Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ojjjjjjj mi tez marze o rozpoczeciu sezonu grilowego
Z., Macierzanka:), dżona, Laura lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Monia, jutro będzie lepiej, może nie denerwuj się, aż tak tą kłutnią, trzymaj się
Misty zapomniałam dodać dzisiaj, że fajowe te Twoje bąbelki
Myślę że to chłopaki jednak będą Może przy okazji tego badania się ujawnią i szybko się nam pochwalisz:)
Złota to dobrze, że się zdecydowaliście na badanie męża, będzie jasna sytuacja, trzymam kciuki za dobre wyniki i za Ciebie, żeby pęcherzyki wzięły się do roboty i zaczęły współpracować
Agrafka bądź dobrej myśli Zdrówka dla Was
Hej Bursztynka U Ciebie też faza badanek oby dobrze wyszły
Witaj Z. i Anusia
Macierzanko, ja oprócz cukru w nadmiernej ilości, a ograniczyłam do 1/4 tego co było wcześniej, nie muszę wyrzucać prawie niczego, za słodyczami nie tęsknie, gorzka czekolada mi wystarcza Muszę wręcz się trochę podtuczyć, niedowaga mi grozi, a to dla mnie źle W gotowaniu lubię smacznie, jak można z czegoś zrezygnować, albo odchudzić, czemu nie, warto zawsze spróbować Wytrwałości w diecie życzęZ., Macierzanka:), Złota, Laura, Misty87 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
AnusiaM wrote:a jak nam podstawowe dobrze wyszło to warto by jeszcze pełne zrobić??Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Melula wrote:ja czekam na hsg, ale to chyba za dwa cykle dopiero... teraz mam ostatni na stymulacji Clo, znaczy będę miała 3 - ostatni, ajk tylko @ przestanie się nade mną znęcać i przyjdzie w końcu, a nie tylko boli brzuch...
dżona lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasiu, moj doktor ogarniety, tylko byl mega zaskoczony reakcja organizmu na leki. Spodziewal siw czegos innego, ale kazdy organizm inaczej reaguje. Ja mu ufam, bo to pierwszy lekarz, ktory zaczal mnie badac, a nie podawac leki na chybil trafil.
dżona, Nati89 lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Kochana mi sie wydaje ze juz nie jetesmy sobie obce my tu jak jedna wielka rodzina
Hej Kasiu na tym wątku to bez wątpienia rodzinka jak nic nie mam siostry, a tu tyle sióstr się narobiło od niedawna Myślałam też o innych wątkach i innych dziewczynach, które się udzielają
Laura, Another, Misty87 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:wiesz zawsze mozna sprawdzic czy budowa dobra czy sa zdrowe ale to tylko jak masz jakies watpliowsci jak sie martwisz itd...ale jak u ciebie w porzadku i u niego badanka tez to moze i nie martwcie sie na zapas? a co lekarz mowi?
chcielismy jechac wczoraj rano ale nie wyszło
po tych pierwszych badaniach u niego nie martwiłam sie ze z nim cos nie tak tylko ze ze mna, prolaktyna była wysoka, tsh tez nie bardzo było
rok staran to jeszcze nie tragedia
mówią że 90% zdrowych par nie ma dzieci przez zablokowaną psychike
może ja za bardzo chce? mysle o tym non stop
lubie ogladac wózki, łożeczka, kocyki na allego
nie ma dnia od ponad roku żebym nie myślała o ciąży
zobaczymy co mi powie ten nowy gin w piątek -
dżona wrote:Hej Kasiu na tym wątku to bez wątpienia rodzinka jak nic nie mam siostry, a tu tyle sióstr się narobiło od niedawna Myślałam też o innych wątkach i innych dziewczynach, które się udzielają
Laura, dżona, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️