Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Olka, gratuluję szybkiego porodu... Resztę tak jak piszesz szybko zapomnisz Najważniejsze że Agatka jest już z Wami cała i zdrowa!!!
Z. Gratuluję drugiego chłopca w końcu "królowa jest tylko jedna"
Ania, pisz też jak tylko dowiesz się kto u Ciebie mieszka
LilaMy teraz kolej na Was
Pozdrawiam serdecznieZ., olka30, santoocha lubią tę wiadomość
-
Ola gratulujęc małej całej i zdrowej:)
Z gratuluję synka drugiegoZ., olka30 lubią tę wiadomość
-
Ola Gratuluję Córeczki a poród no cóż może zapomnisz raz dwa , chyba że jeszcze kolejne dzieciątko planujesz
Z. Gratuluję Synka
Maniuś Ja już jestem po terminie a mała się nie śpieszy !
W piątek idę do szpitala ..
Kasiu, ściskam Mocno !!
Złota i jak test ?Maniuś, Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
Alis* wrote:Część dziewczyny. To moj pierwszy wykres w ovu i mam pytanie. Wydaje mi sie ze jestem po owulacji. Po jakim czasie ovufriend zaznaczy mi owulacje???
Zlota trzymam kciuki mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 19:46
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Olka, ogromne gratulacje! Uśiechałam się do monitor czytając ten opis W sumie dalej się uśmiecham Ja po moim porodzie też mówię, że wiele rzeczy bym zrobiła inaczej kolejnym razem. Min tak jak Ty też bym czekała na "ostatnią chwilę"
Życzę Wam zdrówka i szybkiego powrotu do formy
LillaMy, czekamy czekam. Uparciuszek z tej Twojej córeczki
Z, gratuluję kolejnego mężczyzny!!
Złota, ja również dołączam do tych, którzy zaciskają za Ciebie kciuki!
U nas jakoś leci. Ogólnie ucieka mi dzień za dniem tak szybko, że nie mogę w to uwierzyć. Kiedyś się dziwiłam, że kumpele nie mają czasu, żeby się do mnie odezwać, a teraz sama mam sporo innych zajęć, które muszę zrobić zanim zasiądę przed kompem...
Za niecały miesiąc jedziemy do Polski na ROCZEK. Nie mogę uwierzyć w to, że tyle czasu już minęło. A wydaje się jakby to było zaledwie kilka tygodni temu.Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
-
Zetko gratuluję synka raz jeszcze :*
Złota ✊✊✊
Llilly i jak? Nic nie ruszyło?
Źabko czas strasznie ucieka..udanego wyjazdu niebawem:)
A co u reszty ?
Misty,Anaa,Santoocha,Fidelissa,Bursztynka,Monia,Potforek? Olka jak w domu z dwójeczką? -
Olka jesteś hardkorem. Gratuluję zdrowej Agatki
Jutro mam wizytę. Mam wrażenie że mała mi wyjdzie tak się rozpycha na dole. Niemalże czuję ją przy samej szyjce. Masakra. W nocy spać nie mogę przez te jej akrobacje.
Imienia nie mamy. Chociaż ostatnio w głowie mam albo Adę albo Matyldę. Nie wiem jeszcze co mąż na to.
Lilly kciuki za szybki poród.olka30 lubi tę wiadomość
-
Olka gratulacje!!!!
Dobrze, ze juz po porodzie , a najwazniejsze ze Agatka zdrowa!
My wczoraj wrocilismy z Majorki, opaleni, przytyci, nawet wyspani. Jednak 12 dni to za dlugo...
Pod koniec juz bardzo chcialo nam sie do domu .Maniuś, olka30, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Złota, nie lubię bierzesz teraz jakieś wspomagacze?
LilaMy i jak? Mam nadzieję że i Ty już tulisz swoją córeczkę
Misty a co u Ciebie i chłopaków słychać?
Kaśka kiedy kolejna próba?
Piszcie co u Was dziewczyny
Pozdrawiam już październik... Wierzyć się nie chce, za chwilę Boże Narodzenie -
Hejka.
U nas ok, wczoraj Szymek w żłobku super, ale ma już katar.
Ja się obrabiam po wyjeździe, wszystko już poprane, tylko teraz prasowanie...
Powoli myślę o imprezie urodzinowej Młodego.
Także codzienność, codzienność, codzienność....sara_nar lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny jutro jade do kliniki zobaczyc czy echerzyk rosnie...w patek mial niecale 14mm troche malo jak na 13dc ale zdaniem lekarza jeden z dluzszych cykli.. ja jestem podlamana bo...lekarz powiedzial ze jak sie nie bedzie jeszcze z dwa razy udawac to chce jeszcze raz zrobic laparoskopie...bo na wypisie ze szpitala malo pisze i jest mozliwosc ale wcle nie musi ze po skaryfikacji jajnikow powstaly zrosty...ze zrobi histeroskopie i bedzie pewny co sie tam dzieje... dal skierowanie i gdzies na luty marzec na NFZ bedzie kolejna laparo...
dzisiaj rozmawialismy z rodzicami obie strony namawiaja nas na in vitro mowiac ze pomoga finansowo...boze jakie to sa trudne decyzje...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka, głowa do góry. Wiem, że decyzje ciężkie przed wami, ale dobrze, że macie oparcie w rodzicach z obu stron i chcą wam pomóc finansowo. Czyli nie ważne czy IUI zadziała czy in vitro, ale w końcu doczekacie się dzidziusia Trzymam za was kciuki. I najważniejsze, to się nie załamywać, bo psychika też jest bardzo ważna przy staraniach.