Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
O kurcze ale wpadlam na wiesci Bursztynka gratulacje:)
Dziewczyny ja jestem w szoku bo w tamtym cyklu temp juz se dawno poleciala na dol i owu nie zaznaczylo a w tym sie trzyma ale to jest nue mozliwe zeby cos bylo bo pecherzyk za maly. Ale dziewczyny jak nie dostane @ to tez 1 testuje a co tez mam zapas testowMacierzanka:), Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
No wlasnie mialam spadek i myslalam,ze bedzie tak jak w tamtym msc a tu lo poszlo do gory.
A powiedzcie mi ile jest wazna recepta bo nie wiem sama czy juz musze wykupic clo?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Witam
Młoda. Mama i Bursztynku gratuluje serdecznie. Ale macie fajnie
hehe troche sie już tu czuje jak stara weteranka za chwile wszystkie urodzicie a ja bede nadal na OF klikać
ale na poważnie ... BARDZO SIE CIESZE dbajcie o maluszki
na 9.40 mam gina.. jak wróce to zdam relacje...sara_nar lubi tę wiadomość
-
Hej Wam
Maniuś!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 08:15
Maniuś, Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Bursztynko nie będę cicho gratulować tylko głośno!!!! Strasznie się cieszę!!! Strasznie strasznie!!! Aaaaaale fajnie!!!
Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Mloda Mama ale jestem sierota gratulacje
Monia trzymam kciuki za wizyte i nie mow tak zobaczysz podreperuja was i zanim sie obejrzysz i bedziesz mamusia. Czekam na relacje z wizytyW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
ojej Młoda Mama - matko przegapiłam!!! Super, że rośnie - bardzo bardzo Wam gratuluję
P.S. zajrzyjcie na mój wykres - to norma, że tempka spada? sorki, że Was nękam ale ja się nie znam i jak będę na bieżąco pytać to się naumiem[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Bursztynka wrote:Malinowa, pojechałaś na całego nie dziękuję[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Bursztynka wrote:Przed ovu są spadki tempki[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa musisz byc silna...dzisiaj jest gorzej placz krzycz gryz jesli to potrezbne...jutro bedzie lepiej kazdego dnia bedzie coraz lepiej...zbaczysz czas leczy rany...
POtworzasta testuj!!! cos mi sie wydaje ze ktos sie u ciebie zadomowil
Monia daj znac jak bedziesz po wizycie...trzymam mocno kciukiLena87 wrote:Hej Dżona skleroza nie boli
A jako tako, troszkę się stresuję jutrzejszym badaniem Tomka ..
Wyniki pewnie w poniedziałek dopiero będą ..
Miałam rano niespodziewaną wizytę Szwagierki ..
A w kuchni taki syf,( robiłam ciasto, nie wyszło i ciulnęłam wszystkim )
w salonie oprócz dywanu wszystko było OK
ale i tak było Mi wstyd
Jak tylko wyszła to wpadłam w wir sprzątania ..
Zawsze dzwoniła a dziś taki psikus ..
jesli chodzi o sprztanie to dobrze ze ja mam w domu meza hehe jest na chorobowym i mieszkanko lsni hehe
A moj mnie tak pozytywnie zaskoczyl....odebralismy wyniki jak wiecie tragiczne a on nastepnego dnia kup mi salfazin albo androvit albo jeszcze jakis permen? nastepnego dnia dokup mi jeszcze mace... juz od jakiegos czasu sie odchudza i robi bruszki teraz zwiekszyl cwiczenia 2krotnie...alkohol tez odstawil-nigdy duzo nie pil a teraz nawet lyka piwka nie chce...kurcze podziwiam go...ja sie zalamalam a on?? nabral sily do walki...powiedzial ze bedzie walczyl przez 3 msc potem zrobimy badanka znowu i jak sie poprawia to bedzie jeszcze bardziej walczyl a jak nic sie nie zmieni to wtedy da spokoj...ale uparciuch z niego
Monia jakby co jestem jeszcze ja i Macierzanka Laura Melula Manius,Lena Zaba Sylvka Another Anusia Malinowa Dzona Z Magdas ...i cala reszta dziewczynek(przepraszam ze nie wymienilam) wiecie ze trzymam za was mocno mocno kckiuki i zycze z calego serducha wlasnie serduszka pod serduszkiem
Malinowa temp w pierwszej fazie cyklu moze sie wahac i skakac wazne zeby po ovulce utrzymywala sie wyzej...powiedz mi jak dlugie zazwyczaj mialas cykle to mniej wiecej bedziemy wiedzialy w ktorych dniach mozna spodziewac sie owulki u ciebie chociaz jeszcze teraz mozesz miec wszytko rozregulowane ale mam nadzieje ze bedzie ok
a tak na marginesie to ty wiesz ze wiesiolka tylko do owulacji sie bierze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 08:46
Macierzanka:), Laura, Little Frog, Maniuś lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️