Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Alez ja Cie kochana doskonale zrozumialamKaśka28 wrote:Wiesz narazie nie narzekam na to jak mi sie powodzi ale chodzilo mi bardziej o to ze sadelko wskazuje na to ze powodzi mie supelnie lepiej niz w rzeczywistosci hehe
kochanego cialka nigdy za wiele 
Zlota to Twoje sikanko jest z taka sama czestotliwoscia jak u mnie
w ogole wszystko,co piszesz pieknie sie sklada w jedna calosc! 
Laura kciukamy! Ja sie obudzilam 10.15 z zdretwialymi kciukami od trzymania
Zapraszam na moja ukochana herbatke (ponoc Kasi tez:D ) malina z kardamonem!
Z., Laura, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena jeszcze nie byłam w aptece
ale i tak planuję na jutro test ;)chociaż nie wiem czy będzie potrzebny bo czuję,że już lada moment @ przyjdzie....
a dziś wpierdzielam miętówki bo ten posmak jest okropny może to od zęba któregoś sama nie wiem...W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty87 wrote:
Zlota to Twoje sikanko jest z taka sama czestotliwoscia jak u mnie
w ogole wszystko,co piszesz pieknie sie sklada w jedna calosc! 
I znów byłam siku ;/
Misty, a powiedz, czy Ty jeszcze przed terminem @ czułaś ból jajników i w dole brzucha tak jak by ktoś kamieni nakładł? No dziś tak mi to doskwiera, że aż w pracy zauważyli, ze mnie coś boli:/
Zwaliłam na zbliżającą się @, ale do @ to mi jeszcze 4 dni zostały, albo 5. Nigdy mnie tak szybko brzuch nie bolał. Poza tym, to nie jest ból jak na @. Podobny, ale inny.
Boli mnie bardziej z prawej strony. Może to kurna wyrostek?
-
o tym to jeszcze nie słyszałam...ale do ciąży do można wszystko dopasowaćMisty87 wrote:Rzekomo w ciazy ma sie inny,dziwny posmak. Ja takowego nie mialam

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ja zawsze boli dostaje w dzien @ zawsze rano budzil mnie bol,szlam do wc wszystko jasne. Tylko,ze ja mialam bardzo regularny okres.Złota wrote:I znów byłam siku ;/
Misty, a powiedz, czy Ty jeszcze przed terminem @ czułaś ból jajników i w dole brzucha tak jak by ktoś kamieni nakładł? No dziś tak mi to doskwiera, że aż w pracy zauważyli, ze mnie coś boli:/
Zwaliłam na zbliżającą się @, ale do @ to mi jeszcze 4 dni zostały, albo 5. Nigdy mnie tak szybko brzuch nie bolał. Poza tym, to nie jest ból jak na @. Podobny, ale inny.
Boli mnie bardziej z prawej strony. Może to kurna wyrostek?
I wlasnie w tamtym cyklu bol malpowy byl juz prawie na tydz wczesniej, co mnie piknelo, ale myslalam, ze moze to po intensywnym
Ten bol byl troche slabszy niz w dniu @ ale byl regularny i uciazliwy.
Takze sama widzisz
aa i zalewalo mnie kremowym sluzem!
-
nick nieaktualnyJa się witam z herbatką

Również dołączam do trzymających kciuki za Laurę
Bursztynka nie martw się stomatologiem
ja 2 zęby robiłam w 4 tygodniu ciąży. Dostaje się specjalne znieczulenie. Buzia nie jest po nim taka zdrętwiała jak po zwykłym, co mnie bardzo cieszyło 
Malinowa jak to mówią, po burzy wychodzi słońce
cieszę się, że u Was dzisiaj o wiele lepiej i życzę aby tak zostało 
Magdas jakie testowanie jutro? Dzisiaj miałaś sikać
trzymasz w niepewności
Z., Laura, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
e to ja mam raczej taki kwaśny
Ania daje jeszcze @ czas na przyjście
no dziewczyny ja poprostu czuję,że to nie mój miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 11:14
Ania07 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Niby tak, ale wszedzie w google w objawach ciazowych jest wlasnie ten metaliczny posmak.Magdas wrote:o tym to jeszcze nie słyszałam...ale do ciąży do można wszystko dopasować

Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:e to ja mam raczej taki kwaśny
Ja to nazywam kapciem
bo ciężko opisać czy to kwaśne czy jakie 
No to w takim razie czekamy cierpliwie. Mam nadzieję i życzę żeby @ poszła na urlop
Z., Laura lubią tę wiadomość
-
Moze od zeba, moze od zoladka! Niewiadomo...Magdas wrote:e to ja mam raczej taki kwaśny
Aniu ja tez dostalam tydz temu u stomatologa znieczulenie tylko miejscowe,ze nie zdretwialo mi pol ryjka, tylko dziaslo w okolicy zabka
Bursztynko nie denerwuj sie tam
ja ide jutro sprawdzic,co tam mi dentysta wsadzil i ewentualnie dowiem sie wiecej, co z zebem.
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Ja nie mam metalowego posmaku. Ale brzuch na @ to owszem, codziennie rano lub wieczorem od piątku. A planowaną @ miałam mieć w pon. I uczucie kamieni ciążących do dołu w weekend ale już przeszło.
Kochana ten posmak możesz dopiero mieć
Co do bóli podbrzusza to ja je mam do dziś, ale już bardzo sporadycznie
-
Dzięki Dziewczyny za informacje:)
oficjalnie ogłaszam: jestem wkręcona, że sie udało.
Będę musiała jakoś przeżyć rozczarowanie jak przyjdzie @, ale na razie: mam nadzieję
Ania07, Misty87, Z., Macierzanka:), Bursztynka, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość