Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Monia nie przejmuj się, ja dzisiaj też nie ogarniam
Nawet ciężko mi się wysławiać
To ten kurczący się w ciąży mózg! Ale nie martw się po porodzie podobno wraca do normy!
ŻarcikAnia07, sara_nar lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Monia wiem, że muszę się odżywiać, ale będzie ciężko, bo ja tylko warzywa i owoce bym mogła jeść. Mąż nie wie, powiem jak potwierdzę betą. Nie chcę go nakręcać, po za tym pewnie pomyśli, że go wkręcam
dzisiaj rowerem pojechałam na zakupy i tak zmarzłam, a teraz czuję gardło boli i katar dopadłZ. lubi tę wiadomość
-
A ja się wyżalę...
Wróciliśmy tylko tż zamiast myśleć o serduszkowaniu to sobie browary otworzył czasami to go mam go dosyć dla niego piwo jest ważniejsze od wszystkiego.. chociaż mówiłam, prosiłam i teraz siedzi przed kompem...
zapowiedziałam już, że nie ma sexu do odwołania!!! niech sobie szuka gdzie chce ja nie będę i koniec! Jestem wściekła i zdołowana bo widzę, że on nie chce serduszkowania ze mną czuję się okropnie jak jakaś trędowata[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:A ja się wyżalę...
Wróciliśmy tylko tż zamiast myśleć o serduszkowaniu to sobie browary otworzył czasami to go mam go dosyć dla niego piwo jest ważniejsze od wszystkiego.. chociaż mówiłam, prosiłam i teraz siedzi przed kompem...
zapowiedziałam już, że nie ma sexu do odwołania!!! niech sobie szuka gdzie chce ja nie będę i koniec! Jestem wściekła i zdołowana bo widzę, że on nie chce serduszkowania ze mną czuję się okropnie jak jakaś trędowata
Heeej, nie smutaj, może po prostu jest zmęczony po podróży? Na pewno chce , ale może jutro? Jak odpoczniecie oboje. Jeden dzień w tą czy w tamtą nie zaważy na zaciążaniu, a lepiej jak będziecie oboje wyluzowani i odprężeni i będziecie z tego czerpać radość. Będzie dobrze!Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Malinowa Panienka wrote:A ja się wyżalę...
zapowiedziałam już, że nie ma sexu do odwołania!!! niech sobie szuka gdzie chce ja nie będę i koniec! Jestem wściekła i zdołowana bo widzę, że on nie chce serduszkowania ze mną czuję się okropnie jak jakaś trędowata -
sara_nar wrote:Monia wiem, że muszę się odżywiać, ale będzie ciężko, bo ja tylko warzywa i owoce bym mogła jeść. Mąż nie wie, powiem jak potwierdzę betą. Nie chcę go nakręcać, po za tym pewnie pomyśli, że go wkręcam
dzisiaj rowerem pojechałam na zakupy i tak zmarzłam, a teraz czuję gardło boli i katar dopadł
ja zawsze testuje z męzem u boku wiec i tak nic by sie nie ukryłosara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:A ja się wyżalę...
zapowiedziałam już, że nie ma sexu do odwołania!!! niech sobie szuka gdzie chce ja nie będę i koniec! Jestem wściekła i zdołowana bo widzę, że on nie chce serduszkowania ze mną czuję się okropnie jak jakaś trędowata
Malinowa to nie chodzi o to, że on nie chce z Tobą. Ja z moim nie raz mam takie dni, że albo ja, albo on nie mamy po prostu ochoty. Nie denerwuj się Kochana ;* i nie kłóćcie się. -
kurcze cały czas myśle czy za 70 dni będziemy mieć lepsze wyniki ..
czytałam że niektórym po tyli specyfikach zamist iśc ku lepszemu mieli jeszcze gorsze wyniki .. codziennie sie modle , żeby Bóg dał nam dziecko.. tak sie boje ..
mam troche gorszy dzień .. -
słuchajcie on od poronienia nie chce ze mną pomimo,że prosiłam i w ogóle woli bro wypić bo wie, że ja nienawidzę tego zapachu więc nie będę chciała wówczas...
po prostu mam dosyć![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:słuchajcie on od poronienia nie chce ze mną pomimo,że prosiłam i w ogóle woli bro wypić bo wie, że ja nienawidzę tego zapachu więc nie będę chciała wówczas...
po prostu mam dosyć!
moze robienie tego z przymusu i tak nie przyniesie efektu..
może porozmawiajcie ze sobą tak szczerze .. -
nick nieaktualnyMonia dziękuję dobrze pozdrowiłam.
Mam nadzieję, że po takim czasie wyniki będą lepsze. Bądź dobrej myśli. Trzymamy kciuki za Ciebie!
A co do modlitw to polecam do św. Dominika
Każdemu zdarzają się gorsze dni. Oby było ich jak najmniej ;*
Malinowa to jestem w szoku .. myślałam, że tylko dzisiaj tak się zachował ..
Spróbuj z nim porozmawiać.. bo chłop sam to nic nie powie co się dzieje..
Monia ma rację, może potrzebuje jeszcze trochę czasu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 22:13
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Monia dziękuję dobrze pozdrowiłam.
Mam nadzieję, że po takim czasie wyniki będą lepsze. Bądź dobrej myśli. Trzymamy kciuki za Ciebie!
A co do modlitw to polecam do św. Dominika
Każdemu zdarzają się gorsze dni. Oby było ich jak najmniej ;*
Malinowa to jestem w szoku .. myślałam, że tylko dzisiaj tak się zachował ..
Spróbuj z nim porozmawiać.. bo chłop sam to nic nie powie co się dzieje..Z. lubi tę wiadomość