Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Dziewczynki
Sara współczuje CI...kurcze faktycznie, o co tym facetom chodzi ??
Odpukac mój ANioł...sama wywalam GO z pokoju do drugiego zeby sie wyspał a On do mnie " to nasze dziecko- nigdzie nie ide"he he w sobote Maly wstał o 6 na cyca...i oczy jak 5zł, wiec tatuś go wziął do drugiego pokoju, rozmawiali sobie itd a ja pospałam do 9.20 czyli do kolejnego cyca
ale sobota udana bo byłam wyspana, dzis troszke gorzej, tzn noc oki ale mimo to zmeczenie wychodzi popoludniami
U mnie R kąpie Małego, ani raz GO nie kąpała, ja tylko asystuje...
no i niestety zmeczenie bierze góre i czasem zdarza mi sie warknął na R a potem mam wyrzuty....wczoraj np zapytałam czy tv nie moze ciszej chodzića niby cicho chodził telewizor a mnie i tak draznił
hehehe no i R do mnie " ale nie krzycz na mnie" hehehe
no ale cóż, zmeczenie i niewyspanie robi swoje:)
-
Witajcie
U mnie póki co test wyszedł pozytywny dzisiaj..Najpierw zrobiłam 6 dpt taki głuptas ze mnie..widać cień cienia potem 7 dpt też cień cienia..
No i dzisiaj 9 dpt już nie cień tylko delikatna kreseczka..Może by była mocniejsza ale musiałam nad ranem wstać siusiu
Jutro pójdę na betę żeby mieć pewność że to nie pomyłka..przedszkolanka:), Lena87, Myszka86, Z., XxMoniaXx, Maniuś, Misty87, Little Frog, Anaaa:), olka30, zizia_a, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Marta -
Trzymam za Was kciuki!
Ja jestem po po wizycie już.
Chyba powoli idzie do przodu.
Nie wiem tylko, co jescze będzie z moim chłopkiem, no ale to wszystko czas pokaże.
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia!Maniuś, Anaaa:), Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Marta i ja się przyłączam do tych wszystkich "kciukaczy"
Macierzanko, trzymam mocno kciuki, żeby to nie tylko szło do przodu, ale ruszyło z kopyta!
Ja dziś miałam pierwszą wizytę. Wydaje mi się, że wszystko zrozumiałam. Tak jak pisałam wcześniej, to był tylko wywiad (moje półgodzinne golenie poszło na marne!). Mają do mnie zadzwonić z kliniki i umówić w tym lub przyszłym tygodniu USG. Następna wizyta 24 marca i wtedy będą robić jakieś badania krwi. Dostałam przykładowy schemat wizyt. W 18-19 tygodniu kolejne USG i z tego co widzę, to nie przewidują ich już więcej...
Miłego dnia!Misty87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Martusia ja również trzymam kciuki i mam nadzieję, że dzieciątko z Wami zostanie
Macierzanko kibicuję nadal z całego serducha!
Misty, u nas też śnieg ;/ a w nocy burza z gradem ;/ porażka.
Mam do Ciebie pytanko: jak wprowadzałaś maluchom gluten?
Witam Was wszystkie tak w ogóle
Ja wczoraj byłam na wizycie u gina z powodu plamień. Okazało się, że to jeszcze okresowe! Środek cyklu a tu takie jaja. Miałam usg. Blizna na macicy zagojona. Nie ma zrostów, wszystko jest ok.
W ogóle to wziął mnie bez umawiania wizyty i kolejkitakie mam już chody
za usg powinnam płacić ale nic nie wziął. Pytał kiedy kolejne dziecko.
No to tyle nowości. Synuś rośnie, grzeczny, apetyt ma ogromnydzisiaj przespał od 22 do 6 rano bez kwęknięcia
nie musiałam w ogóle do niego wstawać żeby go przekręcić czy podać smoka.
Pozdrawiamy :*Misty87, Little Frog, Z., olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Zaba to ladnie sie zapuscilas,ze pol godz golenia
sorki musialamglupi humor mam dzis
Ja tak ostatnio sie golilam jak ta glupia, tzn nogi bo do kontroli do chirurga z kolanem, nie dosc ze lekarz przystojny to nawet nie zerknal pod legginsy! Nooo skandal
Anaaa szczerze? To raptem raz dostali kaszke manne (bo tam jest glutem) i to niewielka ilosc. Niestety przy alergiach pokarmowych trzeba bardzo uwazac. Ale dzis dziadek zrobil chlopcom rosolek na wiejskim kroliczku i ide gotowac kaszki do tego
Ladnie Ci Hubercik spi. Moje smyki jak zjedza po 20 tak np dzis jadly o 6 rano, ale czesto w nocy sie albo budza z placzem (mysle,ze zabki) albo wzdecia i sie wierca i stekaja...
Musze sie pochwalic! Mojemu Kubie dzis (w obecności meza,jego brata i mojej mamy) wyrwalo sie MAMA dwa razy!!! Wszyscy slyszeli!Little Frog, Z., XxMoniaXx, Maniuś, olka30, Anaaa:), Fidelissa, Złota, Macierzanka:) lubią tę wiadomość