Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota wrote:Wpadłam na moment, nie mam czasu nadrabiać, bo huk roboty w robocie, ktoś mi streści co się działo rano że tyle naprodukowane?
Będę niezmiernie zobowiązana
No Bursztynka testowała
ma dwie kreski tralalalalalaLaura lubi tę wiadomość
-
Hej Złota dziś jest ok. Mam już czerwoną bransoletkę - mój cykl czarów zakończony / wiem wiem jestem czarownicą ale nie znacie mojej mamy - ta to dopiero wiedźma
Jedziemy po południu więc nastrój mam wyjazdowy - tylko zastanawiam się jak tu brykać z 6 psami i znajomymi za ścianami chyba łazienka nam zostanieZ. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Bursztynka wrote:Mam słabiutka druga kreskę. To jeszcze nie dwie kreski do gratulacji[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Bursztynka wrote:Mam słabiutka druga kreskę. To jeszcze nie dwie kreski do gratulacji
Nie chcę przekłuwać balonika szczęścia, ale gratuluję rozsądku. Słabiutka druga kreseczka może jeszcze zniknąć. Nie życzę tego! Życzę, żeby była coraz grubsza. Przerabiała to jednak na własnej skórze: ogromna radość z bladej kreski i ogromną rozpacz, gdy okres jednak przyszedł. Spóźniony i okropnie bolesny, ale przyszedł.
Mam jednak nadzieję, że Twoja kreseczka będzie coraz grubsza, a Ty wraz z nią -
Malinowa Panienka wrote:Hej Złota dziś jest ok. Mam już czerwoną bransoletkę - mój cykl czarów zakończony / wiem wiem jestem czarownicą ale nie znacie mojej mamy - ta to dopiero wiedźma
Jedziemy po południu więc nastrój mam wyjazdowy - tylko zastanawiam się jak tu brykać z 6 psami i znajomymi za ścianami chyba łazienka nam zostanie
Łazienka albo auto:D Cieszę się, ze się dobrze czujesz! A pośliniłaś bransoletkę? Podobno trzeba:D czytała kiedyś książkę, w której radzono, żeby poślinić czerwoną bransoletkę, a najlepiej lekko posmarować krwią z serdecznego palca zmieszaną z wodąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 10:18
-
nie nie krwi nie ma ani śliny - ale zakładałam ją po czarach więc działać musi
Złota lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Złota dzięki za zrozumienie. Dziękuję za życzenia obydwu grubości.
Nie jest dobrze tak wcześnie testować. Wiem że może być zielony finał albo... coś się nie uda i będę miała dołka wtedy podwójnego.
Zdjęcia nie wrzucę bo nie chcę zapeszyć. Jest słaba kreska ale nie trzeba się jej doszukiwać z mocnym wpatrywaniem.
Uciekam, bo irytuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 10:22
-
Złota wrote:Nie chcę przekłuwać balonika szczęścia, ale gratuluję rozsądku. Słabiutka druga kreseczka może jeszcze zniknąć. Nie życzę tego! Życzę, żeby była coraz grubsza. Przerabiała to jednak na własnej skórze: ogromna radość z bladej kreski i ogromną rozpacz, gdy okres jednak przyszedł. Spóźniony i okropnie bolesny, ale przyszedł.
Mam jednak nadzieję, że Twoja kreseczka będzie coraz grubsza, a Ty wraz z nią
Dobrze, że już coś widać!
Test zawsze można jakiegoś ranka powtórzyć
Busztynko!!! Mnie tam możesz mówić co tylko chcesz!!! Mua!
nie uciekaj! Ja też mam dziś wolne to musimy jakoś to spożytkowaćZ., Laura lubią tę wiadomość
-
hej Dziewczynki...dawno mnie tu nie było ale już czytam o noweościach
Bursztynko jeśli to je to to gratuluje:)
a jeśli nie to nie ma co sie łamać i działamy dalej :D
buziaki dla Wszystkich Laseczek :*Macierzanka:), Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Bursztynko nie uciekaj ja mam nadzieję,że potoczy się tak jak tego chcesz w każdym bądź razie mocno trzymam kciuki
Ja dziś tak z doskoku bo robię wieeeeeeeeeelkie porządki słońce świeci to i energia jestMacierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
No Rudasku dawno Cię nie było! Co u Ciebie?
Magdas, a ja miałam okna myć a tu ponuro i buro dzisiaj i zimno.. brr
Recepta jest ważna 30 dni, a na antybiotyk chyba 14... o ile sie nie mylę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 10:32
-
Macierzanka:) wrote:Dlatego za umowną datę testu uznaje się dzień spodziewanej @, ponieważ czasem jest to ciąża biochemiczna, któa wychodzi na teście, a potem niestety wraz @ znika. Ale nie ma się co ani w tę, ani w tę strone nakręcać, tudzież dołować!
Dobrze, że już coś widać!
Test zawsze można jakiegoś ranka powtórzyć
Busztynko!!! Mnie tam możesz mówić co tylko chcesz!!! Mua!
nie uciekaj! Ja też mam dziś wolne to musimy jakoś to spożytkować
Dlatego gratuluję bursztynce zarówno kreski na teście jak i rozsądnego podejścia do niejMacierzanka:) lubi tę wiadomość