Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa bursztynko ale fajnie! Jak juz kreska jest druga to nie zniknie ciesze sie bardzo bardzo !
Brakowało tu ostatnio takich wieści
A ja leżę w łóżku i też sie zastanawiam na testowanieeem. To 10 dpo. Tak mnie kuuusi. Ale boje sie rozczarowania. ..
Manius wszystkiego najlepszego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 07:44
Maniuś, Laura, Ania07, sara_nar lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Mloda.Mama wrote:Bursztynka ja też myślałam, że test się pomylił, ale beta potwierdziła, a już myślałam, że się nie uda nigdy. Tym bardziej, że my 13 cykli się staraliśmy.
Ty sprzątasz mieszkanko, a ja od 4 rano w szafkach i półkach układałam, bo spać nie mogłam. W sumie posprzątać też by się przydałoDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:Aaaa bursztynko ale fajnie! Jak juz kreska jest druga to nie zniknie ciesze sie bardzo bardzo !
Brakowało tu ostatnio takich wieści
A ja leżę w łóżku i też sie zastanawiam na testowanieeem. To 10 dpo. Tak mnie kuuusi. Ale boje sie rozczarowania. ..Z. lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:o ruch się zrobił dzień dobry wszystkim!
test wysechł - ONA dalej tam jest
A nie mowilam ze polowa z zaczynajacych w naszej kupie bedzie sie cieszyla z zielonej kropeczki??
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
a tak wogóle Kaśka i Z. wiem że miałyśmy testować razem 1 kwietnia
zlinczujcie mnie że się wyłamałam, z nudów cholera nasikałam na tego testa!
tak to się kończy jak się do roboty nie szykuje na szybko z rana, tylko jakiś urlop i a może sobie siknę :]Kaśka28, Z., Laura lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Kaśka, wiem co czujesz. Pamiętasz jak ja w dwóch poprzednich cyklach miałam takie mega wysokie tempki i nic? Wiem co czujesz.
Ja mam chyba PCO i podwyższoną prolaktynę i estradiol za mały - to skąd UFO ?
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Natu93 wrote:Kas nie zrobisz to sienie dowiesz,
a cuda sie zdazaja;DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:Dobra nie robie! Potorturuje sie dalej niewiedzą!
Uch ale ciężko!
Bursztyn ale mam nadzieje ze otworzylas serię! I teraz posypia sie zielone!Z. lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynowa ja też mówiłam, że mają nie gratulować itd. Pierw to zrobiłam test jak mi się @ spóźniała i wyszedł taki cień cienia, że prawie niewidoczny był, dwa dni później zrobiłam test tej samej firmy i też taka cień cienia więc pomyślałam, że te testy takie po prostu są felerne i że jakbym była to by byłą widoczna mocno krecha. Mąż się wtedy wkurzył powiedział mi że do bani testy kupuje, kupił inną firmę, przywiózł mi do pracy i wyszła widoczna krecha, w ten sam dzień co testowałam tamtym. No i ja nadal nie mogłam uwierzyć, ale wczoraj byłam na becie i wyszło 2260 .
Z., Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Mloda.Mama wrote:Bursztynowa ja też mówiłam, że mają nie gratulować itd. Pierw to zrobiłam test jak mi się @ spóźniała i wyszedł taki cień cienia, że prawie niewidoczny był, dwa dni później zrobiłam test tej samej firmy i też taka cień cienia więc pomyślałam, że te testy takie po prostu są felerne i że jakbym była to by byłą widoczna mocno krecha. Mąż się wtedy wkurzył powiedział mi że do bani testy kupuje, kupił inną firmę, przywiózł mi do pracy i wyszła widoczna krecha, w ten sam dzień co testowałam tamtym. No i ja nadal nie mogłam uwierzyć, ale wczoraj byłam na becie i wyszło 2260 .Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
MłodaMama gratki!!! to ja jednak pójdę posprzątać?
Kaśka, OF to nei USG - nie wie kiedy miałaś owulkę. Może wcześniej była? Aaa... zasiałam ziarenko? Ale fakt w porównaniu z poprzednimi wykresami - ładny masz w tym miesiącu, oj ładny.Z. lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:kochana wytrzymajmy do tego 1szego....co?? wytrzymamy razem?
Postaram sie. Ale czuję że moge jutro wymieknac albo w niedziele. No zobaczymy!
Kto jeszcze tak wypada? Sylwka chyba nie?
Normalnie spoznie sie do pracy takie tu wieści
A w ogóle to prostak ze mnie bo się nie przywitałam z wrazenia DZIEŃ DOBRYWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 07:59
Little Frog, Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017