Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka wrote:Złota dzięki za zrozumienie. Dziękuję za życzenia obydwu grubości.
Nie jest dobrze tak wcześnie testować. Wiem że może być zielony finał albo... coś się nie uda i będę miała dołka wtedy podwójnego.
Zdjęcia nie wrzucę bo nie chcę zapeszyć. Jest słaba kreska ale nie trzeba się jej doszukiwać z mocnym wpatrywaniem.
Uciekam, bo irytuję.
Zwariowałaś, kogo irytujesz? Mnie na pewno nie!!! -
Złota, Macierzanka dziękuję Wam bardzo to chyba ważne jest 30 dni bo clo to chyba nie antybiotyk nie ? kurczę może jutro podjadę do apteki żeby się upewnić bo receptę mam z 24 coby nie przegapić jak to tydzień ważne by byłoW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:Złota, Macierzanka dziękuję Wam bardzo to chyba ważne jest 30 dni bo clo to chyba nie antybiotyk nie ? kurczę może jutro podjadę do apteki żeby się upewnić bo receptę mam z 24 coby nie przegapić jak to tydzień ważne by było
Na clo jest ważne 30 dni, pytałam w przychodni właśnie z okazji tej recepty. -
Złota wrote:Na clo jest ważne 30 dni, pytałam w przychodni właśnie z okazji tej recepty.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Maniuś wszystkiego najlepszego!
http://www.gamezerpro.com/uploads/imgs/1369270319__happybirthday(23).jpg
Przede wszystkim spełnienia największego marzenia! :*
A Tobie Bursztynko jak najłagodniejszych mdłości ;*
Widzisz, jednak się sprawdziło- do trzech razy sztuka.
Idź na betę i nie męcz męża badaniem!!!Laura, Macierzanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wpadlam jeszze na chwilke przed praca do was nie umialam sie powstrzymac:D
Swoja droga znow sie wkurzylam na polska sluzbe zdrowia ale nie bede o tym gadac setny raz i tak wszyscy wiedza ze jest masakraBursztynka wrote:My dziś mamy pół rocznicę ślubu
Kuchnia już lśni.Rudasek wrote:hej Dziewczynki...dawno mnie tu nie było ale już czytam o noweościach
Bursztynko jeśli to je to to gratuluje:)
a jeśli nie to nie ma co sie łamać i działamy dalej :D
buziaki dla Wszystkich Laseczek :*Magdas wrote:Powtórzę pytanie
Wiecie ile jest ważna recepta? bo nie wiem czy już wykupywać clo czy mogę jeszcze poczekać np do poniedziałkuMagdas lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:Kasiu co się dzieje?Laura wrote:Kasiu cieszę się że mąż w taki sposób podchodzi do leczenia, zależy mu bardzo i to jest ważne.... i będzie dobrze, badania się poprawią i tak jak pisałam gdzieś wcześniej 2015 będzie dla nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 11:27
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
niecierpliwa21 wrote:Kaśka28 mój tak samo z alkoholem zawsze whiskacze wieczorkiem popijał i nagle przestał, ani łyka alkoholu nie było. Biegać zaczął, wprawdzie naciągnął więzadło i kuleje no ale zawsze coś. Salfazin też brałDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:kochana a robiliscie jakies badanka?? bo moj ma baaaardzo zle wyniki i do tego moje tsh wysokie (juz sie powtarzam mam nadzieje ze nie denerwuje nikogo)
Robiliśmy wszystko co się dało na tym etapie starań.
On - badanie ogólne spermy (za mało plemników wyszło)
Ja - morfologia, OB, LH, FSH, TSH, progesteron, prolaktyna -
nick nieaktualnyWitam Was Kochane Kobitki
Mam do Was wszystkich ogromną prośbę...większość z Was z pewnością posiada konto na Facebooku - mogłybyście wspomóc mnie klikając "Lubię to!" na dwóch poniższych stronkach? Będę bardzo wdzięczna.
https://www.facebook.com/tanielampy24
https://www.facebook.com/LuksusoweLampy
Z góry dziękuję wszystkim dobrym duszyczką, które pomogły -
niecierpliwa21 wrote:Robiliśmy wszystko co się dało na tym etapie starań.
On - badanie ogólne spermy (za mało plemników wyszło)
Ja - morfologia, OB, LH, FSH, TSH, progesteron, prolaktynaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️