Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Za kazdym razem jak ktoras tu pisze do jednej z nas w ciazy, ze zazdrosci to czuje lekkie uklucie. Jest cos w tym,ze jak Ci ludzie zazdroszcza, to nie wyjdzie nic dobrego!
Na prawde trzeba liczyc czasem slowa, bo zazdrosc to po pierwsze grzech
Ja kazdej z Was zycze tego szczescia, ale nie wolno nogdy mowic,ze sie zazdrosci.
Kasiu wbijajcie! Podac adres ???
A adres oprosze:DLena87, Misty87, Z., Macierzanka:), dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasienko, zdjecie mojego brzuszka? Na razie to troszke wieksze sadelko niz wczesniej
sama sie pytalam dzis mojego czy rosnie, bo ja nie widze
Smieje sie do siebie,ze poki co wygladam jakby mi sie powodzilo za granica a nie jak kobieta w ciazyAnia07, Lena87, Kaśka28, Z., Macierzanka:), Bursztynka, dżona lubią tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:Misty ale ja Ci nie życzę nic złego
na prawdę
poprostu fajnie macie ze udało wsm się podwójnie i to przed ślubem , za 1 razem
a smutno mi ze u nas do dziś nic a tez probujemy od przed ślubuZ., Macierzanka:), dżona, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Kasienko, zdjecie mojego brzuszka? Na razie to troszke wieksze sadelko niz wczesniej
sama sie pytalam dzis mojego czy rosnie, bo ja nie widze
Smieje sie do siebie,ze poki co wygladam jakby mi sie powodzilo za granica a nie jak kobieta w ciazyMisty87, Ania07, Z., Another lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:Anusia dla pocieszenia ja od 14 lat i nic
a jeszcze więcej nie mam już jednego jajowodu....ale i tak się nie poddaje mimo mojego wieku
Mykam kochane bo jutro do pracy ale obiecuje nadrobie i odpowiem heheLaura, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:
tasma sobie zaraz owine
Laura, Lena87, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
aaaaa i chciałam dodać że nie będę dziękować Wam za kciukaski żeby nie zapeszyć
ale to dla WAS
Dobrej nocy!
PS.ewentualnie poprzyjmuję wiruski na jutro od zafasolkowanych hehWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 23:08
Misty87, Ania07, Lena87, Z., Macierzanka:), Another, Kaśka28, dżona, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Ja nie śpiąca .. Często o tej godzinie przesiaduję
Kiedyś też tak miałam. Mogłam siedzieć nocami że hohooo. A teraz jestem już chyba za stara i uwielbiam spać
Ale z drugiej strony na to spanie brakuje mi czasu
Także chyba jak już dobrnelam do końca z czytaniem to walne kimke
Mam nadzieję że wszystko u ciebie dobrze i że nastrój pozytywnyDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyZ. wrote:Kiedyś też tak miałam. Mogłam siedzieć nocami że hohooo. A teraz jestem już chyba za stara i uwielbiam spać
Ale z drugiej strony na to spanie brakuje mi czasu
Także chyba jak już dobrnelam do końca z czytaniem to walne kimke
Mam nadzieję że wszystko u ciebie dobrze i że nastrój pozytywny
Skoro TY za stara to co ja mam powiedzieć
U Mnie wszystko w porządku, posrane pomysły ulotniły sięuaktywniły się z bólem głowy
Z. lubi tę wiadomość