Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:No tak
prawie naturalnie
tylko bez bzykanka... chociaż po inseminaji zalecają "poprawić"
Żabo, ja ostatnio w dniu domniemanej owulki miałam kłucie w brzuchu, nudności, bóle jak na @...i biegunkę... i trwało to jeden dzień, a potem jak ręką odjął
a u mnie też słońce nieśmiało wychodzi, ale sie nie może rozkręcić
Lepsza inseminacja niż in vitro. -
Na nie myślenie jest dobre nie obserwowanie swojego wykresu. Ja tak robię. Wchodzę rano, wprowadzam tempkę i nie wchodzę więcej. Dobre są spotkania z ludźmi. Pojechać gdzieś, spotkać się ze znajomymi i trochę to, że tak powiem olać
Czasem to działa
Albo zrobić generalne porządki w szafie, czytać, juz sama nie wiem
Albo mi też pomaga zajmowanie się i pomaganie innym... wtedy spycham na dalszy plan myślenie o moich problemach.
No a inseminacja w moim przypadku to będzie ostateczne rozwiązanie...
Jak się nie uda to adopcja.Little Frog, Sylvka, Z. lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:ja sie naststawiam na jakies szanse dopiero za jakies trzy miesiace, teraz wegetuje
Podobno jak się odpuści, to największe są szanse, ze się uda. Bo jak człowiek wciąż o tym myśli, to blokuje sobie wszystko. Tylko to tak łatwo powiedzieć: odpuść sobie. -
Złota wrote:Podobno jak się odpuści, to największe są szanse, ze się uda. Bo jak człowiek wciąż o tym myśli, to blokuje sobie wszystko. Tylko to tak łatwo powiedzieć: odpuść sobie.
-
Złota wrote:Podobno jak się odpuści, to największe są szanse, ze się uda. Bo jak człowiek wciąż o tym myśli, to blokuje sobie wszystko. Tylko to tak łatwo powiedzieć: odpuść sobie.
Macierzanka:), Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Lena87 wrote:Ja już powróciłam ..
Nasienie oddane do badania, Wniosek do Starostwa Zawieziony ..
Nie pozostało Mi nic innego jak tylko oczekiwać na wynik badania i Pozwolenie ..
A tak w ogóle po drodze zgubiłam humor ..XxMoniaXx wrote:Hejka
no i wróciliśmy od tego doktora ..
zobaczyła wyniki mojej prolaktyny (bardzo niska) i kazała powtórzyć w innym laboratorium..
mąż wyniki złe ale nie beznadziejne.. na razie małe szanse... zero stresu, wyjechać gdzieś najlepiej (jakby to było wszystko takie proste...), brać to wszystko od urologa i zrobić za 3 miesiące kolejne badanie nasienia.. modlić sie żeby sie poprawiło bo jak nie to ...
inseminacja .. ;/
chyba bede odpuszczac... wole o tym nie myślec ..
XxMoniaXx wrote:najważniejsze to to, że plemiki wogóle są... mało, ale są..
i mam nadzieje , że sie wyniki poprawią nam.. urolog powiedział, że dużo parom sie poprawiają i sie udaje więc mam nadzieje , że Bóg w końcu nam pomoże..XxMoniaXx wrote:mój juz chce iśc na badanie.. ale po 3 tyg sie raczej ic nie zmieni skoro plemiki sie regeneruja 72 dni .. ale u nas to jeszcze noc przed badaniem byłoale bez wytrysku i chcemy sie przekonać czy czasem to nie zaważyło na wyiku, ale ja raczej chce poczekac te 3 misiaće
Little Frog wrote:Oj, te nasze organizmy są takie skomplikowaneJa znów będę jak nakręcona chodzić....bo minimalne szanse są, skoro się kochaliśmy przed-przedwczoraj...
Powinnam wyłączyć myślenie...Nati89 wrote:Witaj SylvkaJa 12 kwietnia wybieram się na panienskie kolezanki przynajmniej się odstresuje
Teraz trzeba cos ładnego zakupić
Złota wrote:Lepsza inseminacja niż in vitro.pod sercem....i niech wszyscy mysla co chca
chociaz myse ze nawet jak nam sie uda to bede chciala zaadoptowac dziecko...chce dac dom jakiemus malcowi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 16:53
Macierzanka:), Little Frog, Ania07, Z., XxMoniaXx lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Kasiu, niestety nie ma. Ale klin klinem
Trzeba sobie znaleźć zajęcie
w ogole caly dzien taki zwaiowany...
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Mi też się spać chce. Ale jutro sobie odbiję! Będę spać do oporu (czyt. do 6, bo mąż wtedy wstaje do pracy ale jak pójdzie, to zamykam oczy i śpię dalej!).
Mama kompletuje moją paczkę i mam nadzieję, że już w przyszłym tygodniu poczuję się jak w mikołajkiZ. lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Mi też się spać chce. Ale jutro sobie odbiję! Będę spać do oporu (czyt. do 6, bo mąż wtedy wstaje do pracy ale jak pójdzie, to zamykam oczy i śpię dalej!).
Mama kompletuje moją paczkę i mam nadzieję, że już w przyszłym tygodniu poczuję się jak w mikołajki
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:
No to kiepski scenariusz.... Zainwestuj w stopery
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
To zupełnie jak u mnie! Ja jak wstaję i przypadkiem go potrącę, to jakbym nie wiem co mu zrobiła. A on to jak słoń! No i do tego non stop coś mówi
A spróbowałabym nie odpowiedzieć, to zaraz foch
Ale cóż, to my kobiety zawsze strzelamy fochy ;]Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:To zupełnie jak u mnie! Ja jak wstaję i przypadkiem go potrącę, to jakbym nie wiem co mu zrobiła. A on to jak słoń! No i do tego non stop coś mówi
A spróbowałabym nie odpowiedzieć, to zaraz foch
Ale cóż, to my kobiety zawsze strzelamy fochy ;]Little Frog lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️