Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa bursztynko ale fajnie! Jak juz kreska jest druga to nie zniknie
ciesze sie bardzo bardzo !
Brakowało tu ostatnio takich wieści
A ja leżę w łóżku i też sie zastanawiam na testowanieeem. To 10 dpo. Tak mnie kuuusi. Ale boje sie rozczarowania. ..
Manius wszystkiego najlepszego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 07:44
Maniuś, Laura, Ania07, sara_nar lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Mloda.Mama wrote:Bursztynka ja też myślałam, że test się pomylił, ale beta potwierdziła, a już myślałam, że się nie uda nigdy. Tym bardziej, że my 13 cykli się staraliśmy.
Ty sprzątasz mieszkanko, a ja od 4 rano w szafkach i półkach układałam, bo spać nie mogłam. W sumie posprzątać też by się przydałoDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:Aaaa bursztynko ale fajnie! Jak juz kreska jest druga to nie zniknie
ciesze sie bardzo bardzo !
Brakowało tu ostatnio takich wieści
A ja leżę w łóżku i też sie zastanawiam na testowanieeem. To 10 dpo. Tak mnie kuuusi. Ale boje sie rozczarowania. ..wyniki meza tragiczne ja mam wysokie tsh...i na dodatek nie mamy
w poblizu ovu (po wynikach nam sie juz nie chcialo...) ale tli sie we mnie nadzieja nie wiem skad sie wziela...kurcze niby jestem nastawiona na @ ale ta iskierka zaplonela i co??!! cos mi sie wydaje ze spadne z bardzo wysokiego konia.....
Z. lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:o ruch się zrobił
dzień dobry wszystkim!
test wysechł - ONA dalej tam jest
A nie mowilam ze polowa z zaczynajacych w naszej kupie bedzie sie cieszyla z zielonej kropeczki??
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
a tak wogóle Kaśka i Z. wiem że miałyśmy testować razem 1 kwietnia
zlinczujcie mnie że się wyłamałam, z nudów cholera nasikałam na tego testa!
tak to się kończy jak się do roboty nie szykuje na szybko z rana, tylko jakiś urlop i a może sobie siknę :]Kaśka28, Z., Laura lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Kaśka, wiem co czujesz. Pamiętasz jak ja w dwóch poprzednich cyklach miałam takie mega wysokie tempki i nic? Wiem co czujesz.
Ja mam chyba PCO i podwyższoną prolaktynę i estradiol za mały - to skąd UFO ?
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Natu93 wrote:Kas nie zrobisz to sienie dowiesz,
a cuda sie zdazaja;Dprzy ovulce to jeszcze a tak??
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:Dobra nie robie! Potorturuje sie dalej niewiedzą!
Uch ale ciężko!
Bursztyn ale mam nadzieje ze otworzylas serię! I teraz posypia sie zielone!Z. lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynowa ja też mówiłam, że mają nie gratulować itd. Pierw to zrobiłam test jak mi się @ spóźniała i wyszedł taki cień cienia, że prawie niewidoczny był, dwa dni później zrobiłam test tej samej firmy i też taka cień cienia więc pomyślałam, że te testy takie po prostu są felerne i że jakbym była to by byłą widoczna mocno krecha. Mąż się wtedy wkurzył powiedział mi że do bani testy kupuje, kupił inną firmę, przywiózł mi do pracy i wyszła widoczna krecha, w ten sam dzień co testowałam tamtym. No i ja nadal nie mogłam uwierzyć, ale wczoraj byłam na becie i wyszło 2260
.
Z., Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Mloda.Mama wrote:Bursztynowa ja też mówiłam, że mają nie gratulować itd. Pierw to zrobiłam test jak mi się @ spóźniała i wyszedł taki cień cienia, że prawie niewidoczny był, dwa dni później zrobiłam test tej samej firmy i też taka cień cienia więc pomyślałam, że te testy takie po prostu są felerne i że jakbym była to by byłą widoczna mocno krecha. Mąż się wtedy wkurzył powiedział mi że do bani testy kupuje, kupił inną firmę, przywiózł mi do pracy i wyszła widoczna krecha, w ten sam dzień co testowałam tamtym. No i ja nadal nie mogłam uwierzyć, ale wczoraj byłam na becie i wyszło 2260
.
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
MłodaMama gratki!!! to ja jednak pójdę posprzątać?
Kaśka, OF to nei USG - nie wie kiedy miałaś owulkę. Może wcześniej była? Aaa... zasiałam ziarenko? Ale fakt w porównaniu z poprzednimi wykresami - ładny masz w tym miesiącu, oj ładny.Z. lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:kochana wytrzymajmy do tego 1szego....co?? wytrzymamy razem?
Postaram sie. Ale czuję że moge jutro wymieknac albo w niedziele. No zobaczymy!
Kto jeszcze tak wypada? Sylwka chyba nie?
Normalnie spoznie sie do pracy takie tu wieści
A w ogóle to prostak ze mnie bo się nie przywitałam z wrazeniaDZIEŃ DOBRY
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 07:59
Little Frog, Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017