Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:No tak prawie naturalnie
tylko bez bzykanka... chociaż po inseminaji zalecają "poprawić"
Żabo, ja ostatnio w dniu domniemanej owulki miałam kłucie w brzuchu, nudności, bóle jak na @...i biegunkę... i trwało to jeden dzień, a potem jak ręką odjął
a u mnie też słońce nieśmiało wychodzi, ale sie nie może rozkręcić
Lepsza inseminacja niż in vitro. -
Na nie myślenie jest dobre nie obserwowanie swojego wykresu. Ja tak robię. Wchodzę rano, wprowadzam tempkę i nie wchodzę więcej. Dobre są spotkania z ludźmi. Pojechać gdzieś, spotkać się ze znajomymi i trochę to, że tak powiem olać Czasem to działa
Albo zrobić generalne porządki w szafie, czytać, juz sama nie wiem
Albo mi też pomaga zajmowanie się i pomaganie innym... wtedy spycham na dalszy plan myślenie o moich problemach.
No a inseminacja w moim przypadku to będzie ostateczne rozwiązanie...
Jak się nie uda to adopcja.Little Frog, Sylvka, Z. lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:ja sie naststawiam na jakies szanse dopiero za jakies trzy miesiace, teraz wegetuje
Podobno jak się odpuści, to największe są szanse, ze się uda. Bo jak człowiek wciąż o tym myśli, to blokuje sobie wszystko. Tylko to tak łatwo powiedzieć: odpuść sobie. -
Złota wrote:Podobno jak się odpuści, to największe są szanse, ze się uda. Bo jak człowiek wciąż o tym myśli, to blokuje sobie wszystko. Tylko to tak łatwo powiedzieć: odpuść sobie.
-
Złota wrote:Podobno jak się odpuści, to największe są szanse, ze się uda. Bo jak człowiek wciąż o tym myśli, to blokuje sobie wszystko. Tylko to tak łatwo powiedzieć: odpuść sobie.
Macierzanka:), Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Lena87 wrote:Ja już powróciłam ..
Nasienie oddane do badania, Wniosek do Starostwa Zawieziony ..
Nie pozostało Mi nic innego jak tylko oczekiwać na wynik badania i Pozwolenie ..
A tak w ogóle po drodze zgubiłam humor ..XxMoniaXx wrote:Hejka
no i wróciliśmy od tego doktora ..
zobaczyła wyniki mojej prolaktyny (bardzo niska) i kazała powtórzyć w innym laboratorium..
mąż wyniki złe ale nie beznadziejne.. na razie małe szanse... zero stresu, wyjechać gdzieś najlepiej (jakby to było wszystko takie proste...), brać to wszystko od urologa i zrobić za 3 miesiące kolejne badanie nasienia.. modlić sie żeby sie poprawiło bo jak nie to ...
inseminacja .. ;/
chyba bede odpuszczac... wole o tym nie myślec ..
XxMoniaXx wrote:najważniejsze to to, że plemiki wogóle są... mało, ale są..
i mam nadzieje , że sie wyniki poprawią nam.. urolog powiedział, że dużo parom sie poprawiają i sie udaje więc mam nadzieje , że Bóg w końcu nam pomoże..XxMoniaXx wrote:mój juz chce iśc na badanie.. ale po 3 tyg sie raczej ic nie zmieni skoro plemiki sie regeneruja 72 dni .. ale u nas to jeszcze noc przed badaniem było ale bez wytrysku i chcemy sie przekonać czy czasem to nie zaważyło na wyiku, ale ja raczej chce poczekac te 3 misiaćeLittle Frog wrote:Oj, te nasze organizmy są takie skomplikowane Ja znów będę jak nakręcona chodzić....bo minimalne szanse są, skoro się kochaliśmy przed-przedwczoraj...
Powinnam wyłączyć myślenie...Nati89 wrote:Witaj Sylvka Ja 12 kwietnia wybieram się na panienskie kolezanki przynajmniej się odstresuje Teraz trzeba cos ładnego zakupićZłota wrote:Lepsza inseminacja niż in vitro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 16:53
Macierzanka:), Little Frog, Ania07, Z., XxMoniaXx lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Kasiu, niestety nie ma. Ale klin klinem Trzeba sobie znaleźć zajęcieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Mi też się spać chce. Ale jutro sobie odbiję! Będę spać do oporu (czyt. do 6, bo mąż wtedy wstaje do pracy ale jak pójdzie, to zamykam oczy i śpię dalej!).
Mama kompletuje moją paczkę i mam nadzieję, że już w przyszłym tygodniu poczuję się jak w mikołajkiZ. lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Mi też się spać chce. Ale jutro sobie odbiję! Będę spać do oporu (czyt. do 6, bo mąż wtedy wstaje do pracy ale jak pójdzie, to zamykam oczy i śpię dalej!).
Mama kompletuje moją paczkę i mam nadzieję, że już w przyszłym tygodniu poczuję się jak w mikołajki
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:No to kiepski scenariusz.... Zainwestuj w stoperyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
To zupełnie jak u mnie! Ja jak wstaję i przypadkiem go potrącę, to jakbym nie wiem co mu zrobiła. A on to jak słoń! No i do tego non stop coś mówi A spróbowałabym nie odpowiedzieć, to zaraz foch
Ale cóż, to my kobiety zawsze strzelamy fochy ;]Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:To zupełnie jak u mnie! Ja jak wstaję i przypadkiem go potrącę, to jakbym nie wiem co mu zrobiła. A on to jak słoń! No i do tego non stop coś mówi A spróbowałabym nie odpowiedzieć, to zaraz foch
Ale cóż, to my kobiety zawsze strzelamy fochy ;]Little Frog lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️