Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej santoocha. Hehe powinnaś zmienić specjalizację na ginekologa
myślę, że byś się nadawała jak mało kto
i pewnie każda ze staraczek tutaj jak i zafasolkowanych ustawiłaby się w kolejce do Ciebie.
Mi jest tylko troszkę niedobrze, może bardziej mam niesmak na cokolwiek.
W listopdzie ? Nie dociera to do mnie. Jakoś ciężko mi w to uwierzyć jeszcze.Lena87, santoocha, Ania07, Laura, Macierzanka:), dżona, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Hej
a daj spokój..nawet nie chce mi sie myśleć...myślałam, ze to facet z klasa! no ale garnitur jeszcze o niczym nie świadczy
hehehe
A jak TY sie czujesz Kochana??
Dziś ciągnie mnie mocniej macica, ale daję radę.
Tylko postanowiłam sobie, że między pacjentami muszę się kłaść i odpoczywać.
Ograniczyłam trochę zakres usług, bo sezon w gabinecie się zaczął, ruch coraz większy, więc póki co odmawiam strzyżeń psów. Nie znosiłam tego robić i z chęcią rezygnuję z tegosara_nar lubi tę wiadomość
-
Super, że się ruszyło u was w gabinecie
A ja właśnie piszę z dobrą koleżanką ... 7msc przed ślubem dowiedziała się, że jej narzyczony ją od dłuższego czsu zdradza. Biedna w tydzień schudła 8kg, nie je nie śpi, masakra. Co za typ, chociaż on mi od początu na takiego wyglądał. Ale wolałam nic jej nie pisać. -
ja tez...i jeszcze kilka innych rzeczy...
Albo doprowadziłabym do ślubu...i zrobiła tak jak w historii, która czytałam w necie, tylko tam dziewczyna zdradzała...Odbył sie ślub w kosciele, poszli na sale..i Pan Mlody kazał gosciom podnieść talerze..pod talerzami było Jej zdjęcie z kochankiem...skandal i ślub nieważnyAnia07, sara_nar, Macierzanka:), dżona, Nati89 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:hej ponownie
pytanko .. sprawdzałam niedawno tzn przed chwilą śluz.. oj godz 13 mleczny nie kleił sie....
ok 15.30 mleczny ale sie rozciągał w palcach na ok 1-1,5 może czasem 2 cm .. który wpisAĆ bo juz sie gubię
ten bardziej płodny -
Chyba idę spać, ale mnie muli, w dodatku miałam refluks i mi niedobrze
Czekam na wynik konkursu na fb, 7h temu napisali, że wyniki niebawem .. i jeszcze ich nie ma.
santoocha widziałam serduszka na kwietnióweczkach, fajnie. a jeszcze nie wszystkie dziewczyny tam się wpisały -
Nati89 wrote:Witam kochane moje
Jak dzisiaj humorki ? Mnie dzisiaj coś piersi pobolewają .. co cykl to inaczej, muszę potem wyskoczyc na zakupy spożywcze, do apteki wykupić leki, clo lutke i ten ostatni ale nie pamietam jak się nazywa
No i oczywiscie chciałabym coś kupić na ten wieczór panieński, na który idę za tydzień.
Lauraaa kochana mocno trzymam kciuki :*Bursztynka wrote:Simcat, czuję się dobrze. Ale po raz pierwszy jakoś poranna kawa nie podchodzi mino i od kilku dni kręcę się w nocy i mam niespokojny sen.
Boję się też jutra coraz bardziej. Na 16:15 mam stomatologa a na 18:45 ginekologa. Nie wiem co stomatolog ze mną zrobi jak mu powiem ze w ciąży jestem. Nie wiem co ze znieczuleniem. Nie wiem czy nie odwołać wizyty, ale czekałam z miesiąc czasu w sumie i ząb mnie pobolewa od czasu do czasu.Złota wrote:Cześć dziewczynki!
u mnie zimno, ale ma być ciepło dziś.
Brzuch bez zmian, dziś bez wymiotów, ale za to mdłości i sikałam o 3:00, o 5:50, o 6:50, o 8:50 i czuję że znów muszę iść bo mi pęcherz pęknie.
Bursztynko, dobry stomatolog ma znieczulenie specjalne dla ciężarnych - raz już je dostałam, bo nie byłam pewna, czy się nie udało i dentystka "żeby nie zaszkodzić hipotetycznej fasolce" dała mi to ciążowe znieczulenie.
Lecę siku! Zaraz wracam
A u nas cieeeeeplutko caly dzien:d nawet kawusie i obiadek skonsumowalismy na balkonie teraz tez siedzimy jest tak przyjemnie:D
Mnie co prawda nie bylo o tej porze z wami na forum ale tez myslalam o Laurze i tez trzymalam mocno kciuki:DMisty87 wrote:Alez ja Cie kochana doskonale zrozumialamkochanego cialka nigdy za wiele
Zlota to Twoje sikanko jest z taka sama czestotliwoscia jak u mniew ogole wszystko,co piszesz pieknie sie sklada w jedna calosc!
Laura kciukamy! Ja sie obudzilam 10.15 z zdretwialymi kciukami od trzymania
Zapraszam na moja ukochana herbatke (ponoc Kasi tez:D ) malina z kardamonem!
jesli chodzi o herbatke to fakt bardzo ja lubie oraz te waniliowa z jagodamiMagdas wrote:a po czym może być? sorry za pytanie ale mój mózg nie chce ze mną dziś współpracować ;/jarzysz juz jarzysz??
Złota wrote:Dzięki Dziewczyny za informacje:)
oficjalnie ogłaszam: jestem wkręcona, że sie udało.
Będę musiała jakoś przeżyć rozczarowanie jak przyjdzie @, ale na razie: mam nadziejęXxMoniaXx wrote:miłego dnia
ja sie męcze .. mam alergię na pyłki, trawy , kurze itp.. potworne uczuciekasia_czarna wrote:dziewczyny u mnie drugi dzien z test negatywny a @ nadal nei maLaura wrote:Kochane zacznę od tego że jestem dumna z mojego męża ponieważ okazało się że dzisiejsze wyniki jego nasienia poprawiły się od ostatnich( 5 dni postu)i z 66% szybkich i wolnych zrobiło się 86%.
Inseminacja przebiegła w ogóle bezboleśnie na koniec miałam USG dopochwowe, pan doktor pokazał nam że w macicy żołnierzyki są i ruszyły do boju
Moje jajeczko ma 21 mm jeszcze nie pękło ale dzisiaj to prawdopodobnie nastąpi. Ponieważ inseminował mnie inny doktor jak wczoraj potwierdził że nie mam się przejmować i ten jajowód który mam potrafi wyłapać jajeczko z przeciwnego jajnika
. Napisał mi na kartce datę testowania na 19.04, także Macierzanko wpisz mnie na testowanko
Laura wrote:Chyba ten kwiatek w awatarku oklapnie 19 hehe
Rudasek co za h....no masakra ale chodza po swiecie debile...sara_nar wrote:Witam po południu. Ja jeszcze w łóżku.
Rano wstałam jak M. kawę pił usiadłam na przeciwko i mówię, że muszę mu coś ważnego powiedzieć. I że czy chce tego czy nie remont mieszkania będziemy musieli w tym roku zrobić. Na co M. pyta mnie czy w totka wygrałam? Więc mówię mu, że jeszcze lepiej, bo będziemy mieli dziecko. Początkowo chyba nie uwierzył, nagle się zerwał, wycałował mnie i przytulił i zapytał, czy napewno, powiedziałam, że tak. Hehe z tego wszystkiego nie chciał do pracy iść, ale powiedziałam, że wolne jeszcze mu się przyda więc niech zachowa je na inną okolicznośćPisał mi właśnie, że się strasznie cieszy i pracy na niczym skupić się nie może.
A ja jak się położyłam po 9, to dopiero po 13 oczy otworzyłam, zjadłam i oczywiście na forum
Monia moim zdaniem tez pisz ten bardziej plodny
Witamy cie Wiloa25
Ja sie witam i zegnam do wieczorka dziewuszkisara_nar, Laura, Misty87, Nati89, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasiu i ja się poryczałam dzisiaj
a kwiatek nie oklapnie nigdy nie nie nie!
, przecież on ma być do końca tu z nami póki wszystkie nie zafasolkujemy
Macierzanka:), dżona, Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
co do tych leków atyalergicznych to mam w domu .. średio pomagają, ale zawsze coś.. dziś juz wzięłam, bo nie umiałam normalnie funkcjoować, ale szczerze to niechętnie ich biorę, bo juz sie boje o wszystko o to , że mi coś pokićkają w cyklu, że mi pęcherzy nie pęknie, że to tamto i sramto.. a razie mamy szanse a ciązę jak to pan prof od badania nasienia powiedział jak wygrana w totka, ale od 18.03 mąz sie leczy ... i sie juz cokolwiek boje brac że by sie jeszcze u mie nie pogorszyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:18
-
Ooo wanilia z jagodami!? Tej jeszcze nie probowalam, ale na pewno nie odpuszcze
poki co wierze Ci Kasiu,ze jest pycha
Jestem obzarta na wszystkie strony! Zapiekanki wyszly mniammm, zostala jedna mala cwiartka, Rudasek posylam Ci, ale pewnie to malo
Dostalam troche leczo od sasiada. Kocham leczo, ale zobaczymy czy mi przejdzie przez usta...
Laura, Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ooo wanilia z jagodami!? Tej jeszcze nie probowalam, ale na pewno nie odpuszcze
poki co wierze Ci Kasiu,ze jest pycha
Jestem obzarta na wszystkie strony! Zapiekanki wyszly mniammm, zostala jedna mala cwiartka, Rudasek posylam Ci, ale pewnie to malo
Dostalam troche leczo od sasiada. Kocham leczo, ale zobaczymy czy mi przejdzie przez usta...Misty87 lubi tę wiadomość