Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa, myślę, że Twoj tż eż napewno przeżył stratę fasolki i może się boi, że uda się i znów będzie to samo. Wiesz faceci w środku są bardziej wrażliwsi niż my kobiety mimo, że zgrywają twardzieli i nie mówią nam o swoich emocjach wprost.
Ja bym dała wypić mu te browary i poszła go przytulić, dodatkowo bym powiedziała, że też nie jest Ci łatwo, ale trzeba uparcie walczyć o swoje szczęście... bo w końcu, co nas nie zabije, to nas wzmocni.
Monia, zobaczysz wyniki się polepszą Ja mimo, że niedowiarek jestem, to też się modlę i powiem wam, że nie klepię ojcze nasz ... tylko tak po prostu " Boże, Jahwe dziękuję Ci za dzisiejszy dzień ... roszę Cię o wszelkie łaski i o zdrowie dla mojej rodziny.... swe modlitwy kieruję w imię Twojego syna Jezusa Chrystusa Amen" i naprawdę to działa moje modlitwy nie raz zostały wysłuchane.
Monia i Z, dobrej nocy i do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 22:23
Ania07, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Chory kraj!! Chora ta Unia cala! Ogladacie Ekspres Reporterow??? Przeciez to sie w glowie nie miesci! Siedza za burkami cwaniaki i wymyslaja przepisy!
Od 1 czerwca nie bedzie mozna jezdzic autem, ktore ma powyzej 10 lat! Trzeba bedzie zlomowac! Hahahaha padne!sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Chory kraj!! Chora ta Unia cala! Ogladacie Ekspres Reporterow??? Przeciez to sie w glowie nie miesci! Siedza za burkami cwaniaki i wymyslaja przepisy!
Od 1 czerwca nie bedzie mozna jezdzic autem, ktore ma powyzej 10 lat! Trzeba bedzie zlomowac! Hahahaha padne!
Misty mnie to chyba już nic nie zdziwi .. -
nick nieaktualnySara Gratuluję Ci z całego Serducha ..
Macierzanko piję dużo wody, wiesołek łykam, siemie, cyclodynon ..
Taki śluz mam bodajże od grudnia i ciągnie się to za Mną ..
Kaśka to czekam na tą zupkę
a od Ciebie nic nie chcę jeszcze może Ci się przydać
Co do wyników to nie miałam żadnych norm dołączonych ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Sara Gratuluję Ci z całego Serducha ..
Macierzanko piję dużo wody, wiesołek łykam, siemie, cyclodynon ..
Taki śluz mam bodajże od grudnia i ciągnie się to za Mną ..
Kaśka to czekam na tą zupkę
a od Ciebie nic nie chcę jeszcze może Ci się przydać
Co do wyników to nie miałam żadnych norm dołączonych ..
Lena a pytałaś gina o ten śluz? Co powoduje, że nie jest on typowo płodny? -
Haha nie moge! Wiecie co! Zrobili sobie z tymi autami zart w programie prima aprillisowy a ja juz sie nakrecilam! Co za!!
Lena87, sara_nar, Macierzanka:), Bursztynka, Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Chory kraj!! Chora ta Unia cala! Ogladacie Ekspres Reporterow??? Przeciez to sie w glowie nie miesci! Siedza za burkami cwaniaki i wymyslaja przepisy!
Od 1 czerwca nie bedzie mozna jezdzic autem, ktore ma powyzej 10 lat! Trzeba bedzie zlomowac! Hahahaha padne!
Zapewne to nie ujrzy światła dziennego, bo obywatele ich zlinczują ..
Wtedy mało kogo będzie stać na auto które nie jest " stare " ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 22:58
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Misty tak patrzę na Twój suwaczek jeden i drugi i normalnie nie mogę uwierzyć jak ten czas szybko leci niedługo Wasz ślub, a maleństwa już takie duże
Masz racje kochana! Ciekawe, jaki bede miec do slubu brzuszek!
Czas leci bardzo szybko, ani sie nie obejrzymy, a trzeba bedzie sie rozpakowac z malymi, zarowno ja jak i Ty i kazda z nasAnia07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty mój mąż się przeraził. Właśnie zadzwonił powiedzieć, że to żart był. Dużo ludzi dało się nabrać bo w naszym kochanym państwie, to całkiem możliwe żeby tak zrobili i przepis wszedł by w życie.
Lena dla ginekologów zauważyłam, że najlepsza diagnoza to PCO i brak owulacji.
Nawet we wczorajszych "rozmowach w toku" u kobiet przyczyną niepłodności był brak owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 22:47
Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Dokładnie ..
Chociaż jedna monitoring chce zrobić i zobaczyć czy coś rośnie czy też nie ..
Ja pierdziele .. Co lekarz to gorszy Jakbym słyszała mojego poprzedniego gina: jest Pani chuda to pewnie ma Pani niewydolność ciałka żółtego i brak owulacji. Pff .. szkoda słów na takich..
Dobrze, że będziesz miała monitoring! On wiele wyjaśni!
Kibicuję Ci mocnoLena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny