X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Złota Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauro, sikaniec to na bank nie wyjdzie.

Chyba macie rację Melula, Lenka, poczekam :)

Mówię do mamy: nie wkręcaj mnie!, A ona na to: nie wkręcam, mówię jak było :)
    I zaczyna gadkę o tym jak to będzie szczęśliwa wreszcie z wnuka.

Matki... Zawsze takie same :)

Lena87, Misty87, dżona lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Na drugim zdjęciu widzę ledwo widoczną krechę ..
    Masz jeszcze jakiś test ? :)

Po cichutku gratuluję ;)
    wlasnie nie mam,a nie chce sie niepotrzebnie nakrecac.Nie wiem czy na bete nie skoczyc jutro.Tylko wiecie co?dzis mnie troszke mniej brzuch boli na @,mozna by powiedziec wcale.Dziwne to wszystko.Teraz mi sie przypomnialo,ze wczoraj gin dosc dlugo przygladal sie mojej macicy,wpatrywal sie i wpatrywal.A powiedzial tylko,że endometrium grube.I co???chyba oszaleje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Złota mi się też wydaje,że może być ciut za wcześnie ale w sumie nie wiem...

Ah ta nadzieja ja staram się nie dopuszczać jej do głosu bo niby też za małe pęcherzyki i wogle cienko ale jakiś chochlik mi w głowie tłucze zrób test no zrób test ehh

Jestem pełna podziwu, że jeszcze nie zrobiłaś .. :)

Ja to bym już dawno zrobiła dla świętego spokoju żeby się nie nakręcać i oczekiwać na @ ..

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dla mnie jedna....:(:( ale może może :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    a ja znowu jak ktoś mnie tuli to czuję złość,że się użala nade mną ;) ale dobrze,że każdy jest inny bo byłoby nudno ;)
    Mam dokładnie tak samo jak Ty. Jak np płaczę, albo się denerwuję i ktoś próbuje mnie przytulić to mnie to jeszcze bardziej denerwuje. Wolę sama sobie z tym poradzić i jak poczuję, że jest już lepiej to sama idę się przytulić, czy coś. Pocieszanie tylko potęguje moje negatywne emocje...

Może i ja bym się wzięła za okna? Pogoda ładna, więc czemu nie. Hmmm...

Matko, od 2 h kicham jak powalona. A każde kichnięcie powoduje uczucie, jakby miały mi zaraz narządy rodne między nogami wyskoczyć... Plamienia dzisiaj ustały, więc liczę, że ta ku@#!% małpa się dzisiaj przyczołga! :/

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi86 wrote:
    wlasnie nie mam,a nie chce sie niepotrzebnie nakrecac.Nie wiem czy na bete nie skoczyc jutro.Tylko wiecie co?dzis mnie troszke mniej brzuch boli na @,mozna by powiedziec wcale.Dziwne to wszystko.Teraz mi sie przypomnialo,ze wczoraj gin dosc dlugo przygladal sie mojej macicy,wpatrywal sie i wpatrywal.A powiedzial tylko,że endometrium grube.I co???chyba oszaleje :)

Może coś widział, a nie chciał Cię nakręcać tylko chciał poczekać na rozwój sytuacji :)

• Melula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obiadek zrobiony - jupi!
    ustawa patrzy na mnie i woła, czytaj, czytaj. a ja już mam dość takiego wklepywania i tak praktyka zweryfikuje...

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Złota mi się też wydaje,że może być ciut za wcześnie ale w sumie nie wiem...

Ah ta nadzieja ja staram się nie dopuszczać jej do głosu bo niby też za małe pęcherzyki i wogle cienko ale jakiś chochlik mi w głowie tłucze zrób test no zrób test ehh
    Madzia zrób testa ;)
    Trzymam kciuki <3

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Another Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura super wiadomości! Będę trzymać kciuki już od 10 jutro :D

Laura lubi tę wiadomość

bpz77ab.png
  • Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Mam dokładnie tak samo jak Ty. Jak np płaczę, albo się denerwuję i ktoś próbuje mnie przytulić to mnie to jeszcze bardziej denerwuje. Wolę sama sobie z tym poradzić i jak poczuję, że jest już lepiej to sama idę się przytulić, czy coś. Pocieszanie tylko potęguje moje negatywne emocje...
    doładnie to samo odczuwam i jak mi się zrobi lepiej idę sie przytulić :D

Another lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/598210c2a9715.jpg.html
    tu jeszcze jedno zdjecie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi86 wrote:
    http://zapodaj.net/598210c2a9715.jpg.html
    tu jeszcze jedno zdjecie

Może mam omamy, ale ja tam widzę bladziocha ..
    Na twoim miejscu kupiła bym jeszcze jeden test ..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 13:52

• Another Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jest bladzioch, ja też go widzę :)

Lena87, sara_nar, Ania07 lubią tę wiadomość

bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Może mam omamy, ale ja tam widzę bladziocha ..
    Na twoim miejscu kupiła bym jeszcze jeden test ..:)
    Ja to chyba już mam oczopląs,Ale na spokojnie.Jutro na bete bo na tych testach to zankrutuję. :)

• Melula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz, jakby coś było... taki cień u dołu - widzimy to samo?

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie nakręcajcie mnie :D narazie cierpliwie poczekam :)przecież to nie możliwe żeby w 2 dni urósł mi tak pęcherzyk,że aż odbyła się owu. jak 14dpo nie będzie @ to zrobię :) to już w piątek :)
    Ale czego to tak jest :D jak w tamtym msc miałam nadzieję,że może się uda to @ przyszła w terminie a jak w tym msc chciałam żeby była bo mam zacząć brać clo to jej nie ma :D ehh te organizmy

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ja to żem ślepa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba,że to jakiś zaciek :D

• Magdas Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi powtórz test albo zrob bete to będziesz na 100% pewna :) tzymam kciuki aby się okazało,że to jednak lokatorek :D

Mała Mi86, Lena87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Mała Mi powtórz test albo zrob bete to będziesz na 100% pewna :) tzymam kciuki aby się okazało,że to jednak lokatorek :D
    Powtorzę.Jak zdążę przed pracą to zrobię betę a jeśli nie to sikańca z rana zrobię.

dżona lubi tę wiadomość

‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