Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
to rob w prima aprilis w kupie razniej:D
Fideliisaka u mnie dziwnie ale nie chce o tym myslec hehe pije winko chce sie odstresowac...Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Agrafka wrote:Cześć Wam dziewczyny!
Czy któraś z Was ma doświadczenia z czeską służbą zdrowia?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Agrafka wrote:
Kasiu, tzn, że myślisz, że tam gorzej...?
oj, to ja chyba zaczynam się bać Przeprowadziliśmy się na 2 m-ce do Pragi i czeka mnie wizyta.. Nie wiem czego się spodziewać po ginekologii i położnictwie w czeskiej odsłonie.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:to rob w prima aprilis w kupie razniej:D
Fideliisaka u mnie dziwnie ale nie chce o tym myslec hehe pije winko chce sie odstresowac...
Piwko i winko pomocne.....
Wstawiłam grzanki z szynka, z.serem i chili na to będzie oczywiście ogórek kiszony:))
Chętne?
Do piwa pasuje:))sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Wyluzowuj
Wstawiłam grzanki z szynka, z.serem i chili na to będzie oczywiście ogórek kiszony:))
Chętne?
Do piwa pasuje:))Little Frog, Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fidelissa wrote:Wyluzowuj
Chętne?
Do piwa pasuje:)) -
Kaśka28 wrote:ja mam wino ale juz mi powoli zaszumialo w glowie i zawsze mi sie glodomor wlacza czego nie lubie bo wtedy pochlaniam wszytko w kazdej ilosci a potem rano zaluje ze zezarlam tyle.... chyba musze sie pozegnac bo maz sie dobiera ide wykorzystam syt:D