Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
AnusiaM wrote:Kasia Ty chyba uczulona jesteś
i się mnie proszę nie czepiac :p
specjalnie napisalam o tym olaniu bo widzialam ze Another posta nie zauwazyla a ja chcę przepis od niej a nie z neta
jak bym chciała z neta to bym sobie poszukala
Magdas ten posmak w buzi to chyba coś znaczy co? kupiłaś juz test na jutro rano?
Laura trzymamy kciuki za jutro
zasnelo mi się
ogladam koncowke na tlc
nie ma co napominać....Ten wątek jest fajny, żartobliwy -
Zaraz pewnie zmykam, ale M. mnie tak wkurzył. Bo powiedział z wyrzutami, że teraz można fajne audi kupić, a że ja uparłam się tak na ten samochód co teraz mamy, a sprzedać go, to i tak w plecy będziemy. A ja taka wygodna bo uparłam się żey go kupić, jakbyśy nie mogi zaczekać, a całe życie autobuem jeździłam. Więc mu mówię, że on 15 minut piechotą do pracy ma i samochodem non stop jeździ. Aż mi beczeć się chce ...
nie powiem mu , niech się buja jak on taki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 21:10
-
Lena no nie wiem czego posmak metalu nie trzymałam nigdy :p taki kwaśny posmak no sama nie wiem do końca jaki ale niebprzyjemny...
Bursztynka tak z allegro taki z niebieska końcówką bez żadnych napisów i trzymałam ok 10 sekund
Anusia jutro kupie test bo w piatek bedzie 14 dpo wiec chyba będzie wiarygodny o ile @ nie przyjdzie
Wogle postanowiłam,ze chyba umówie sie do gina na sobote lub poniedzialek niech zobaczy co sie dzieje bo ja w piatek powinnam już zacząć brać clo a tu taki klopsLena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyWitam wieczorową porą
U mnie dzisiaj wszystko ok. Mdłości troszkę odpuściły. Spałam do 13!! normalnie szok jak wstałam. Nie wiedziałam czy jeść śniadanie czy obiad
Laura trzymam mocno kciuki za jutrzejszą inseminację
Mała Mi ja tam widzę bladziocha mój też właśnie taki był i czułam, że to jest TO leć na betę, będziesz mieć pewność
Złota, jeszcze chyba za wcześnie. Poczekaj kilka dni
Magdas również kibicuję za pozytywny teścior
Santoocha, Groszek już duuuży niech zdrowo rośnie
Jak wrażenia po usłyszeniu serduszka?
Misty, cieplutko u Was brakuje mi takiej pogody.
Macierzanko, Kochana tulę mocno wypoczywaj ;*sara_nar, Laura, Macierzanka:), Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Oj to narobialam ja na 99 procent jestem pewna jednej kreski. Mam kilka argumentow za tym chociazby za maly pecherzyk, brak jakich kolwiek objawow i jak ogladalam inne wykresy to zadna nie miała takich gór i dolin jak jaW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
sara_nar wrote:Dzięki Lena, to dobrze, wychodzi 6 tydzień
Miałam powiedzieć M. ale tak mnie właśnie wkur**wił, że nic nie powiem.
Bursztynko 35200mlU/mlLaura, sara_nar lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Dzięki Lena, to dobrze, wychodzi 6 tydzień
Miałam powiedzieć M. ale tak mnie właśnie wkur**wił, że nic nie powiem.
Bursztynko 35200mlU/ml
6 tydzień gratuluję jeszcze raz! Niech maluszek zdrowo rośnie, no i spokojnych 9 miesięcy Kochanasara_nar lubi tę wiadomość
-
Magdas wrote:Oj to narobialam ja na 99 procent jestem pewna jednej kreski. Mam kilka argumentow za tym chociazby za maly pecherzyk, brak jakich kolwiek objawow i jak ogladalam inne wykresy to zadna nie miała takich gór i dolin jak ja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:Kasia Ty chyba uczulona jesteś
i się mnie proszę nie czepiac :p
specjalnie napisalam o tym olaniu bo widzialam ze Another posta nie zauwazyla a ja chcę przepis od niej a nie z neta
jak bym chciała z neta to bym sobie poszukalaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny