Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Wiesz narazie nie narzekam na to jak mi sie powodzi ale chodzilo mi bardziej o to ze sadelko wskazuje na to ze powodzi mie supelnie lepiej niz w rzeczywistosci hehe
kochanego cialka nigdy za wiele
Zlota to Twoje sikanko jest z taka sama czestotliwoscia jak u mniew ogole wszystko,co piszesz pieknie sie sklada w jedna calosc!
Laura kciukamy! Ja sie obudzilam 10.15 z zdretwialymi kciukami od trzymania
Zapraszam na moja ukochana herbatke (ponoc Kasi tez:D ) malina z kardamonem!Z., Laura, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena jeszcze nie byłam w aptece
ale i tak planuję na jutro test ;)chociaż nie wiem czy będzie potrzebny bo czuję,że już lada moment @ przyjdzie....
a dziś wpierdzielam miętówki bo ten posmak jest okropny może to od zęba któregoś sama nie wiem...W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty87 wrote:
Zlota to Twoje sikanko jest z taka sama czestotliwoscia jak u mniew ogole wszystko,co piszesz pieknie sie sklada w jedna calosc!
I znów byłam siku ;/
Misty, a powiedz, czy Ty jeszcze przed terminem @ czułaś ból jajników i w dole brzucha tak jak by ktoś kamieni nakładł? No dziś tak mi to doskwiera, że aż w pracy zauważyli, ze mnie coś boli:/
Zwaliłam na zbliżającą się @, ale do @ to mi jeszcze 4 dni zostały, albo 5. Nigdy mnie tak szybko brzuch nie bolał. Poza tym, to nie jest ból jak na @. Podobny, ale inny.
Boli mnie bardziej z prawej strony. Może to kurna wyrostek?
-
Misty87 wrote:Rzekomo w ciazy ma sie inny,dziwny posmak. Ja takowego nie mialamW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Złota wrote:I znów byłam siku ;/
Misty, a powiedz, czy Ty jeszcze przed terminem @ czułaś ból jajników i w dole brzucha tak jak by ktoś kamieni nakładł? No dziś tak mi to doskwiera, że aż w pracy zauważyli, ze mnie coś boli:/
Zwaliłam na zbliżającą się @, ale do @ to mi jeszcze 4 dni zostały, albo 5. Nigdy mnie tak szybko brzuch nie bolał. Poza tym, to nie jest ból jak na @. Podobny, ale inny.
Boli mnie bardziej z prawej strony. Może to kurna wyrostek?
I wlasnie w tamtym cyklu bol malpowy byl juz prawie na tydz wczesniej, co mnie piknelo, ale myslalam, ze moze to po intensywnym
Ten bol byl troche slabszy niz w dniu @ ale byl regularny i uciazliwy.
Takze sama widziszaa i zalewalo mnie kremowym sluzem!
-
nick nieaktualnyJa się witam z herbatką
Również dołączam do trzymających kciuki za Laurę
Bursztynka nie martw się stomatologiemja 2 zęby robiłam w 4 tygodniu ciąży. Dostaje się specjalne znieczulenie. Buzia nie jest po nim taka zdrętwiała jak po zwykłym, co mnie bardzo cieszyło
Malinowa jak to mówią, po burzy wychodzi słońcecieszę się, że u Was dzisiaj o wiele lepiej i życzę aby tak zostało
Magdas jakie testowanie jutro? Dzisiaj miałaś sikaćtrzymasz w niepewności
Z., Laura, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
e to ja mam raczej taki kwaśny
Ania daje jeszcze @ czas na przyjścieno dziewczyny ja poprostu czuję,że to nie mój miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 11:14
Ania07 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:o tym to jeszcze nie słyszałam...ale do ciąży do można wszystko dopasować
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:e to ja mam raczej taki kwaśny
Ania daje jeszcze @ czas na przyjścieno dziewczyny ja poprostu czuję,że to nie mój miesiąc
Ja to nazywam kapciembo ciężko opisać czy to kwaśne czy jakie
No to w takim razie czekamy cierpliwie. Mam nadzieję i życzę żeby @ poszła na urlopZ., Laura lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:e to ja mam raczej taki kwaśny
Aniu ja tez dostalam tydz temu u stomatologa znieczulenie tylko miejscowe,ze nie zdretwialo mi pol ryjka, tylko dziaslo w okolicy zabka
Bursztynko nie denerwuj sie tamja ide jutro sprawdzic,co tam mi dentysta wsadzil i ewentualnie dowiem sie wiecej, co z zebem.
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Ja nie mam metalowego posmaku. Ale brzuch na @ to owszem, codziennie rano lub wieczorem od piątku. A planowaną @ miałam mieć w pon. I uczucie kamieni ciążących do dołu w weekend ale już przeszło.
Kochana ten posmak możesz dopiero mieć
Co do bóli podbrzusza to ja je mam do dziś, ale już bardzo sporadycznie -
Dzięki Dziewczyny za informacje:)
oficjalnie ogłaszam: jestem wkręcona, że sie udało.
Będę musiała jakoś przeżyć rozczarowanie jak przyjdzie @, ale na razie: mam nadziejęAnia07, Misty87, Z., Macierzanka:), Bursztynka, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość