Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:Hej Lenka co u Ciebie?
Hej Maniuś a w porządku ..
Nic się ciekawego nie dziejejestem w trakcie kończenia obiadku
Jutro może do Gina jak uda Mi się dostać w sumie kazała mi przyjść w 13 dc
Gówno tam zobaczy ale niech jej będzie
a u Ciebie co słychać ?Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Hej Maniuś a w porządku ..
Nic się ciekawego nie dziejejestem w trakcie kończenia obiadku
Jutro może do Gina jak uda Mi się dostać w sumie kazała mi przyjść w 13 dc
Gówno tam zobaczy ale niech jej będzie
wiesz co gówna raczej nie zobaczy bo to nie to USG
ale jakieś inne ciekawe rzeczy może ujrzynastaw się pozytywnie
sara_nar, Lena87, Z., Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Another wrote:To niemożliwe Malinowa, żeby była taka słaba
Mam ogromną nadzieję, że to przez wczorajsze winko i do wieczora się unormuje i wróci, bo jak nie to idę do gina jutro.
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:wiesz co gówna raczej nie zobaczy bo to nie to USG
ale jakieś inne ciekawe rzeczy może ujrzynastaw się pozytywnie
Dobra dobra nie łap Mnie za słówka
Chodziło Mi że pęcherzyków nie zobaczy, mając dłuższe cykle ovu jest później według testów około 20 dc więc gdzie tam jeszcze
Maniuś Mi ostatnio dwa razy przed @ opryszczka wyszła ..
Kup sobie plastry copmeed chyba tak to się pisało i maść hascovir bądź zoviraxbez problemu zejdzie Ci ..
A ja jeszcze jak widzę że wychodzi ropna to przebijam to igłą aby ropa wyleciała wtedy mi się szybciej goi i nic wtedy Mnie nie boli, a gdy tego nie zrobię to ból promieniuje na zęby .. Wiem że nie powinno się tego robić bo może się roznieść to w inne miejsce ale przy przebijaniu mam przygotowany wacik nasiąknięty spirytusem i od razu przykładam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 14:07
Malinowa Panienka, Laura, Maniuś, dżona lubią tę wiadomość
-
Witam po południu. Ja jeszcze w łóżku.
Rano wstałam jak M. kawę pił usiadłam na przeciwko i mówię, że muszę mu coś ważnego powiedzieć. I że czy chce tego czy nie remont mieszkania będziemy musieli w tym roku zrobić. Na co M. pyta mnie czy w totka wygrałam? Więc mówię mu, że jeszcze lepiej, bo będziemy mieli dziecko. Początkowo chyba nie uwierzył, nagle się zerwał, wycałował mnie i przytulił i zapytał, czy napewno, powiedziałam, że tak. Hehe z tego wszystkiego nie chciał do pracy iść, ale powiedziałam, że wolne jeszcze mu się przyda więc niech zachowa je na inną okolicznośćPisał mi właśnie, że się strasznie cieszy i pracy na niczym skupić się nie może.
A ja jak się położyłam po 9, to dopiero po 13 oczy otworzyłam, zjadłam i oczywiście na forumMagdas, Laura, Lena87, Rudasek, Misty87, Bursztynka, Ania07, Kaśka28, Macierzanka:), Z., Driada0102, dżona, Maniuś, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Maniuś ja na opryszczkę polecam tribiotic kosztuje ok 2 zł taka mała saszetka i opryszczka szybko ginie a z domowych sposobów to polopirynę rozgnieść i dac ciut wody zeby była papka i to nałożyć, dobra jst pasta do zębów albo aloes taki świeży tym miąższem posmarować
Ja w bojach z opryszczką już wprawiona bo wiecznie ją miałam aż w końcu lekarka dała mi leki i od tamtej pory mam rzadkoManiuś, dżona lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
oj Lenka tak mi się skojarzyło
dobrze będzie i nie smutaj!!!
Sara fajnie strasznieja teraz też nic tż nie powiem teraz jak już uda nam się dojść do porozumienia i mieć je wspólnie
mam już plana
Lena87, sara_nar, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
ha ha
Fajni Ci faceci, fajnie reagują...mój sie uparł , że chce test ze mna robić. ALe jak dojdzie już co do czego to chyba Go troszkę oszukam
Sama zrobie a jemu później powiem...
i mam nawet plan jak
sara_nar, Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Laurka jestes na prawde szczesciar, ze masz taka opieke medyczna! Bedzie dobrze, musi :*
Lena kawki nie pijam, ale Twoje okazy to bym nosem wciagnela!!! Zwlaszcza ta z lodami!
Sara az mi ciary na ciele wyszly! Super,ze sie wreszcie udalo! Coraz wiecej zafasolkowanych na watku! 2014 bedzie owocny!
Another dziwnie masz z ta @ musisz byc cierpliwa...nie daj sie zwariowac, albo @ przyjdzie, albo opusci Cie na 9mc
Manius u mnie ta opryszczka jedno zwiastowalaale to tez roznie bywa.
Zapraszam dzis na tradycyjna zapiekanke na bagietce!Lena87, Laura, Ania07, Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej Wam
Laura, tak się cieszę, że jesteś zadowolona. Trzymam kciuki, aby Twój drugi jajowód był sprytny i wyłapał jajeczko
Oszczędzaj się ile wlezie.
Któraś tu pisała o kamieniach w macicy. Ja w tym szczęśliwym cyklu czułam, jakby mi tampon z pochwy wpadł do macicy. Takie uczucie że coś tam siedzi. I to z prawej strony, ale ja mam krzywą macicę, więc może dlatego
Sara wstawiaj sobie suwak! Jeśli OM miałaś 10 lutego, to jesteś w 8 tyg ciąży, ale pójdziesz do gina to Ci określi dokładnie z usg. Rodzisz w listopadzie, dociera to do Ciebie????
Rudasku, ja to bym takiego chuja w dupę kopnęła. I jaja urwała. Jego żona jest biedna, albo bardzo głupia. Ewentualnie taka sama jak on.
A u mnie dziś humor może być, mdli mnie ale znośnie, nie wymiotuję, lekko plamię, ale szału bez.
Jutro zajrzę do mojego Malca, bo nawiedzi mnie w pracy koleżanka, której ja robiłam niecałe 2 lata temu usg, żeby zajrzeć czy coś już widać. Teraz role się odwrócą
sara_nar, Laura, Ania07, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość