Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:Dziewczyny dzisiaj jestem szczęśliwa na maxa, jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie .
Moje HSG wykazało że mój jajowód jet w 100% drożny, płakałam jak dziecko jak lekarz podszedł do mnie po zabiegu i powiedział że jajowód drożny i spojrzałam na ekran a tam zdjęcie jak kontrast przepłynął przez cały jajowód . Mój mąż był obecny podczas całego zabiegu i widział wszystko
Jak wracaliśmy do domku uśmiał się mówiąc że jajnik został opluty kontrastem . Ogólnie bolało ale ból jest do wytrzymania, teraz tylko trochę plamie. Bardzo miła obsługa . Jestem z siebie dumna że zdecydowałam się na HSG i zaczynam wierzyć w siebie
Jakby sie dało to bym to polubiła nawet i pięć razy! Super!Laura lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Leże pod druga kroplówka, torecan chyba zrobił swoje, bo mdłości zelzały.
Wcisnełam w siebie kilka biszkoptów. Plemienia nie widac.
Laura cieszę sie bardzo. Teraz tylko trzeba sie wziąć na maksa za staranka
Lena, śliczny ten bigiel. Bardzo możliwe, ze ktos go wywalił. To rasa z adhd, ludzie czesto nie radzą sobie i wywalają psa. Z drugiej strony beagle często uciekają...
Macierzanko, współczuję. Najgorzej ze przy staraniach pewnie rezygnujesz z mocniejszych leków?
Tyle mocnoLaura lubi tę wiadomość
-
hejo
Dziś się komuś oberwie jeszcze nie wiem komu... jakiś nerw mnie opanował @ leci w kulki...
Laura bardzo dobra wiadomość to teraz tylko wyglądać bociana
Santocha dobrze,że już lepiej odpoczywaj i dbaj o siebie
Lena jaki słodki psiak
Macierzanko współczuje bólu. Trzymaj sięLaura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Lena87 wrote:Dzień Dobry ..
Wszystko Mnie Boli ( bardziej rwie ! )Z. wrote:Cześć wam
Chciałabym powiedzieć że:
- laura trzymam kciuki za twoje badanie
-tym ktore czekaja na wyniki nasienia życzę aby żołnierze okazali sie zwarci i gotowi do walki:)
- bursztynko trzymam kciuki za ladna bete
- tym ktore na nic dziś nie czekają życzę radosnego i lekkiego poniedzialku
A ja poki co sie wyciszam bo czekam na @. Moglaby przyjść dzis żebym mogla zacząć kolejny cykl
Pozdrawiam wszystkieMagdas wrote:o to już nas 3
Ja testuje ale tez nie licze na 2 kreski temp powoli w dol wiec potwierdza moje myslenie...ale jakos sie nie martwie pewnie jak przylezie to bede jednak troszke rozczarowana ale tylko ociupinke o te ociupinke w ktorej licze ze jednak nie przylezie @Melula wrote:HEJ, a ja zaczęłam nowy cykl wczoraj, a @ już się skończyła niemalże... zostały plamienia jakieś... muszę to wyjaśnić, bo coraz krótsze mam te @, a to też nie dobrze...Malinowa Panienka wrote:Nie chodzi o to, ze organizm czy cos tylko jak pomysle ograniczeniach w sensie,ze oplaty za szkołę a wcześniej przedszkole to wiem, ze dla nas zostanie mniej... rata kredytu za dom tokolo 5 tys a szkola czy przedszkole to kolo 1,5 tys a zajecia dodatkowe? Wczoraj tak rozmawiałam ze znajomymi i kurna to jest tyle kasy miesięcznie, ze masakra taki mialamproblem wczoraj i rozkminialam po pijaku i sie podzieliła m ale tż mowi, ze stac nas na to i mam nie marudzic i na nowe auto dla mnie tez będzieSylvka wrote:Kochane ja czekałam tak jak wy i doczekałam sie dzis z rana:(
Miłego dnia !!!Bursztynka wrote:Mam wyniki!!!!!!!!!!! Pięć testów nie mogło się jednak mylić.
275.90 miu /ml
Nie wiem tylko jakie normy, i czy jest w porządku, w pracy nie sprawdzę sobie na necie, bo za dużo ludzi
Ale wychodzi że jest COŚ w moim brzuszku <jupi> niesamowite. Jak ja mam teraz skupić się na fakturach w pracy??? Aaaaaaaaaaa!santoocha wrote:Bursztynko, zdrowej i przyjemnej ciąży, braku mdłości i lekkiego porodu!
:*
Laura, powodzenia na HSG!
Tyle pamiętam, mam weekend wyjęty z życia, wymiotuję całymi dniami
A dziś mam brązowe plamienia....Lena87 wrote:Lauro mam nadzieję że wszystko będzie w porządku,
Dziewczyny oczekujące @, prędzej czy później i nam się uda ..
Bursztynko po raz kolejny pogratuluję !
Santocha mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i nic złego się nie dzieje
Przygarnęłam nowego członka rodziny, od dziś mam dwa pieski ..
Tata z rana dzwoni do Mnie że po stacji benzynowej od 3 dni psiak biega, więc pojechałam dziś zobaczyć i GO przygarnęłam Rasa Beagle
Przypuszczam, że ktoś GO wyrzucił .. Bo cały czas spoglądał na auta jakie jadą i piszczał strasznie ..
A tez mysle o piesku...nie blaka sie jakis jeszcze ?? chcetnie przyjme:DMisty87 wrote:Masz racje Zlota
Chodzi mi tylko o forme przekazu, ktora mnie bynajmniej bardzo wtedy zestresowala i pamietam, ze ktoras z dziewczyn tez napisala, zeby nie straszyc, a doradzic spokojnie
Owszem jestem zdania, ze kazde plamienie trzeba skonsultowac, bo i moja gin tak mowila.
