Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura, tutaj nie ma pojęcia "stara" i "za stara", a juz na pewno nie "bardzo stara". Jesteśmy wszystkie pięknymi, silnymi, młodymi kobietami, a to co głosi metryka i statystyka to wiecie o co można czasem rozbić?
A ja już się na temat służby zdrowia nie wypowiadam i już od tygodnia nie oglądam żadnych wiadomości, bo ja widzę te wszystkie co raz to dziwniejsze przypadi to mi ziemniaki w piwciny gniją!
Dla mnie to jest skandal! A nasz rząd to jeszcze większy skandal, ale może nie będę schodzić na tematy polityczne
Kasiu, a mnie się Twoja determinacja bardzo podoba i niesamowicie Ci kibicuję!Kaśka28, Laura, Ania07, Z. lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Laura, tutaj nie ma pojęcia "stara" i "za stara", a juz na pewno nie "bardzo stara". Jesteśmy wszystkie pięknymi, silnymi, młodymi kobietami, a to co głosi metryka i statystyka to wiecie o co można czasem rozbić?
A ja już się na temat służby zdrowia nie wypowiadam i już od tygodnia nie oglądam żadnych wiadomości, bo ja widzę te wszystkie co raz to dziwniejsze przypadi to mi ziemniaki w piwciny gniją!
Dla mnie to jest skandal! A nasz rząd to jeszcze większy skandal, ale może nie będę schodzić na tematy polityczne
Kasiu, a mnie się Twoja determinacja bardzo podoba i niesamowicie Ci kibicuję!
A jeszcze wam powiem ze moja babcia dostala pismo ze musi oddac 1500zl za podatek radiotv...kiedys Tusk gadal ze emeryci nie musza placic wiec babcia nie placila i co?? teraz przyszedl nakaz zaplaty...gowno warte slowa politykowMacierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
niecierpliwa21 wrote:Już nie pamiętam jak dokładnie się to nazywało, znam same wartości.
przy normie 15mln miał 12mln a tam gdzie norma 39mln/1ml miał 18mlnDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
niecierpliwa21 wrote:Mój wiecznie grzał dupe na fotelu w aucie i przegrzewał jajka
Ten salfazin pomaga podobno.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej laseczki, widzę że się grubo dzieje od rana
Ja tak na sekundę wpadam, przeleciałam kartki na szybko, bo straszny młyn w pracy i taaak mi szkoda, ze nie mogę być 'na żywo' dziś z wami
W wielkim skrócie napiszę, wybaczcie
Maniuś wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń najskrytszych. Buziaki
Bursztynka gratuluję głośno, a co wierzę że szybko pojawią się tłuste krechy
Młoda.Mama również gratuluję
Dziewczyny, wszystkie bez wyjątku, dla Was słonecznego dnia, sercem jestem z Wami oczywiście
Nie wiem kiedy się pojawię, mąż wraca dzisiaj i pewnie nie bardzo mi pozwoli a jutro mamy wyjazd.
Także BAJECZNEGO WEEKENDUMacierzanka:), Malenq, Little Frog, Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:Hej laseczki, widzę że się grubo dzieje od rana
Ja tak na sekundę wpadam, przeleciałam kartki na szybko, bo straszny młyn w pracy i taaak mi szkoda, ze nie mogę być 'na żywo' dziś z wami
W wielkim skrócie napiszę, wybaczcie
Maniuś wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń najskrytszych. Buziaki
Bursztynka gratuluję głośno, a co wierzę że szybko pojawią się tłuste krechy
Młoda.Mama również gratuluję
Dziewczyny, wszystkie bez wyjątku, dla Was słonecznego dnia, sercem jestem z Wami oczywiście
Nie wiem kiedy się pojawię, mąż wraca dzisiaj i pewnie nie bardzo mi pozwoli a jutro mamy wyjazd.
Także BAJECZNEGO WEEKENDU
kochana nikt tu nie bedzie ci mial niczego za zle:D a tobie slonecznego i udanego weekendu buziaczki i przytulaskiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 11:45
dżona lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyWpadłam się przywitać
Bursztynka jak krecha jest to już nie zniknie! Ja w 13dpo musiałam się jej dopatrywać, dwa dni później powtórzyłam i proszę dzidzia jest!
Powtórz test jak masz tyle sikańców w zapasie my tutaj wszystkie jesteśmy przekonane, że Wam się udało! Czekam na oficjalne potwierdzenie, ale mimo to po cichu gratuluję i życzę dużo zdrówka
Młoda.Mama Tobie również gratuluję beta piękna!
Niech dzidzia zdrowo rośnie
Maniuś Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Monia trzymam kciuki! Daj znać po wizycieKaśka28, Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Kasiu no to jet polska....nie jest u nas zbyt dobrze, ale tak już jest
Szczerze jest jak jest ale tęsknie do polski.....Mimo że tu dostałam szanse....
A co do Walki macie walczyć, macie szanse na poprawę wyników, teraz są możliwości, a ja wierzę że Wam się uda
PS. Mąż przed badaniami około 3 miesięcy brał razem ze mną kwas foliowy i wit.C
Śpi bez slipków i wieczorem po kąpieli chodzi w spodekach po domu a w pracy nosi luźne spodnie, bo to też jest ważne żeby nie przegrzewać
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:Dziewczynki ja uciekam życzę Wam miłego dzionka i pełnego słonka
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dżona, pamiętaj, że zawsze od nas ważniejszy mąż!
my się nie pogniewamy ztego tytułu
Baw się dobrze z nim na weekendzie!
Cześć Aniu :*
Laura, mój stosuje te same sposoby
po prostu najlepiej jak wszystko wisiAnia07, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPomimo moich dzisiejszych mdłości, braku sił żeby zwlec się z łóżka i paskudnej pogody jestem normalnie szczęśliwa!
W końcu znowu zaczynają się pojawiać kolejne zielone kropki
Aż się cieplutko na serduszku robi życzę każdej z Was Kochane, abyście niedługo ujrzały pozytywne testy ciążowe wierzę, że każdej się uda!
Jestem z Wami! Nie poddawać się i walczyć! zobaczycie, że niebawem będziecie nosić pod sercem swoje maleństwa.
Życzę Wam również miłego dnia ;*
Będę podczytywać i zajrzę wieczorkiem
Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość