Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurcze, ja kawki nie potrzebuję, bo i tak jestem nakręcona...
wiem że za wcześnie, ale jak już rano wstałam, a testów hcg mam w szufladzie mnóstwo bo z allegro za grosze, to wzięłam jednego i nasikałam...
patrząc się na niego myślałam, że jak zwykle zapełni się pasek i pojawi się tylko jedna kreska i co zdziwko!!! od momentu jak zobaczyłam bladą drugą kreskę to mi się ręce trzęsą i chodzę co 5 minut patrzeć na ten test - ONA TAM JEST !!!
musiałam wam to napisać, bo nie wytrzymam, ale ja wiem że to za wcześnie na test było i on na pewno się pomylił, także nie gratulować mi tu niczego, ciiii przecież to za wcześnie jest, no za wcześnie. Co mnie podkusiło sikać, ja pitolęLittle Frog, Malenq, Z., Nati89, Macierzanka:), przedszkolanka:), Laura, santoocha, Ania07, Another, sara_nar, kasia_czarna, AnusiaM, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:kurcze, ja kawki nie potrzebuję, bo i tak jestem nakręcona...
wiem że za wcześnie, ale jak już rano wstałam, a testów hcg mam w szufladzie mnóstwo bo z allegro za grosze, to wzięłam jednego i nasikałam...
patrząc się na niego myślałam, że jak zwykle zapełni się pasek i pojawi się tylko jedna kreska i co zdziwko!!! od momentu jak zobaczyłam bladą drugą kreskę to mi się ręce trzęsą i chodzę co 5 minut patrzeć na ten test - ONA TAM JEST !!!
musiałam wam to napisać, bo nie wytrzymam, ale ja wiem że to za wcześnie na test było i on na pewno się pomylił, także nie gratulować mi tu niczego, ciiii przecież to za wcześnie jest, no za wcześnie. Co mnie podkusiło sikać, ja pitolę
Maniuś, sto lat!! Zdrówka i spełnienia marzeń!
Malenq, zgłaszam się z kubeczkiem herbatki
Dzień dobry wszystkim!
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 07:16
Maniuś, Laura lubią tę wiadomość
-
Żaba, nie sikam już więcej, to jest przerażające! Mi zaraz serce wyskoczy a zawsze mam mega niskie ciśnienie. Te kreski tam nadal są...
A dziś mamy badanie nasionka, nie powiem mężowi co żem rano widziała, bo mi z badania zdezerterujeZ., Macierzanka:), Laura, Ania07, kasia_czarna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻabka ma rację to zrób kolejny:)
ja po ciuchtku będę 3mać kciuki:)
Uśmiałam się z Twojego zdania "to jest przerażające", jeszcze nikt nigdy tak nie zareagował :D:DWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 07:20
Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq - do tej pory wszystkie moje testy hcg posiadały jedną kreskę i do takiego widoku byłam przyzwyczajona. Ta druga kreska jak UFO się pojawiła!
Ale to może być sfałszowany test, bo to za wcześnie na testowanie. Nawet jeśli coś zaszło to może nie dojść do końca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 07:23
Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak już udało mi się go namówić i jesteśmy zapisani - to zrobimy
na betę... hmm... mam jeszcze 4 testy - trzeba je zasikać jak się skończą to się pomyśli
idę chyba posprzątać mieszkanko - wiem że to dziwne o 7:30 sprzątać ale czuję się jakbym była po 5 kawkach!Little Frog, Malenq, Macierzanka:), Laura, Ania07, kasia_czarna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka ja też myślałam, że test się pomylił, ale beta potwierdziła, a już myślałam, że się nie uda nigdy. Tym bardziej, że my 13 cykli się staraliśmy.
Ty sprzątasz mieszkanko, a ja od 4 rano w szafkach i półkach układałam, bo spać nie mogłam. W sumie posprzątać też by się przydałoMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Maniuś wszytkiego nalepszego
Bursztynka to wcale nie za wczesnie niektorym dziewczynom wychodzilo 9-10dpo takze mocno mocno zaciskam i jak zaba cichutko gratuluje...
Laura dlugo sie nie pocieszyla awatarkiem znowu bedzie musiala zmienic:DManiuś, Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️