Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Okeyyyy.. Robiłam wczoraj wyniki wszystko gra.. Glukoza w moczu sie nie pojawilam glukoza na czczo 75 mg/dl ihihihi...
Odetchnęłam.. Morfologia krwi w normie chociaż dwa współczynniki troszkę podniesione ale w ciąży to sie zmienia jak chce wiec pani doktor mowila aby się nie przejmować
Dobrego dnia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 10:02
olka30 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28b9385e91c1.jpg
Fidelissa leci czas przeogromnie!
Anaaa marchewka...hehe sama sie zastanawiam chociaz jak zauważyłam u siebie to pierwsze pranie-zostaja plamy, po drugim praniu plam brak
Pomaranczko to dobrze ze nie masz cukrzycy
Przedszkolanko przerabane z tym niespaniem w nocy...moje spia ale sie wierca i pierdza wiec tez ciężko spac...
Anaaa:), Maniuś, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martusia ja również zaciskam i trzymam mocno kciuki
Co tam u Was dziewczęta?
U mnie pogoda w miarę, ale jakieś ciśnienie do d.py głowa mi pęka.
Czekam z utęsknieniem na wiosnę.
Mieszkanie ogarnięte, pizza zrobiona, ciasto upieczone więc można posiedzieć
Mam zamiar od nowego cyklu zacząć mierzenie temp i wrócić do wykresów. Jestem ciekawa jak teraz wyglądają.
Rozważam też podjęcie pracy na pół etatu.
Życzę Wam miłego weekenduMarta1986 lubi tę wiadomość
-
Moje dzieci to późne wcześniaki, ale ile się człowiek modlił i prosił Boga, łez wylał...
A tego sobie nie wyobrażam...
Wcześniaki to niesamowicie silne dzieci!!!
https://www.youtube.com/watch?v=EEPHLC6dMGA
Anaaa:), Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Olka ja też miałam piękną cerę w ciąży. Niestety teraz pryszcz na pryszczu odkąd @ się zaczęły
Misty poryczałam się jak bóbr!!!
Nawet nie chcę sobie wyobrażać co ta matka musiała czuć przez te 107 dni w szpitalu z tym maleństwem!
Dziecko to największy CUD!!
-
Dobry wieczór!
Jak mija weekend?
Misty, też mam nadzieję, że to przełomowy rok! Dwa "chude" pod każdym względem mam za sobą, więc może czas na opamiętanie
Gratuluję już takich dużych chłopców
Jak kiedyś usłyszę słowo MAMA, to się poryczę z radości!
Sara, miło Cię zobaczyć, ale nie miło słyszeć, że u Ciebie tez jakies kłopoty...
chyba to przesilenie wiosenne daje w kość...
Olka, życzę Ci szybkiego rozwiązania
Żaba też życzę sobie z kopyta ale wielu spraw pewnie nie przyspieszę. Znów testuję na sobie kolejne tableteczki. Już mam zegar bilogiczny ustawiony na pory brania leków
Anuś, dzięki :*
Rudasku, wszystkiego dobrego z okazji pierwszego miesiąca
Fidelissa, kopę lat
Ala, dawno Cię nie było! Odezwij się i Ty
Filmik chwyta za serce, to jest dopiero wola życia!
Dziewczynki do zobaczeniaMisty87, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Marta, trzymam mocno kciuki!!
Macierzanko, mam nadzieję, że to będą już Twoje ostatnie testy tabletek na sobie i zakończą się one wkrótce pięknym bobasem. Z całego serca Ci tego życzę!!
U mnie póki co pogoda piękna z okazji dnia kobiet, najmłodszy brat zadzwonił z życzeniami (prawie 14 letni). Mama mi mówiła, że zanim zadzwonił, to się jej pytał czy jestem kobietą ;]
No i ja Wam moje drogie kobietki życzę wszystkiego co najpiękniejsze z okazji dnia kobiet! Niech się spełnią wszystkie Wasze marzenia Żebyście się zawsze czuły pełnowartościowymi kobietami Siły, spokoju i szczęścia!!Maniuś, olka30, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja też wam życzę spełnienie marzeń z okazji naszego pięknego święta
Piękna pogoda, ja już po spacerku Szkoda tylko, że ostatnio mnie tak cholernie bolą stopy, ale trzeba korzystać z okazji do spacerków z M póki się daManiuś, Fidelissa, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Kochane życzę Wam wszystkiego co najlepsze z okazji naszego święta
U nas pogoda piękna. W końcu czuć wiosnę! 10 stopni, słoneczkom tylko wiatr paskudny. Spacer zaliczony, udało mi się walnąć popołudniową drzemkę zaraz biorę się za obiad. Późno bo późno, ale co tam. Dzisiaj mi wolno!
Macierzanko, a jakie to tabletki testujesz?
Kobieto masz tu taki fun club, że łoooo wszystkie Ci kibicują, żeby wreszcie nadszedł ten piękny dzień w którym ujrzysz 2 piękne kreski
Olka korzystaj! Wiem, że ogólnie źle się czujesz, ale już jesteś w 36 tc jak to zleciało niedługo maleństwo będzie z WamiManiuś, Fidelissa, Little Frog, olka30 lubią tę wiadomość
-
Witam
Zafasolkowanym gratuluję z całego serca. Za pozostałe oczekujące II trzymam kciuki.
A to Ala, urosła już na dużą pannicę. Ma już 8 tygodni.
Modelka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbeafd74fef0.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4428449ba925.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 10:15
Maniuś, Anaaa:), Misty87, Little Frog, Fidelissa, przedszkolanka:), olka30, santoocha lubią tę wiadomość
-
Hej, ja dziś byłam w pracy (nieoficjalnie oczywiście) - trafiłam na dzień kobiet i jeszcze się mi koperta dostała A wczoraj w nocy myślałam, że rodzę, pomógł dopiero masaż krzyża, ale dziś już pakuję torbę do szpitala, bo trochę mnie postraszyło.
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Raporcik przekazuje drogim Ciociom forumowym.
Jaś
- sie chichra,
-popiskuje, guga ( a guuuu, Leo leo, agiii)
- turla się,
-przewraca z brzuszka na plecy,
-chwyta zabawki,
-spędza czas na macie edukacyjnej,
- uśmiecha się na trzy sposoby: półuśmiech, uśmiech nieśmiały, pełen uśmiech
-wszystko pakuje do buzi w tym oba kciuki
- pije z piersi ale w razie "w" także z butli
- czasami ciamka smoczek
- ładnie już sam trzyma głowę, także na brzuszku:)
Jest przesłodki i kochany
Żabka taki raporcik może być?
Macierzanko kochana trzymam kciuki:)))
Anaaa:), Maniuś, Macierzanka:), Little Frog, olka30 lubią tę wiadomość