Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehhh staram się już nie smutać!!! ale każda rzecz w domu mi przypomina
głodna jestem a nie mam nic do jedzenia - kompletnie...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:Ehhh staram się już nie smutać!!! ale każda rzecz w domu mi przypomina
głodna jestem a nie mam nic do jedzenia - kompletnie...
Pogoń na zakupy albo zamów sobie super obiadekwcześniej pisałaś coś o chinszczyznie chyba
-
Laura wrote:Kasiu ja Cię podziwiam za takie streszczenia, ja tak nie umie....bardzo fajnie czyta się takich wypowiedzi
, lekko na serduszku człowiekowi się robi
Macierzanko ciebie też podziwiami w ogóle wszystkie dziewczyny które potrafią tak streszczać
Kochana to nie sa streszczenia:d po prostu jak was czytam - nadrabiam to staram sie odpisac jak mi cos na mysl przyjdzie bo normalnie jakbym z wami wtedy byla to bym tak pisala to wlasnie sa moje odpowiedzi hehe opoznione ale zawsze:DLaura, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:Malinowa będzie dobrze, na pewno się ułoży. Musicie dać sobie trochę czasu....
Pogoń na zakupy albo zamów sobie super obiadekwcześniej pisałaś coś o chinszczyznie chyba
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kaśka28 wrote:Kochana to nie sa streszczenia:d po prostu jak was czytam - nadrabiam to staram sie odpisac jak mi cos na mysl przyjdzie bo normalnie jakbym z wami wtedy byla to bym tak pisala to wlasnie sa moje odpowiedzi hehe opoznione ale zawsze:D
Malinowa Panienka, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
Mąż mnie namowil na test i kurcze mam allegrowe i na 3 zrobione na zadnym nie ma nawet kreski kontrolnej
jakieś lewe sa... pojde jutro do apteki i se kupie taki o!
Z. lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Mąż mnie namowil na test i kurcze mam allegrowe i na 3 zrobione na zadnym nie ma nawet kreski kontrolnej
jakieś lewe sa... pojde jutro do apteki i se kupie taki o!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dziewczyny pomóżcie. Pytanie za 100 pkt. Od kiedy zacząć liczyć nowy cykl? Dwa dni plamię, ale zaliczyłam je do starego cyklu. Dzisiaj też plamię, ale pojawiła się już czerwona krew, niewiele, ale jest. Czy zaliczyć to już jako nowy cykl? Pomocy :<"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Witam kochane popołudniem :)prawie wieczorem, ja dzisiaj zaganiania jestem od samego rana, najpierw zakupy z mamą do poludnia, potem spacer z koleżanką, po meża do pracy i teraz odpoczywam, wczoraj podobnie zakupy fryzjer, dzisiaj znowu boli mnie lewy jajnik przy chodzeniu, już sama nie wiem co jest.
Laura wspaniałe wiadomosci, tym bardziej, ze szybko i sprawnieLaura lubi tę wiadomość
-
Another wrote:Dziewczyny pomóżcie. Pytanie za 100 pkt. Od kiedy zacząć liczyć nowy cykl? Dwa dni plamię, ale zaliczyłam je do starego cyklu. Dzisiaj też plamię, ale pojawiła się już czerwona krew, niewiele, ale jest. Czy zaliczyć to już jako nowy cykl? Pomocy :<
AnusiaM lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
AnusiaM wrote:też tak mówie
@ zaczyna sie od małego nawet krwawienia, nie od plamienia
Ja pewnie wieczorem albo w nocy dostane kiedys zawsze rano mnie zalewalo a ostatnio jakos wieczorem dostalam..no ale niech przychodzi i spada:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
AnusiaM wrote:też tak mówie
@ zaczyna sie od małego nawet krwawienia, nie od plamienia"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."