerki źle pracują i nie radzą sobie..
Jestem zasmucona.. -
Wpadam się przywitać później nadrobię
Martusia gratuluję i z całego serca kibicuję żeby wszystko już było dobrze i dzidzia zdrowo rosła
Żaba, Misty z tym goleniem to masakra
Mi teraz u gina na wizycie było głupio bo taka nieprzygotowana nie wiedziałam że od ręki mnie przyjmie no ale cóż .. życie
Monia, dziękuję u mnie z mężem już lepiej. Temperuję go codziennie
Misty ale musiałaś się nieziemsko poczuć jak Ci tak pięknie Synek powiedział
Pochwal się zdjęciami chłopców!
Rudasek, Stasiunio boski! a jaki ma piękny uśmiech ajjjj ^^
Ja mojego Hubcia nie mogę tak ładnie ubierać, bo nasze przygody z jedzeniem są takie, że wszystko jest brudne xD Mały się śmieje jak je, pluje, mówi "giii" i wszystko leci jedynie do wyjścia mogę go wystroić.
W ogóle macie jakieś sposoby na spranie marchewki z ubranek?
Zajrzę później :* pozdrawiam póki co i życzę miłego dnia. Ja dzisiaj troszkę zabieganaZ., Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Witajcie:)
Rudasek synek śliczny:)
Martysia gratki:)
U nas wszystko dobrze, Jaś ma juz prawie 4 miesiące. Jak ten czas leci....
Pewnie zaraz dogonię Anne z marchewka:)
Skoki rozwojowe wykańczają i brak snu, ale daje radę
Pozdrawiam Was serdecznie i jak zawsze trzymam kciuki
Fudelissaolka30, Z., Little Frog, Anaaa:), Marta1986, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Marta i ja się przyłączam do tych wszystkich "kciukaczy"
Macierzanko, trzymam mocno kciuki, żeby to nie tylko szło do przodu, ale ruszyło z kopyta!
Ja dziś miałam pierwszą wizytę. Wydaje mi się, że wszystko zrozumiałam. Tak jak pisałam wcześniej, to był tylko wywiad (moje półgodzinne golenie poszło na marne!). Mają do mnie zadzwonić z kliniki i umówić w tym lub przyszłym tygodniu USG. Następna wizyta 24 marca i wtedy będą robić jakieś badania krwi. Dostałam przykładowy schemat wizyt. W 18-19 tygodniu kolejne USG i z tego co widzę, to nie przewidują ich już więcej...
Miłego dnia!
Patrzę a Ty w ciazy:))
Cudownie
Gratulacje:))))))Little Frog lubi tę wiadomość
-
Hehe, dziękuję
No ja właśnie zobaczyłam, że nijaka Fidelissa postanowiła u nas coś naskrobać No i czuję pewien niedosyt, bo po tak długiej nieobecności skrobnęłaś kilka zdań! Czekam na więcej informacji od Ciebie Może wpadniesz raz za czas i pochwalisz się postępami Jasia? -
Fidelissa Ania miło Was widzieć
Co tam u Was Kochane?
Mój mały agent śpi mam chwilkę czasu. Zaglądam tutaj z myślą, że będę miała co nadrabiać a tu pusto. Wszystkie pewnie zajęte
Gdzie się podziały Kasia, Another, Złota, Przedszkolanka, Dżona, Driada i reszta dziewcząt?
Z. wyjdź z ukrycia