Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
No i padł mi net i już nie mogłam z Wami posiedzieć...
Ależ tu same starowinki na tym forum siedzą
Mamuśki nie smutać!Mi absolutnie dodajecie sił do walki! Jesteście dowodem na to, że jednak w ciąże się zachodzi!!!
Wiadomo, że kolejna @ wkurza przez chwilę, ale i tak wiem, że co cykl jestem bliżej celu!
My jesteśmy po ślubie 6 lat i doskwiera trochę samotność... nie mówię, że nie, ale choćbym się... skichała to nie przyspieszę procesu, który musi trwać tyle ile musi!
Laura, trzymam mocno kciuki! Ja chyba pojadę do tej kliniki Twojej!
Oni dają dużą nadzieję i dopiero się od nich przez Twoje pośrednictwo dowiedziałam, że jeden jajowód może wyłapać jajeczko z drugiego jajnika! To szalenie ważna wiadomość, myślę, że dla niejednej z nas!!!
Jak powiada Another sen jest dla mięczakówwięc idę miękko spać... oby zasnąć...
Another, Laura, Z., dżona, Lena87, Misty87, Ania07, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Jak Ci sie Kasiu w PL powodzi to dopiero swietna wiadomosc
Laura Ciebie to podziwiac!z reszta mamy tu sporo takich weteranek
Macierzanka masz racje o tym jajowodzie nie wiedzialam i ja:D
Another dobrze ci sie pisze jak wpadasz o 3 w nocy hehe pewnie wczesniej sie wyspalas:D a moze ty tesciora zrob skoro @ to nie @??
bursztynka zlapalabym ale zostawie jednak dla Laury:DWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 07:11
Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny przybyłam i ja
czekam na mamę bo na dyżurze nocnym była...
kawka zaraz będzie, reflektuje któraś?Laura, dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej humor dziś lepszy
trochę dogadałam się z tż zwanym również konkubentem - wykrzyczeliśmy dosłownie co nam leży na sercu
wojna mała była
ale wstaliśmy razemumarła mi rybka dzisiaj... szkoda, że są ładne ale nie żyją tak długo jak żółwie
P.S. Do kawki dorzucam coś słodkiegodżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Dzień dobry
Tak dziewczyny jest możliwość wyłapania jajeczka przez przeciwny jajowód, Pan doktor tak powiedział a i też wczoraj wyczytałam w wujku google. Macierzanko zapraszam do mnie
podam Ci namiary na klinikę
. Życzę każdej z nas takiej opieki. Zaraz i psychicznie inaczej się człowiek czuje
Wór wirusków nałapany, mam nadzieję, że wystarczy
Lecę się szykować bo na 9.20 mamy już być w klinice, bo mężulek musi żołnierzyki oddać
Życzę miłego dnia Kochane, pełnego słoneczka!Z., dżona, Ania07, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Lauruś zaciskam kciuki!!! daj znać co i jak - myślę o Tobie cały czas
Laura lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Witam kochane moje
Jak dzisiaj humorki ? Mnie dzisiaj coś piersi pobolewają .. co cykl to inaczej, muszę potem wyskoczyc na zakupy spożywcze, do apteki wykupić leki, clo lutke i ten ostatni ale nie pamietam jak się nazywa
No i oczywiscie chciałabym coś kupić na ten wieczór panieński, na który idę za tydzień.
Lauraaa kochana mocno trzymam kciuki :*dżona, Laura lubią tę wiadomość
-
Mi kazał brać od 5 dc,myślałam,ze zaczne już jutro a tu d.pa
ale juz cycki bolą więc pewnie @ za rogiem na następnej wizycie też z nim pogadam o luteinie czy czymś coby nir oczekiwać tak na @ w nieskończoność
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
No mi w 2 poprzednich nie urósł do odpowiednich rozmiarów wiec w tym zapewne też nie i tez czekam na clo w sumie narazie to czekam na @ i zaczyna mnie już trafiaćW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.