Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny w ogóle się dziwie że w tym cyklu mam tak długo rozciągliwy śluz....ale codziennie piję siemie lniane chyba od 3 miesięcy może dlatego hm
aaa i greifruta też codziennie zajadamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 12:21
dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Już ubijam piankę sobie
kasia_czarna ile jesteś po owulce?
Laura, jasne! Teraz trzym mocno kciuki!
Ja też jestem pełna nadziei!!!Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
Mówiłam Wam,że dziś mój mózg dziś nie pracuje
to mam dowody
zawsze po miętówkach mam zgagę ale dziś nie dorwałam się do nich jakbym nigdy nie widziała i teraz o posmak dalej mam i gratis zgagę
Lena87, Laura, Ania07, Bursztynka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 12:26
Macierzanka:), kasia_czarna, Magdas, Laura, Nati89, Złota, Z., Ania07, Bursztynka, Misty87, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
A JA TAK Z INNEJ BECZKI...MUSZE WaM NAPISAĆ MOJĄ OPOWIEŚĆ BO ZARAZ CHYBA WYJDĘ Z SIEBIE
Poruszę temat facetów i tego jacy sa...Oczywiśćie nie generalizuje, bo my mamy cudownych facetów i sa najlepsi na świecieale do czego zmierzam...opowiem Wam historię jakimi ch....faceci potrafią być. Tak mnie nerwa tłucze , ze mam ochote tego kogoś zabić!
No to zaczynam!
Kilka m-cy temu, w tamtym roku poznałam pewnego Pana, ustawionego, na wysokim stanowisku itd...połaczyła nas droga zawodowaBardzo sympatyczny Pan, wyglądał też niczego sobie
Oczywiście PAn zaczał cisnąć bajer, czego ja nienawidzę...ale olałam temat bo bardzo inteligentny (jak mi sie wydawało), fajny Mężczyzna!
Od słowa do słowa, żeby sie bliżej poznać, skoro mieliśmy razem współpracować przeszliśmy na tematy bardziej prywatne:) wiec standardowo " gdzie mieszkasz, ile lat w branży, no i oczywiśćie pytania o drugą połówke"...i jaka odpowiedz usłyszałam " JA NIE MAM NIKOGO, JEST PO DWÓCH ROZWODACH, BABY SA BEZNADZIEJNE,PO CO SIE BEDE WIĄZAŁ, DOBRZE JEST JAK JEST"...
wiec sobie myśle oki..może taki ma sposób bycia, tym bardziej, ze ma prace mobilna, non stop spi w hotelach wiec jakies to wytłumaczenie było
I tak sie złożyło ze byliśmy na szkoleniu, dwudniowym! SZkolenie połaczone oczywiście z impreza! Dziewczyny..co ten Facet wyprawił to szkoda gadać, kokietował każda ładniejszą dziewczynę, zaloty, amory, flirty...wspólna noc z kobieta!
Na ale ja w miare tolerancyja sobie myśle- no oki, niech używa skoro jest sam..tyle ma z zycia!
No i tak czas sobie leciał...od czasu do czasu na drodze służbowej mamy kontakt, Gość twierdzi, ze nic sie nie zmieniło, zycie takie samo itd...
Po czym wczoraj na jego fb pojawia sie zdjęcie noworodka! Wszyscy gratulują...wiec sobie myśle o co kaman do cholery! Przeszukuje komentarze i na co trafiłam..na jego szcześliwą żonke, info , ze maja już starsze dziecko....a ten cały w skowronkach wkleja non stop nowe zdjęcie małego potomka i przyjmuje gratulacje!!!
No co za typ....od wczoraj mnie szlak trafia...GOŚC FLIRTUJE, SYPIA Z LASKAMI W MOMENCIE KIEDY JEGO NIC NIE SWIADOMA ZONA JEST W DOMU Z BRZUCHEM....
brak mi słów...straciłam do chlopa szacunek....nie wiem czy odbiore telefon jak bedzie dzwonił!
Sorki ze takimi opowieściami WAm głowe zatruwam ale mnie szlak trafia od wczoraj i musiałam sie wygadac/wypisać -
Lena87 wrote:
Z. lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:
takiej kawki nie przepuszczę
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Lenaaaa bij śmietanę dla mnie, już lecę do ciebie
takiej kawki nie przepuszczę
Już się robi
aaaaa pierwszy raz Mi taka kawa wyszła piękna !!aż szkoda Mi ją wypić ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 12:32
Laura, Ania07, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
No Rudasek niestety niektórzy takie mają ciśnienie na baby, ja też takiego znam i najchętniej urwałabym mu ....
no ale co ja mogę? to jest ponoć uzależnienie
Szkoda tylko, że taki banan rodzinę zakłada... żal żony i dzieci!
Pogratuluj mu!
Laura a coś dziś lepiej jest, nawet jajcory przestały nawalać!Laura, Z., dżona lubią tę wiadomość