Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wieczorowo
Dzisiaj z herbatką z cytryną i miodem bo z kawką nie dałam rady
Moje kochane zmęczenie przypomniało sobie o mnie. Wczoraj zrobiło się chwilę ciszy i zasnęłam w sekunde Dziś trochę sajgon był w pracy, nawet chwili nie miałam, żeby przywitać się z Wami a po pracy obiadek, trzy łyki kawki i taaaka siła przyciągania mnie dopadła, ze musiałam się położyć Przed chwilą wstałam :)Dobrze, ze sen nikomu jeszcze nie zaszkodził Prysznic mnie ockną trochę i zaglądam co u Was słychaćLaura, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Laura wrote:jaaaaa jutro mam inseminację więc przydadzą się
Laura trzymam kciuki od rana jutroLaura lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Kaśka28 wrote:Potworzasta trzymam kciuki za dobre wyniki
Laura lubi tę wiadomość
-
Jezuuuu wy to serca nie macie. Tyle naprodukować. a ja od rana jakiegoś pecha miałam, koleżanka się spóźniła, w nocy mróz taki, że 20 minut się męczyłam ze skrobaniem szyb i nie mogłam wyskrobać przednie szyby, jakiś idiota tak zaparkował, że jeszcze trochę, a musiałabym przez drzwi pasażera wsiadać. W dodatku na betę pojechałam do swojej przychodni i pytam kiedy wynik, a ona że jutro. Więc mówię, że zależy mi żeby dzisiaj wynik mieć, tym bardziej, że za badanie płacę. Baba nie miła, powiedziała, że to nic takiego ważnego, żeby na cito miało być. Więc wstałam i powiedziłam, że pojadę gdzieś indziej, nie zapłaciłam mimo pobranej krwi i wyszłam. Pojechałam niedaleko siebie i okazało się, że wynik tego samego dnia. Odebrałam i wyszło 35200. Norm nie było, a patrzyłam w necie i nie wiem jak to interpretować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 21:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Jezuuuu wy to serca nie macie. Tyle naprodukować. a ja od rana jakiegoś pecha miałam, koleżanka się spóźniła, w nocy mróz taki, że 20 minut się męczyłam ze skrobaniem szyb i nie mogłam wyskrobać przednie szyby, jakiś idiota tak zaparkował, że jeszcze trochę, a musiałabym przez drzwi pasażera wsiadać. W dodatku na betę pojechałam do swojej przychodni i pytam kiedy wynik, a ona że jutro. Więc mówię, że zależy mi żeby dzisiaj wynik mieć, tym bardziej, że za badanie płacę. Baba nie miła, powiedziała, że to nic takiego ważnego, żeby na cito miało być. Więc wstałam i powiedziłam, że pojadę gdzieś indziej, nie zapłaciłam mimo pobranej krwi i wyszłam. Pojechałam niedaleko siebie i okazało się, że wynik tego samego dnia. Odebrałam i wyszło 35,200. Norm nie było, a patrzyłam w necie i nie wiem jak to interpretować
Ja wlasnie wyszlam spod prysznica:D od razu lepiej
Lena mnie tez dzisiaj glowa boli...znowu...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny