X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :D a daj spokój..nawet nie chce mi sie myśleć...myślałam, ze to facet z klasa! no ale garnitur jeszcze o niczym nie świadczy :D hehehe

A jak TY sie czujesz Kochana??

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej santoocha. Hehe powinnaś zmienić specjalizację na ginekologa :) myślę, że byś się nadawała jak mało kto :) i pewnie każda ze staraczek tutaj jak i zafasolkowanych ustawiłaby się w kolejce do Ciebie.
    Mi jest tylko troszkę niedobrze, może bardziej mam niesmak na cokolwiek.
    W listopdzie ? Nie dociera to do mnie. Jakoś ciężko mi w to uwierzyć jeszcze.

Lena87, santoocha, Ania07, Laura, Macierzanka:), dżona, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Hej :D a daj spokój..nawet nie chce mi sie myśleć...myślałam, ze to facet z klasa! no ale garnitur jeszcze o niczym nie świadczy :D hehehe

A jak TY sie czujesz Kochana??
    U mnie lepiej. Kryzys minął :)
    Dziś ciągnie mnie mocniej macica, ale daję radę.
    Tylko postanowiłam sobie, że między pacjentami muszę się kłaść i odpoczywać.
    Ograniczyłam trochę zakres usług, bo sezon w gabinecie się zaczął, ruch coraz większy, więc póki co odmawiam strzyżeń psów. Nie znosiłam tego robić i z chęcią rezygnuję z tego :D

sara_nar lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, że się ruszyło u was w gabinecie :)
    A ja właśnie piszę z dobrą koleżanką ... 7msc przed ślubem dowiedziała się, że jej narzyczony ją od dłuższego czsu zdradza. Biedna w tydzień schudła 8kg, nie je nie śpi, masakra. Co za typ, chociaż on mi od początu na takiego wyglądał. Ale wolałam nic jej nie pisać.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba bym takiego wykastrowała :D

Laura, Ania07, sara_nar, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez...i jeszcze kilka innych rzeczy...:)
    Albo doprowadziłabym do ślubu...i zrobiła tak jak w historii, która czytałam w necie, tylko tam dziewczyna zdradzała...Odbył sie ślub w kosciele, poszli na sale..i Pan Mlody kazał gosciom podnieść talerze..pod talerzami było Jej zdjęcie z kochankiem...skandal i ślub nieważny :D

Ania07, sara_nar, Macierzanka:), dżona, Nati89 lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałyście na kwietniówkach, że jest już 6 fasolek? To się dziewczyny marcowały, ze takie efekty!!! ;D

Laura, Macierzanka:), dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ponownie :) pytanko .. sprawdzałam niedawno tzn przed chwilą śluz.. oj godz 13 mleczny nie kleił sie....
    ok 15.30 mleczny ale sie rozciągał w palcach na ok 1-1,5 może czasem 2 cm .. który wpisAĆ bo juz sie gubię :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze, ale zaszalały te kwietnióweczki.. fajnie ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisz ten bardziej płodny.

• Wiola25 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    hej ponownie :) pytanko .. sprawdzałam niedawno tzn przed chwilą śluz.. oj godz 13 mleczny nie kleił sie....
    ok 15.30 mleczny ale sie rozciągał w palcach na ok 1-1,5 może czasem 2 cm .. który wpisAĆ bo juz sie gubię :)

ten bardziej płodny :)

km5s2n0alr7h8mz0.png200604293338.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok dzięki :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba idę spać, ale mnie muli, w dodatku miałam refluks i mi niedobrze :/
    Czekam na wynik konkursu na fb, 7h temu napisali, że wyniki niebawem .. i jeszcze ich nie ma.
    santoocha widziałam serduszka na kwietnióweczkach, fajnie. a jeszcze nie wszystkie dziewczyny tam się wpisały :)

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Witam kochane moje :) Jak dzisiaj humorki ? Mnie dzisiaj coś piersi pobolewają .. co cykl to inaczej, muszę potem wyskoczyc na zakupy spożywcze, do apteki wykupić leki, clo lutke i ten ostatni ale nie pamietam jak się nazywa :) No i oczywiscie chciałabym coś kupić na ten wieczór panieński, na który idę za tydzień.
    Lauraaa kochana mocno trzymam kciuki :*
    hahahah ja obkupilam sie na allegro:D zrobie jej taki tort z rolek z papieru toaletowego obkleje tasma gdzie napisane jest ze wieczor panienski kazda warstwe..na samej gorze poloze lizaka peniska powrzucam tam gumki powciskam slomki do sokow tez w ksztalcie peniskow takze bedzie zabawa:D dokupilam tez rogi dla wszytkich i gre pytanie czy wyzwanie:D jakies zimne ognie dokupilam gwizdki takie rozwijane jak na dzieciece urodziny:D bedzie zabawa juz sie nie moge doczekac:D
    Bursztynka wrote:
    Simcat, czuję się dobrze. Ale po raz pierwszy jakoś poranna kawa nie podchodzi mi :-\ no i od kilku dni kręcę się w nocy i mam niespokojny sen.

