Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Dziewczynki
Sara współczuje CI...kurcze faktycznie, o co tym facetom chodzi ??
Odpukac mój ANioł...sama wywalam GO z pokoju do drugiego zeby sie wyspał a On do mnie " to nasze dziecko- nigdzie nie ide" he he w sobote Maly wstał o 6 na cyca...i oczy jak 5zł, wiec tatuś go wziął do drugiego pokoju, rozmawiali sobie itd a ja pospałam do 9.20 czyli do kolejnego cyca ale sobota udana bo byłam wyspana, dzis troszke gorzej, tzn noc oki ale mimo to zmeczenie wychodzi popoludniami
U mnie R kąpie Małego, ani raz GO nie kąpała, ja tylko asystuje...
no i niestety zmeczenie bierze góre i czasem zdarza mi sie warknął na R a potem mam wyrzuty....wczoraj np zapytałam czy tv nie moze ciszej chodzić a niby cicho chodził telewizor a mnie i tak draznił hehehe no i R do mnie " ale nie krzycz na mnie" hehehe no ale cóż, zmeczenie i niewyspanie robi swoje:) -
Witajcie U mnie póki co test wyszedł pozytywny dzisiaj..Najpierw zrobiłam 6 dpt taki głuptas ze mnie..widać cień cienia potem 7 dpt też cień cienia..
No i dzisiaj 9 dpt już nie cień tylko delikatna kreseczka..Może by była mocniejsza ale musiałam nad ranem wstać siusiu
Jutro pójdę na betę żeby mieć pewność że to nie pomyłka..przedszkolanka:), Lena87, Myszka86, Z., XxMoniaXx, Maniuś, Misty87, Little Frog, Anaaa:), olka30, zizia_a, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Marta -
Trzymam za Was kciuki!
Ja jestem po po wizycie już.
Chyba powoli idzie do przodu.
Nie wiem tylko, co jescze będzie z moim chłopkiem, no ale to wszystko czas pokaże.
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia!Maniuś, Anaaa:), Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Marta i ja się przyłączam do tych wszystkich "kciukaczy"
Macierzanko, trzymam mocno kciuki, żeby to nie tylko szło do przodu, ale ruszyło z kopyta!
Ja dziś miałam pierwszą wizytę. Wydaje mi się, że wszystko zrozumiałam. Tak jak pisałam wcześniej, to był tylko wywiad (moje półgodzinne golenie poszło na marne!). Mają do mnie zadzwonić z kliniki i umówić w tym lub przyszłym tygodniu USG. Następna wizyta 24 marca i wtedy będą robić jakieś badania krwi. Dostałam przykładowy schemat wizyt. W 18-19 tygodniu kolejne USG i z tego co widzę, to nie przewidują ich już więcej...
Miłego dnia!Misty87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Martusia ja również trzymam kciuki i mam nadzieję, że dzieciątko z Wami zostanie
Macierzanko kibicuję nadal z całego serducha!
Misty, u nas też śnieg ;/ a w nocy burza z gradem ;/ porażka.
Mam do Ciebie pytanko: jak wprowadzałaś maluchom gluten?
Witam Was wszystkie tak w ogóle
Ja wczoraj byłam na wizycie u gina z powodu plamień. Okazało się, że to jeszcze okresowe! Środek cyklu a tu takie jaja. Miałam usg. Blizna na macicy zagojona. Nie ma zrostów, wszystko jest ok.
W ogóle to wziął mnie bez umawiania wizyty i kolejki takie mam już chody za usg powinnam płacić ale nic nie wziął. Pytał kiedy kolejne dziecko.
No to tyle nowości. Synuś rośnie, grzeczny, apetyt ma ogromny dzisiaj przespał od 22 do 6 rano bez kwęknięcia nie musiałam w ogóle do niego wstawać żeby go przekręcić czy podać smoka.
Pozdrawiamy :*Misty87, Little Frog, Z., olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Zaba to ladnie sie zapuscilas,ze pol godz golenia
sorki musialam glupi humor mam dzis
Ja tak ostatnio sie golilam jak ta glupia, tzn nogi bo do kontroli do chirurga z kolanem, nie dosc ze lekarz przystojny to nawet nie zerknal pod legginsy! Nooo skandal
Anaaa szczerze? To raptem raz dostali kaszke manne (bo tam jest glutem) i to niewielka ilosc. Niestety przy alergiach pokarmowych trzeba bardzo uwazac. Ale dzis dziadek zrobil chlopcom rosolek na wiejskim kroliczku i ide gotowac kaszki do tego
Ladnie Ci Hubercik spi. Moje smyki jak zjedza po 20 tak np dzis jadly o 6 rano, ale czesto w nocy sie albo budza z placzem (mysle,ze zabki) albo wzdecia i sie wierca i stekaja...
Musze sie pochwalic! Mojemu Kubie dzis (w obecności meza,jego brata i mojej mamy) wyrwalo sie MAMA dwa razy!!! Wszyscy slyszeli!Little Frog, Z., XxMoniaXx, Maniuś, olka30, Anaaa:), Fidelissa, Złota, Macierzanka:) lubią tę wiadomość