Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota wrote:Kochana, będzie dobrze, zobaczysz!
Ma rację, ze teraz Cię nie będzie faszerować lekami, bo po co Cie męczyć.
A czym jest inseminacja,bo zabrzmiało to groźnie?
Tulam mocno, mocno, mocno! :*
Inseminacja jest jedną z podstawowych technik wspomaganego rozrodu. Jest ona bezpieczną metodą leczenia niepłodności szeroko stosowaną od wielu lat. Polega ona na bezpośrednim wstrzyknięciu pobranej wcześniej od mężczyzny spermy do szyjki macicy kobiety, bez odbywania bezpośredniego stosunku płciowego. Ma to na celu pominięcie śluzu szyjkowego oraz przeciwciał uniemożliwiających dotarcie plemników do macicy podczas stosunku.
Ale modle sie żeby do tego ie doszło tylko udało nam sie naturalnie.. -
Lena87 wrote:Ja już powróciłam ..
Nasienie oddane do badania, Wniosek do Starostwa Zawieziony ..
Nie pozostało Mi nic innego jak tylko oczekiwać na wynik badania i Pozwolenie ..
A tak w ogóle po drodze zgubiłam humor ..
Lenko, wracaj po humor na tę drogę, gdzie go zgubiłaś! Nie smutaj! -
najważniejsze to to, że plemiki wogóle są... mało, ale są..
i mam nadzieje , że sie wyniki poprawią nam.. urolog powiedział, że dużo parom sie poprawiają i sie udaje więc mam nadzieje , że Bóg w końcu nam pomoże..Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
mój juz chce iśc na badanie.. ale po 3 tyg sie raczej ic nie zmieni skoro plemiki sie regeneruja 72 dni .. ale u nas to jeszcze noc przed badaniem było ale bez wytrysku i chcemy sie przekonać czy czasem to nie zaważyło na wyiku, ale ja raczej chce poczekac te 3 misiaće
-
Monia może poczekajcie i zobaczycie co i jak będzie dobrze i plemniory pokonają bramkarza
Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Dzień dobry wszystkim.
Bursztynko gratulacje, trzymam kciuki zakolejny test i potwierdzenie dobrej wiadomości.
Piękna pogoda, ja na noc do pracy, lecę sprzątać auto
Będę po 19. Ale pewie póki nadrobię, to będzie i 21
Miłego dnia.Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Bursztynko, Ty musisz być w ciąży, inaczej wyszłoby na to, że wiruski, które zawiozłam Ci osobiście do Lublina 9 marca, były trefne. A ja nie mam trefnych wirusów
Monia, a ja wierzę, że Wam się uda, jak nie naturalnie, to przy pomocy inseminacji. Grunt, żeby się udało!Bursztynka, Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Macierzanko, nie przypominam sobie, żebym miała takie objawy owulacji. A tym razem to mnie zupełnie nic nie boli w podbrzuszu. W poprzednich cyklach czułam jakieś kłucia jajników, a tym razem kompletnie nic. A śluzu w sumie od paru dni mam sporo. To nie wiem czy ta owulacja była, jest, będzie, czy pojawi się dopiero za miesiąc... Co cykl, to inny wykres.
No, ale może po którymś będę znała na tyle swój organizm, że coś rozszyfruję z tych objawów i temperaturMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Jezusiu, dziewczyny! Mdłości odpuściły o 14. Codziennie trwają coraz krócej, choć są z dnia na dzień gwałtowniejsze i coraz więcej wymiotuje.
Wczoraj skończyły się ok 16, dziś o 14. Oby poszły w ogóle w pizdu!Little Frog, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
No tak prawie naturalnie
tylko bez bzykanka... chociaż po inseminaji zalecają "poprawić"
Żabo, ja ostatnio w dniu domniemanej owulki miałam kłucie w brzuchu, nudności, bóle jak na @...i biegunkę... i trwało to jeden dzień, a potem jak ręką odjął
a u mnie też słońce nieśmiało wychodzi, ale sie nie może rozkręcić -
Little Frog wrote:Oj, te nasze organizmy są takie skomplikowane Ja znów będę jak nakręcona chodzić....bo minimalne szanse są, skoro się kochaliśmy przed-przedwczoraj...
Powinnam wyłączyć myślenie...Little Frog lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny każda z nas da radę!!!
Nati89, Macierzanka:), Złota, Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Little Frog wrote:Ok, kij z tym Za dwa tygodnie @. Dam radę. Znajdę sobie jakieś zajęcie, przez weekend w końcu się wyśpię. Taki mam plan
U mnie też @ za 2 tygodnie
Mój plan na weeknd:
- lenić się
- odpoczywac
- wyspać się
- kupic rower
- ogarnąć z wierzchu chałupęLittle Frog, Macierzanka:), Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość