Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj na wizycie pan doktor ucieszył się że jajowód drożny (nawet zażartował że przeżyłam HSG) . Zrobił mi USG dopochwowe powiedział że endometrium 8,7 mm, jajeczko 18,9mm (owuluje prawy jajnik ten gdzie nie ma jajowodu) ale pan doktor powiedział że nie szkodzi bo jajowód lewy może wyłapać jajeczko z prawego jajnika. Zapytał się nas czy chcemy inseminacje jutro, no a my że z miłą chęcią . Dostałam zastrzyk na wywołanie owulacji i jutro mamy inseminacje
Lena87, Driada0102, Another, santoocha, Malinowa Panienka, Kaśka28, Bursztynka, dżona lubią tę wiadomość
-
Pan doktor powiedział że jeśli się nie uda w tym miesiącu, to na następny miesiąc wystymulują mnie hormonami i kolejna inseminacja i tak może z 2 lub 3 miesiące spróbujemy inseminacją. Na koniec powiedział że on wie że długo czekamy i bardzo chce nam pomóc aby szybko się udało
Mam nadzieję, że się udaZ., Magdas, Ania07, Lena87, Malenq, Macierzanka:), Kaśka28, AnusiaM, sara_nar, dżona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trochę mi przykro że u was smutaski....Wysyłam Wam pozytywną energię Kochane . Wiem że mi się zaczęło układać, ale wierzę że każdej z Was też się uda uzyskać dobrą opiekę i że kiedyś my tu wszystkie będziemy mogły cieszyć się z naszych baby
Magdas, Maniuś, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, idę dziś odebrać skierowanie na badania i w mojej przychodni od razu jest laboratorium. Czy dziś test z krwi coś by mi pokazał (8 dpo), czy lepiej nie tracić czasu i kasy i poczekać z betą jeszcze? Trochę mnie zaintrygowały te wymioty i ból w dole brzucha od paru dni i chociaż sobie przypominam, ze doktor nie widział owulacji, ani w ogóle NIC na usg, to ta cholera nieznośna - NADZIEJA, wkradła się właśnie do mojego serca. Mama moja zadzwoniła i mi powiedziała, ze jak była ze mną w ciąży, to pierwszym objawem, jeszcze zanim termin @ minął, były okropne wymioty o 4 nad ranem...
Co tu robić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 13:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLauro ostatnio same dobre wiadomości nam przekazujesz, mam nadzieję że ta inseminacja pomoże i więcej nie będziesz potrzebować
Złota poczekaj jeszcze te kilka dni, to troszkę za wcześnie jest ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 13:39
Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała Mi86 wrote:Moj test z godz 12-stej.Czy widzicie to co ja????
http://zapodaj.net/9d5493dbdd114.jpg.html
http://zapodaj.net/1790171a4274c.jpg.html
Na drugim zdjęciu widzę ledwo widoczną krechę ..
Masz jeszcze jakiś test ?
Po cichutku gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 13:40
-
Złota wrote:Dziewczynki, idę dziś odebrać skierowanie na badania i w mojej przychodni od razu jest laboratorium. Czy dziś test z krwi coś by mi pokazał (8 dpo), czy lepiej nie tracić czasu i kasy i poczekać z betą jeszcze? Trochę mnie zaintrygowały te wymioty i ból w dole brzucha od paru dni i chociaż sobie przypominam, ze doktor nie widział owulacji, ani w ogóle NIC na usg, to ta cholera nieznośna - NADZIEJA, wkradła się właśnie do mojego serca. Mama moja zadzwoniła i mi powiedziała, ze jak była ze mną w ciąży, to pierwszym objawem, jeszcze zanim termin @ minął, były okropne wymioty o 4 nad ranem...
Co tu robić? -
Złota mi się też wydaje,że może być ciut za wcześnie ale w sumie nie wiem...
Ah ta nadzieja ja staram się nie dopuszczać jej do głosu bo niby też za małe pęcherzyki i wogle cienko ale jakiś chochlik mi w głowie tłucze zrób test no zrób test ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 13:45
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.