Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
AnusiaM wrote:olala mnie
nie ma przepisu
Pół kilo pieczarek, słonecznik łuskany, pół kilo mięsa mielonego z szynki, jedno małe jajko, dwie cebule, builon, przyprawy, troszkę słodkiej śmietany. Do litra gotującego się bulionu wrzucasz pulepciki z mięsa (mięso, jajko + przyprawy), gotujesz 15-20 min. W tym czasie na patelce podsmażasz na niewielkiej ilości tłuszczu (albo dusisz na wodzie) pieczary i cebulę. Jak zmiękną blendujesz je. Z buliony wyciągasz pupleciki, wrzucasz zmielone pieczary i cebulę i mieszasz. Na koniec doprawiasz i dodajesz do smaku słodkiej śmietany. Do miski nakładasz zaczynając od kremu, potem wrzucasz do niego mięso i posypujesz prażonym słonecznikiem. Ja dodałam jeszcze natki dla ozdobyAnusiaM lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
AnusiaM wrote:olala mnie
nie ma przepisu
Widzisz juz odpisala:D jednak to bardziej skomplikowane niz myslalam hehe:DWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 19:28
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Jeszcze dzisiaj mam ochotę na naleśniki Jak zwykle wyzwanie. Naleśniki bez mąki to nie lada wyczyn Ale to za godzinkę
Kasia, wcale nie takie skomplikowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 19:35
Kaśka28 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Macierzanka:) wrote:Ja dzisiaj miałam naleśniki z odrobiną mąki kukurydzianej
albo można użyć otrąbDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja robię bez otrąb i bez żadnej mąki Chociaż nie, daję łyżeczkę małą budyniu, a on ma chyba coś tam skrobi
Wychodzą mi Kasia za każdym razem
Serek twarogowy, jajko, cukier (słodzik/cukier brązowy co kto woli), łyżeczka budyniu i to tyle"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another a to sa przepisy na tej diecie dunkan??
Juz widze ze tak hahahah dzieki za te stronke normalnie zawsze chcialam zaczac te diete ale nigdy nie umialam wykombinowac fajnych menu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 20:08
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja swoja czesc ktora normalnie bym lapala odstepuje Laurze ale mysle ze Bursztynka ma duzo i ze wszytkimi sie podzieli:D
Laura lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:obie o 20:08 więc gratuluje wygranej
Laura, to widzę że jutro big day!
Oooo Kasia dzięki ale oddam ci z jednegoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 20:14
Z. lubi tę wiadomość