Boję się też jutra coraz bardziej. Na 16:15 mam stomatologa a na 18:45 ginekologa. Nie wiem co stomatolog ze mną zrobi jak mu powiem ze w ciąży jestem. Nie wiem co ze znieczuleniem. Nie wiem czy nie odwołać wizyty, ale czekałam z miesiąc czasu w sumie i ząb mnie pobolewa od czasu do czasu.
    moim zdaniem idz do dentysty i powiedz jaka syt on juz bedzie wiedzial co dalej:D
    Złota wrote:
    Cześć dziewczynki!

u mnie zimno, ale ma być ciepło dziś.

Brzuch bez zmian, dziś bez wymiotów, ale za to mdłości i sikałam o 3:00, o 5:50, o 6:50, o 8:50 i czuję że znów muszę iść bo mi pęcherz pęknie.

Bursztynko, dobry stomatolog ma znieczulenie specjalne dla ciężarnych - raz już je dostałam, bo nie byłam pewna, czy się nie udało i dentystka "żeby nie zaszkodzić hipotetycznej fasolce" dała mi to ciążowe znieczulenie.

Lecę siku! Zaraz wracam :)

A u nas cieeeeeplutko caly dzien:d nawet kawusie i obiadek skonsumowalismy na balkonie teraz tez siedzimy jest tak przyjemnie:D

Mnie co prawda nie bylo o tej porze z wami na forum ale tez myslalam o Laurze i tez trzymalam mocno kciuki:D
    Misty87 wrote:
    Alez ja Cie kochana doskonale zrozumialam :D :P kochanego cialka nigdy za wiele :)

Zlota to Twoje sikanko jest z taka sama czestotliwoscia jak u mnie :D w ogole wszystko,co piszesz pieknie sie sklada w jedna calosc! <3

Laura kciukamy! Ja sie obudzilam 10.15 z zdretwialymi kciukami od trzymania :D

Zapraszam na moja ukochana herbatke (ponoc Kasi tez:D ) malina z kardamonem!
    wiesz z tym cialkiem bylo ok do 10kg wstecz teraz juz mam go za duzo i chyba zaczne cos z tym robic co prawda slodyczy wystrzegam sie a przynajmniej sie staram :D

jesli chodzi o herbatke to fakt bardzo ja lubie oraz te waniliowa z jagodami :D
    Magdas wrote:
    a po czym może być? sorry za pytanie ale mój mózg nie chce ze mną dziś współpracować ;/
    Mysle ze Malinowej chodzilo o bardziej zboczona rzecz:D :D jarzysz juz jarzysz??:D :D
    Złota wrote:
    Dzięki Dziewczyny za informacje:)

oficjalnie ogłaszam: jestem wkręcona, że sie udało.

Będę musiała jakoś przeżyć rozczarowanie jak przyjdzie @, ale na razie: mam nadzieję :)
    Jakby co to ci pomozemy wesprzemy ale raczej bedziemy sie z toba cieszyc:D
    XxMoniaXx wrote:
    miłego dnia :)
    ja sie męcze .. mam alergię na pyłki, trawy , kurze itp.. potworne uczucie :(
    tulam kochana moze jakies leki antyalergiczne moja kolezanka tez ma uczulenia na pylki ale lyka cos i jest w porzdku
    kasia_czarna wrote:
    dziewczyny u mnie drugi dzien z test negatywny a @ nadal nei ma
    kochana to jak sie nie pojawi na dniach to idz do lekarza po cos na wywolanie a noz moze sie okazac ze zaskoczylas??
    Malinowa Panienka wrote:
    niedługo każda z nas będzie miała:

niemowle.gif
    noooo i takie nastawienie ja lubie:D
    Laura wrote:
    Kochane zacznę od tego że jestem dumna z mojego męża ponieważ okazało się że dzisiejsze wyniki jego nasienia poprawiły się od ostatnich( 5 dni postu) ;) i z 66% szybkich i wolnych zrobiło się 86%.

