Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa Panienka wrote:Dziewczyny Wy mnie chyba źle zrozumiałyście - mi nie chodzi o to, że dzieci musimy zrobić. Tylko chodzi mi o codzienną bliskość a my jesteśmy coraz dalej od siebie.
No i dzięki temu, że on mnie nie dotyka - zaznaczam nie chodzi o erotyczne dotykanie - czuję się źle i zostawiona sama sobie.
malinowa, coraz dalej od siebie? A czy to się zaczęło po tragedii która Was spotkała, czy już wcześniej miałaś jakieś sygnały? Bo jak ktoś jest z natury czuły lubi się przytulać, to się tak nagle nie zmienia chyba...
Strasznie Ci współczuję, bo to musi być traumatyczne, takie poczucie, ze znikąd wsparcia, ale wciąż mi się wydaje, ze potrzebujecie czasu, żeby zacząć o tym co Was boli rozmawiać. Jesteście razem już długo, będzie dobrze, zobaczysz -
Lena87 wrote:Cześć Kobietki - Siostry
Przychodzę ze słoneczkiem, kawką z syropem waniliowym
Od rana posprzątane - prawie ..
Drugie pranie się już robi
Złota zawsze tak się u Ciebie dzieje ? Czy tylko teraz masz takie przeboje ?
Magdas a na tą wizytę do tego gina idziesz ?
Z. Sylvka Miłego Dnia
Sara daj znać jaki wyniki bety
Bursztynko zapewne macica się rozciąga, głowa do góry wszystko będzie w porządku
Malinowa, wrzuć troszkę na luz ..
Daj Sobie i TŻ czas na poukładanie myśli ..
cześć Lenko
ja mam bajzel w domu i plany na weekend, żeby posprzątać
A co do przebojów - taka lista to pierwszy raz.
-
nick nieaktualnyNigdy nie ma kolorowo tak jak byśmy chcieli ..
Mój mąż nie czuje potrzeby przytulania się czy całowania ..
To ja wykorzystuję każdą sytuację która się nadarzy aby skradnąć buziaka czy przytulić się ..
I nie interesuje Mnie to że On nie ma czasu czy też ochoty, cisnę się na chwilkę aby poczuć, że w ogóle jest ..
Bo na dłuższą chwilę będzie warczeć po Mnie, że mu jest za ciepło bądź nie ma czasu ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 11:27
Misty87, Kaśka28, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Złota nie było. Dopiero teraz tak się dzieje. Gdyby nie to, że stało się jak się stało, że to mój organizm nie podźwignął ciąży to byłoby normalnie...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:Złota nie było. Dopiero teraz tak się dzieje. Gdyby nie to, że stało się jak się stało, że to mój organizm nie podźwignął ciąży to byłoby normalnie...
Więc wszystko sprowadza się do traumy po stracie dziecka. Powtarzam: dajcie sobie czas. Odpuść mu trochę, ale nie wpędzaj siebie w poczucie winy.Lena87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:cześć Lenko
ja mam bajzel w domu i plany na weekend, żeby posprzątać
A co do przebojów - taka lista to pierwszy raz.
Pracujesz w tygodniu więc normalną rzeczą jest, że nie masz czasu posprzątać w tygodniu tak więc nie masz co się przejmować
Może jakiegoś wirusa załapałaś ? -
Kochane lece do pracy, życzę optymistycznego dnia mimo wszelakich smutków, trosk i zmartwień. Tzymajcie się ciepło i dzielnie
Dobrego popołudnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 11:30
Lena87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Lena87 wrote:Pracujesz w tygodniu więc normalną rzeczą jest, że nie masz czasu posprzątać w tygodniu tak więc nie masz co się przejmować
Może jakiegoś wirusa załapałaś ?
Się nie przejmuję zatem tym bałaganem.
Może wirus, a może mi coś zaszkodziłoZobaczymy, na razie jestem w stanie tylko pić herbatę, ale kupiłam biszkopty i zaraz spróbuję zjeść jednego, zobaczymy czy dam radę
-
kochana jest taki błyskawiczny nestle czy bobovity - jadłam jak się zatrułam.
Złota lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150