Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć!
Anaaa, u mnie bez zmian. czekam teraz na @ i instrukcje od gina jak stymulujemy w tym cyklu i czy stymulujemy.
A Ty się nie przejmuj, nie masz na pewne rzeczy wpływy. A na donoszenie ciąży w ogóle nie. To nie Ty o tym decydujesz, by jak by tak było, to by nie było poronień i przedwczesnych porodów.
-
Santoocha ja tez wlasnie mialam po Bebilonie rewolucje brzuszne i to okropne wiec uraz mam
Szymek duzo juz zjada!! 200 dajesz wody? Czy juz wszystko razem? Moi chlopcy jedza po 160 wody, czasem mniej, czasem więcej
Ja rozpuszczam w goracej wodzie i potem studze. Skoro tak nakazuja to moze ta soja musi miec taka temp do rozpuszczenia...
Fajnie sobie siedzi moje slodziaki jak je puszcze to juz chwile same sie utrzymaja ale jeszcze brakuje im stabilnosci. Natomiast twardo stoja na nogach!!! Juz nie na palcach a na calych stopach! Moje silacze
Anaaa nie obwiniaj sie gluptasie chociaz wiem co czujesz...ja tez czasem sie winie za to, ze tak malo mialam pokarmu, ale jesli robilysmy wszystko, w tym celu to dlaczego sie obwiniac...
Zaba super wiadomosc!!! Czekamy na fotki nowego mieszkanka jak juz sie urzadzicie. -
nick nieaktualny
-
Anaa a powiedz mi czym się leczyłaś w ciąży tą alergię ? Co brałaś bo chyba niewiele nam można a katar i łzawienie oczu mnie pokonują ..czuje sie jakbym nie maiła nosa bo nim wogóle nie oddycham .
Ja mam alergię na kurze, pyłki, trawy , siano , brzozy, leszczyny itp ... męczy mnie to od wiosny do jesieni -
nick nieaktualny