Inseminacja przebiegła w ogóle bezboleśnie na koniec miałam USG dopochwowe, pan doktor pokazał nam że w macicy żołnierzyki są i ruszyły do boju ;)
    Moje jajeczko ma 21 mm jeszcze nie pękło ale dzisiaj to prawdopodobnie nastąpi :). Ponieważ inseminował mnie inny doktor jak wczoraj potwierdził że nie mam się przejmować i ten jajowód który mam potrafi wyłapać jajeczko z przeciwnego jajnika :):):). Napisał mi na kartce datę testowania na 19.04, także Macierzanko wpisz mnie na testowanko :)
    Az mi sie łezka w oku zakrecila tak sie wzruszylam zycze ci tego z calego mojego wielkiego serducha:*
    Laura wrote:
    Chyba ten kwiatek w awatarku oklapnie 19 hehe ;)
    oooo nieeee on ma tak stac dopoki wszytkie nie zaciazymy sama obiecalas:D

Rudasek co za h....no masakra ale chodza po swiecie debile...
    sara_nar wrote:
    Witam po południu. Ja jeszcze w łóżku.
    Rano wstałam jak M. kawę pił usiadłam na przeciwko i mówię, że muszę mu coś ważnego powiedzieć. I że czy chce tego czy nie remont mieszkania będziemy musieli w tym roku zrobić. Na co M. pyta mnie czy w totka wygrałam? Więc mówię mu, że jeszcze lepiej, bo będziemy mieli dziecko. Początkowo chyba nie uwierzył, nagle się zerwał, wycałował mnie i przytulił i zapytał, czy napewno, powiedziałam, że tak. Hehe z tego wszystkiego nie chciał do pracy iść, ale powiedziałam, że wolne jeszcze mu się przyda więc niech zachowa je na inną okoliczność :) Pisał mi właśnie, że się strasznie cieszy i pracy na niczym skupić się nie może.
    A ja jak się położyłam po 9, to dopiero po 13 oczy otworzyłam, zjadłam i oczywiście na forum :D
    No sliczniie wspaniala reakcja:D i znowu sie poryczalam :D

Monia moim zdaniem tez pisz ten bardziej plodny :D
    Witamy cie Wiloa25 :D

Ja sie witam i zegnam do wieczorka dziewuszki :D

sara_nar, Laura, Misty87, Nati89, Lena87, Z. lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejjjjjjjjjjjjjj :):):)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu i ja się poryczałam dzisiaj ;) a kwiatek nie oklapnie nigdy nie nie nie! ;), przecież on ma być do końca tu z nami póki wszystkie nie zafasolkujemy ;)

Macierzanka:), dżona, Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do tych leków atyalergicznych to mam w domu .. średio pomagają, ale zawsze coś.. dziś juz wzięłam, bo nie umiałam normalnie funkcjoować, ale szczerze to niechętnie ich biorę, bo juz sie boje o wszystko o to , że mi coś pokićkają w cyklu, że mi pęcherzy nie pęknie, że to tamto i sramto.. a razie mamy szanse a ciązę jak to pan prof od badania nasienia powiedział jak wygrana w totka, ale od 18.03 mąz sie leczy ... i sie juz cokolwiek boje brac że by sie jeszcze u mie nie pogorszyło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:18

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo wanilia z jagodami!? Tej jeszcze nie probowalam, ale na pewno nie odpuszcze :D poki co wierze Ci Kasiu,ze jest pycha :D

Jestem obzarta na wszystkie strony! Zapiekanki wyszly mniammm, zostala jedna mala cwiartka, Rudasek posylam Ci, ale pewnie to malo :(
    Dostalam troche leczo od sasiada. Kocham leczo, ale zobaczymy czy mi przejdzie przez usta... :D

Laura, Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ooo wanilia z jagodami!? Tej jeszcze nie probowalam, ale na pewno nie odpuszcze :D poki co wierze Ci Kasiu,ze jest pycha :D

Jestem obzarta na wszystkie strony! Zapiekanki wyszly mniammm, zostala jedna mala cwiartka, Rudasek posylam Ci, ale pewnie to malo :(
    Dostalam troche leczo od sasiada. Kocham leczo, ale zobaczymy czy mi przejdzie przez usta... :D
    no to smacznego i pozdrów maluszki :D

Misty87 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łapie Misty :):)
    czekam na 17 jak na zbawienie i lece do domku :D mam zupke kalafiorową i makaronik z mieskiem i warzywkami :D:D:D

Misty87 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
‹‹ 286 287 288 289 290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