Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Złota to trzymam kciuki
Ja nie chcę się napalać chociaż czasem w głowie przeleci myśl a może jednak...No ale wątpię wg gina ten cykl był raczej bezowulacyjny chociaż powiedział,że organizm ludzki jest nie przewidywalny i nie da mi na 100% odp czy pęcherzyk pękł, czy się wchłonął w każdym bądź razie jak byłam u niego to go nie było już i tyleW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:Złota to trzymam kciuki
Ja nie chcę się napalać chociaż czasem w głowie przeleci myśl a może jednak...No ale wątpię wg gina ten cykl był raczej bezowulacyjny chociaż powiedział,że organizm ludzki jest nie przewidywalny i nie da mi na 100% odp czy pęcherzyk pękł, czy się wchłonął w każdym bądź razie jak byłam u niego to go nie było już i tyle
U mnie tez nie było pęcherzyka. Żadnego. Ale to tylko gin i tylko usg. Mógł nie zauważyć. Mógł pęknąć szybciej, mógł pęknąć później. Gin też człowiek - może się mylić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 11:35
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Zlota, do Twojego hasla przewodniego ze stopki dodalabym '...ale kazda matka swoje dzieci kocha'
Dodam jeśli będzie Fasola
U mnie to może być równie dobrze zwiększona czułość na wszystko ze względu na stymulację CLO.
Ale co tam, lubię mieć nadziejęMisty87 lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:U mnie tez nie było pęcherzyka. Żadnego. Ale to tylko gin i tylko usg. Mógł nie zauważyć. Mógł pęknąć szybciej, mógł pęknąć później. Gin też człowiek - może się mylić.
Złota lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
ja też myślałam, że coś złego się stało!!! kobieto nie strasz ludzi!!! opowiadaj co i jak!!! umieramy z ciekawości
Laura lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150