Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Byla.dzielna caly dzien...a potem przyszedl wieczir i zero wsparcia zestrony meza...zero zrozumienia tylko same pretensje...zastanawiam sie nad sensem staran...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Maniuś gratuluje
Kasiu tulam i mam nadzieje że dogadacie się z mężem i ze spokojem podejdziecie do następnej próbyManiuś lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Maniuś gratuluje
Kasiu tulam i mam nadzieje że dogadacie się z mężem i ze spokojem podejdziecie do następnej próby
Ania a jak Ty się czujesz? Wiesz już może kto wynajmuje apartamencik? -
Maniuś wrote:Dziękuję :*
Ania a jak Ty się czujesz? Wiesz już może kto wynajmuje apartamencik?
Dziękuje ogólnie dobrze trochę łupie mnie w krzyżu .. nie raz łapie mnie taki ból jakby od korzonków więc nie wiem czy maluch tam ucska czy co
ale tak to tfu tfu spokojne
w czwartek mam wizyte w 19tc więc może się dowiem kto bo póki co to jakoś nie miałam głowy żeby an się zastanawiać ani pytać a moja dr preferuje określanie płci po 20 tc wiec czekam grzecznieManiuś, olka30 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Maniuś gratuluje
Kasiu tulam i mam nadzieje że dogadacie się z mężem i ze spokojem podejdziecie do następnej próby
Ania_84, olka30 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasiu moj tez tak ma
Po co ryczysz trudno mose nastepnym razem teraz jak sue czyms stresuje to tez miwi a po cholere czytasz neta wez wyluzuj faceci niestety pewnych rzeczy nie zrozumieja
Trzymam kciukaski i kibicuje dalej -
Anu ja jestem silna babka ale mowilam mu wczesniej ze jak sie nie uda to bede potzrebowala jednego dnia na uporanie sie z tym wszystkim moglby byc ten jeden dzien delikatniejszy...no ale to bylo wczoraj dzisiaj jest ok nastepny cykl bedzie nasz:D
Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasia, jak najbardziej masz prawo do dnia słabości, rozczulania się nad sobą, żalu, płaczu. I super masz podejście, że jest to jeden dzień a potem cycki do przodu i heja banana walczyć dalej! :*
Pozdrowienia z Majorki. Przylecieliśmy z rotawirusem, Szymek przyciągnął ze żłobka. Na szczęście już jest ok
Maniuś, olka30, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Santocha zazdroszczę Oj jak wam dobrze
Kasiu to co piszesz jest normalne. Jakby się nie było twardym i nastawionym na to, że może się nie udać, dołek i tak przychodzi zawsze. Doskonale to pamiętam. Faceci niestety zamieszkują inną planetę i nie potrafią wczuć się w nasze potrzeby. Myślę, że twój mąż obwinia siebie i za tą gburowatością skrywa po prostu własną słabość i rozczarowanie. To nie tak, że tylko my cierpimy.. Powiedz mu wprost, że wystarczyłoby jakby nic nie mówił tylko pogłaskał cię po główce i już by ci było lepiej. Wiele nie wymagasz. No i cyc do przodu, wszystkie ci tu kibicujemy
Aniu już niedługo ci przeleci połowa ciąży, uwierzyłabyś w to jeszcze rok temu?? Daj znać co po wizycie. -
Ola ja juz mu tyle razy mowilam jak ma zareagowac ze ma tulic a on do mnie "przestan ryczec" no ale juz mi przeszlo i jest ok 30wrzesnia mam wizyte w angeliusie izobaczymy kiedy nastepna IUI
olka30 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Olka 39tydzien ciąży OMG czyli lada dzień rodzisz.
Kaska czyli w przyszłym tyg wizyta trzymam kciuki za kokejne IUI.
Masakra u mnie ostatnio. Tymek na każdym kroku mnie denerwuje chociaż nic takiego nie robi. ... Ciężko mi psychicznie. Nawet nie mam kiedy cieszyć się tą ciążą, szykowaniem wyprawki i kącika dla malutkiej. Już 3msc u siostry siedzimy.Do domu prawdopodobnie wrócimy z końcem września. I wszystko na ostatnią chwilę przyjdzie mi robić. Tym bardziej czuję presję bo po spotkaniu z położną kazała nastawić się na koniec października z porodem.... A ja nawet nie wiem co mam dla malutkiej. Heh ;( -
Santoocha udanego wypoczynku
Kasiu walczycie dalej,facet to facet-nigdy nie zrozumie
Olka co u Was?
Sara wrócisz do domu to rzucisz się w wir i wszystko ogarniesz:)
Mnie coś łapie bo kicham i mdli mnie dzisiaj mama miała też taką 2-dniówkę to chyba się zaraziłam. Ale za to po raz pierwszy od niepamiętnych czasów nie robiłam dzisiaj nic! mąż miał wolne,zrobił obiad,kolację,sprzątał itp.a ja leźałam z maseczkami pod kocem z Poląsara_nar, olka30 lubią tę wiadomość