Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
sara_nar wrote:Dzięki Lena, to dobrze, wychodzi 6 tydzień
Miałam powiedzieć M. ale tak mnie właśnie wkur**wił, że nic nie powiem.
Bursztynko 35200mlU/ml
Sara piękny wynik, gratuluję i ja
sara_nar lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:Magda gdzie te 2 kreski?
tez się obudzilam rozdrazniona, maz poszedł się kapac zostawił włączonych kiepskich , otwarte drzwi , slyszalam jak się kapie , jak drzwi u rodziców na dole skrzypia i jeszcze pies położył mi się tak na nogach że sie ruszyć nie mogłam
koniec spania
jak on spi to ja na paluszkach
Ja się pytam Gdzie te/to zdjęcie co wczoraj było a ja nie widziałam ..
Ból głowy przeszkadza Mi w myśleniu ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 21:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
heh ciężko mi się nie denerwować jakoś.
Właśnie weszłam na kwietnióweczki i jakie jaja. Iwka zroiła test płytkowy i I kreska, ze złości chciała go rozwalić, rozebrała go, a tam przesunięta druga kreska. Testy jakieś promocyjne były za 6zł. Ale jaja. Po prostu druga kreska za oienkiem testowym była schowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 21:45
Lena87, Macierzanka:), Ania07, Misty87, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Oj ile ja bym dała żeby te waszze przeczucia się sprawdziły no ale ja jakoś nie mam tej wiary wydaje mi sie,że bez powodu recepty nie dostałam
Lena87, Ania07, sara_nar lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
sara_nar wrote:Dzięki dziewczyny
heh ciężko mi się nie denerwować jakoś.
Właśnie weszłam na kwietniówecki i jakie jaja. Iwka zroiła test płytkowy i I kreska, ze złości chciała gorozwalić, rozebrała go, a tam przesunięta druga kreska. Testy jakieś promocyjne były za 6zł. Ale jaja. Po prostu druga kreska za oienkiem testowym była schowanaMagdas, Laura lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:Oj ile ja bym dała żeby te waszze przeczucia się sprawdziły no ale ja jakoś nie mam tej wiary wydaje mi sie,że bez powodu recepty nie dostałamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
sara_nar wrote:Zmykam, bo zaraz M będzie burczał. Dobrej nocy kochane.
Do jutrasara_nar, Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje Kasia
a powiem Wam cos dzisiaj teściowa popatrzyła na mnie i się pyta ty nie jesteś w ciąży...padłam normalnie. Zaśmiałam sie że może w urojonej
Laura, Ania07, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
a co tu się dzieje?
znowu pakero Anusi tu był?
Lena, co to za bóle Ci dopadły?
Aniu, mam nadzieję, że sie wyspałaś
Pidżama party raz na czas wskazane!
Magdas, może te testy lewe jakieś... ja tam jeszcze poczekam
Kasiu, a Ty czemu dziś gryziesz?bo ja też
wyładowałam swoja @ na mężautrochę mu sie dostało, ale dał radę
Sara, piękna betaAnia07, Laura, Z., sara_nar lubią tę wiadomość
-
Macierzanka no nie wiem sama w każdym bądź razie dziwne bo zawsze jak mi się ten test zabarwiał to taka cemna krecha szła przez ten test a tu taka jaśniutka ledwo widoczna i ta kontrolna tobteż nie taka gruba i dobrzr widoczna jak zawszeW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.