Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem osobą bardo wrażliwą i dużo rzeczy mnie wzrusza, czytając te wasze posty wspierające mnie no naprawdę dziewczyny dziękuję z całego
.
Ja i tak wiem że nam wszystkim tu się uda teraz czy za miesiąc nieważne ale i tak się udaZ., Ania07, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane zacznę od tego że jestem dumna z mojego męża ponieważ okazało się że dzisiejsze wyniki jego nasienia poprawiły się od ostatnich( 5 dni postu)
i z 66% szybkich i wolnych zrobiło się 86%.
Inseminacja przebiegła w ogóle bezboleśnie na koniec miałam USG dopochwowe, pan doktor pokazał nam że w macicy żołnierzyki są i ruszyły do boju
Moje jajeczko ma 21 mm jeszcze nie pękło ale dzisiaj to prawdopodobnie nastąpi. Ponieważ inseminował mnie inny doktor jak wczoraj potwierdził że nie mam się przejmować i ten jajowód który mam potrafi wyłapać jajeczko z przeciwnego jajnika
. Napisał mi na kartce datę testowania na 19.04, także Macierzanko wpisz mnie na testowanko
Malinowa Panienka, Lena87, Z., Macierzanka:), Ania07, sara_nar, Misty87, przedszkolanka:), Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:oszaleje zaraz ...
eee nie szalej pogoda ładna i kiepsko jakbyś na oddziale zamkniętym wylądowała na lato
a tak poważnie to mam nadzieję, że Twoja @ nie przyjdzie i będziesz się cieszyć 40 tygodniami ciążykasia_czarna lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
kasia_czarna wrote:boze zakupilam dzis 2 kolejne i zrobie jutro z rana o ile @ sie nie pojawi ale nic nie czuje brzuch nie boli ... i jak jutro test negatywny to ide na krew
Zrób z krwi. czasem te sikańcowe testu są słabe i wykrywają ciążę dopiero kilkutygodniową. Moja przyjaciółka nasikała na test jak była w trzecim miesiącu (chciała mieć pamiątkę, a ten oryginalny potwierdzający sie zawieruszył) i wyszedł jej negatywny. Więc leć na krew -
Malinowa Panienka wrote:eee nie szalej pogoda ładna i kiepsko jakbyś na oddziale zamkniętym wylądowała na lato
a tak poważnie to mam nadzieję, że Twoja @ nie przyjdzie i będziesz się cieszyć 40 tygodniami ciąży -
Złota wrote:Zrób z krwi. czasem te sikańcowe testu są słabe i wykrywają ciążę dopiero kilkutygodniową. Moja przyjaciółka nasikała na test jak była w trzecim miesiącu (chciała mieć pamiątkę, a ten oryginalny potwierdzający sie zawieruszył) i wyszedł jej negatywny. Więc leć na krew