Wiadomo, ze w ciazy nerwy i stres niewskazane,wiec nie wolno takZłota wrote:Jak bym dorwała takiego gnoja, co wyrzuca zwierzę, bije lub męczy, to bym lała gdzie popadnie i patrzyła czy równo puchnie. Batem. Albo kłonica. Albo najlepiej od razu do piachu z takim.
Grrrrrrrrrrr!Macierzanka:) wrote:Hej Dziewczyny!
Kochane,ja nie byłam w pracy. Ledwie chodzę, nie wiem jak mam leżeć, jedynie jak stoję to jest w miarę OK. Mój krzyż się chyba rozpada!!! Wczoraj z bólu zasłabłam... dziś mam wizytę u lekarza.
Małpa za rogiem... plamienia coraz mocniejsze, a do tego z tych emocji gdzieś posiałam dzisiaj termometr i nie zarejestrowałam czy mi dzisiaj spadła tempka... Tyle u mnieLaura wrote:Dziewczyny dzisiaj jestem szczęśliwa na maxa, jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie .
Moje HSG wykazało że mój jajowód jet w 100% drożny, płakałam jak dziecko jak lekarz podszedł do mnie po zabiegu i powiedział że jajowód drożny i spojrzałam na ekran a tam zdjęcie jak kontrast przepłynął przez cały jajowód . Mój mąż był obecny podczas całego zabiegu i widział wszystko
Jak wracaliśmy do domku uśmiał się mówiąc że jajnik został opluty kontrastem . Ogólnie bolało ale ból jest do wytrzymania, teraz tylko trochę plamie. Bardzo miła obsługa . Jestem z siebie dumna że zdecydowałam się na HSG i zaczynam wierzyć w siebie
A tak w ogole to witam piekbnym slonecznym popoludniem ale niestety z bolem glowy...migrenowym chyba...Laura, Macierzanka:), Misty87, dżona, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Macierzanka:) wrote:No Laura super wieści!!!
Jakie to optymistyczne!!!
Ja właśnie z bólu zasłabłam drugi raz,
pierwszy był właśnie na HSG
Dzięki dziewczyny, jakoś to będzie, ale tym razem to chyba jakieś mocne zapalenie... ale kto da radę jak nie ja?
A co w ogóle poza tym u Was?
Ja zaraz poczytam, tylko muszę kawę!Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
-
No i doczytałam!
Dzięki dziewczyny za troskę, wizytę mam dopiero po 19tej...
Ja mam jakieś tabletki, ale nie chciałam ich brać bo w duchu zawsze sobie myślę, a co jak jestem w ciąży? No ale w sumie mam plamienia, więc nie powinnam sobie robic nadziei... i tak pewnie dostanę zastrzyki...
Żabko, kacyk nie męczył?
Dobra jesteś Ja to zimne piwko do grillka uwielbiam... ale jak ja będę grollować na diecie? Zrobie sobie ustępstwo na pewno....
Magdas, chyba muse Ci zabrać termometr, akurat mi się przyda bo właśnie sój gdzieś posiałam...
Potforzasta, nie smutaj! Jutro dołączam do Ciebie...
AnusiaM, gruczolak przysadki jest właśnie zmniejszany przede wszystkim lekami, bo trzeba zahamować nadmierne wydzielanie prolaktyny, ale jeżeli jest podejrzenie gruczolaka, to potrzebny jest jeszcze rezonans magnetyczny.
Driada, dzidzia rośnie jak na drożdżach Gratuluję !
Dżona, ja spałam z mężem za czasów panieńskich na łóżku 80cm i było nam mega wygodnie, teraz mamy czasem problem na 160 ale ja lubie się rozpychać
Malinowa, a Tobie sie powolutku wszystko ułoży!
Musisz być silna i powolutku, bez zbędnego obciążania się myśleniem iść do celu... delektuj się górami i świeżym powietrzem!
Lena, Kasia, po opisie waszych kiełbasek z grilla znów mam ślinotok!
Mała Mi86, nie bierz za długo duphka na własna rękę, a co do anty_TPO, to juz sama ich niewielka nawet obeność świadczy o tym, że tarczyca trochę choruje. Moja mam dostała na to selen, ale Ty jeszcze oczuywiście skonsultuj z endo. Może to też świadczyć o na przykład cukrzycy.
Fidelissa, a jak u Ciebie? Chyba Cię zmęczenie mocne ostatnio dopada!
Monia, a Ty czym dzisiaj taka zapracowana?
Lena, ja z rowerem to samo mam. Kiedyś był do mnie wręcz przyrośnięty, a teraz czekamy na odkurzenie z piwnicy i też będziemy śmigać... tylko jeszcze musze plecy wyleczyć
P.S. Bigiel fajnie
Malenq ja też mam właśnie takie twarde siedzenie trochę i już dwa lata kupujęnowe
Z. podchodze do Ciebie i ne mam kija słuchaj będziemy płodzić między jajami, pisankami, zającami i...jak króliki
Sylvka, tulę i trzymam kciuki z anowy cykl!
Santoocha, bidulko, ale Cię wymordowało! Jak się teraz czujesz?
Misty, a u Was jak? Jak Twoje maluszki? Kiedy się zaczynace pakować?
Maniuś ja też nie znoszę tego ostatniego tygodnia czekania, dłuży się
a na kiedy masz termin @? Może nie przyjdzie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 18:02
Laura, Kaśka28, Malenq, Z., Maniuś, Misty87, dżona, Little Frog lubią tę wiadomość