Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśku tak wiem, że wiesiołka do owulki od WAS - co ja bym bez Was zrobiła??? sierotka taka
cykle zwykle 30-32 dni zazwyczaj były.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kaśka28 wrote:Malinowa musisz byc silna...dzisiaj jest gorzej placz krzycz gryz jesli to potrezbne...jutro bedzie lepiej kazdego dnia bedzie coraz lepiej...zbaczysz czas leczy rany...
POtworzasta testuj!!! cos mi sie wydaje ze ktos sie u ciebie zadomowil
Monia daj znac jak bedziesz po wizycie...trzymam mocno kciuki
kochana zaciskam i za wsa kciuki bedzie dobrze popros zeby wyslali ci wyniki na maila...moze rano w pon juz beda...
jesli chodzi o sprztanie to dobrze ze ja mam w domu meza hehe jest na chorobowym i mieszkanko lsni hehe
A moj mnie tak pozytywnie zaskoczyl....odebralismy wyniki jak wiecie tragiczne a on nastepnego dnia kup mi salfazin albo androvit albo jeszcze jakis permen? nastepnego dnia dokup mi jeszcze mace... juz od jakiegos czasu sie odchudza i robi bruszki teraz zwiekszyl cwiczenia 2krotnie...alkohol tez odstawil-nigdy duzo nie pil a teraz nawet lyka piwka nie chce...kurcze podziwiam go...ja sie zalamalam a on?? nabral sily do walki...powiedzial ze bedzie walczyl przez 3 msc potem zrobimy badanka znowu i jak sie poprawia to bedzie jeszcze bardziej walczyl a jak nic sie nie zmieni to wtedy da spokoj...ale uparciuch z niego
Monia jakby co jestem jeszcze ja i Macierzanka Laura Melula Manius,Lena Zaba Sylvka Another Anusia Malinowa Dzona Z ...i cala reszta dziewczynek(przepraszam ze nie wymienilam) wiecie ze trzymam za was mocno mocno kckiuki i zycze z calego serducha wlasnie serduszka pod serduszkiem
Malinowa temp w pierwszej fazie cyklu moze sie wahac i skakac wazne zeby po ovulce utrzymywala sie wyzej...powiedz mi jak dlugie zazwyczaj mialas cykle to mniej wiecej bedziemy wiedzialy w ktorych dniach mozna spodziewac sie owulki u ciebie chociaz jeszcze teraz mozesz miec wszytko rozregulowane ale mam nadzieje ze bedzie ok
a tak na marginesie to ty wiesz ze wiesiolka tylko do owulacji sie bierze?Laura lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Malinowa Panienka wrote:Kaśku tak wiem, że wiesiołka do owulki od WAS - co ja bym bez Was zrobiła??? sierotka taka
cykle zwykle 30-32 dni zazwyczaj były.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Wiec ovulka teoretycznie kolo 15-16 dc chociaz ja tez zazwyczaj takie mam a w tym cyklu ovulka jak nic byla tak jak mi na wykresie zaznaczylo bo czulam to jak nidgy
czyli działamy po cichu między psami i znajomymi hardcore będzie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:czyli działamy po cichu między psami i znajomymi hardcore będzieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:dzielaj jak tylko zaobserwujesz u siebie sluz plodny bo ovulke mozesz miec tez wczescniej
Kaśka28 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
ok dziewczynki ja lece musze babcie zawiezc na jakas terapie masazowa czy cos takiego a potem do pracy chyba dopiero wieczorkiem do was zajrze trzymajcie sie cieplutkoDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyDzień Dobry,
Kaśka28 wrote:spadne z bardzo wysokiego konia.....
O ładnych rzeczach Ty tu myślisz
Wybacz Nie mogłam się powstrzymać
Maniuś
Bursztynko i Ja Gratuluję !! Oddałam Ci swoje % w testowaniu i widzisz jaki efekt tego jest I nie mów że za wcześnie bo nie koniecznie w tym dniu była ovu tak jak program zaznaczył, mogła być wcześniej i na przykład jesteś już 12dpo więc testy już wychodzą ..
Młoda Mama również Gratuluję ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 09:37
Maniuś, Laura, Kaśka28, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane! Hardcore od samego rana! Nie drukujcie tak szybko, bo ja zanim zrobię kawę i zmyję sen z twarzy to tu od 6 rano się posty mnożą
A z drugiej strony, jak duży ruch to zawsze coś jest na rzeczy
Malenq, ja mam kawę w filiżance, ale za niedługo szlaneczka z octem i śniadanko Wiem, że nie ta kolejność, ale już z przyzywczajenia (albo nałogu ) sięgam zawsze pierwsze po kawę.
Monia daj znać jak po wizycie!
Lena ja wierzę, że będzie wsystko u Was dobrze!
Potforzasta, testowałaś??
Misty, współczuję! Pocieszę Cię jedynie, że ja też mam ósemke do usunięcia, ale dopóki mi nie dokucza to odwlekam
BURSZTYNKO! Ja tak czytam, czytam i po paru sekundach załapałam, co Ty piszesz No na oficjalne gratulacje przyjdzie czas i na szampana, ale myślę że to jest TO
swoją drogą, jak sobie wyobrażę, że ja zobaczyłam dwie kreski, to też mi ciśnienie sięga zenitu!
Półrocznica ale fajnie
Mloda mamo, to i ja gratuluję!
Z. a Ty jeszcze poczekaj cierpliwie 10dpo to jeszcze wcześnie
Malinowa, często przed owu, albo w owu jest spadek. Zobaczymy dopiero za kilka dni, bo teraz ciężko coś wyczytać z wykresu, ale mocno Ci kibicuję!
Dla przykładu, ja mam cykle ok 27-28 i owulkę zawsze dopiero ok. 16-17dc. Tak, ze nie tylko długość cyklu jest ważna, ale długość fl.
Kasia, bo tu każda trzyma za każdą i za ciebie też! Ja ufam, że i Tobie w końcu będzie z górki!Z., Malenq, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny