Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Another jeżeli to jest jednorazowe to nie należy panikować, ale jeżeli takie słabe @ pojawiają się co miesiąc to trzeba iść do lekarza. Skąpe miesiączki to może być niedomoga ciałka żółtego, PCOS, niewydolność czynnościowa podwzgórza, albo niewydolność jajników.
Sara, ale super!Też mam ciary! Jakie to musi być zajefajne tak poinformować tatusia, że będzie tatusiem
Lena, ja pod wpływem Twojej kawy zrobiłam sobie podobną, bo nie wytrzymałam napięciaale w międzyczasie zdążyłam jeszcze obiad ugotować i męża nakarmić.
Maniuś, ja Ci doradzę, że na opryszczkę naprawde dobre są te plastry. Tylko one są duże, więc ja sobie je zawsze przecinam na mniejsze. I naprawdę przynoszą ulgę, a żeby uniknąć w ogóle opryszczki to jak poczujesz swędzenie, czyli znak, że będzie chciała wyskoczyć, to posmaruj to miejsce przekrojonym ząbkiem czosnku, albo spirytusem co jakiś czas i wtedy nie powinna wyskoczyć w ogóle.
Sanatoocha ale masz świetnie z tym USGmożesz sobie do dzidziucha zaglądać
Ty to nawet wiesz dokładnie jak wykastrować niewiernego
Monia, sluz się wpisuje ten najbardziej płodny z danego dnia.
Laura proszę zostawić tego penisika! Napewno jeszcze niejednej rzyniesie szczęście
A z tym jajowodem to naprawdę super. Zawsze jest więc szansaA zdrugiej strony Wam powiem, że moja przyjaciółka miała usunięty jajnik i bez problemu zaszła w ciążę
XxMoniaXx, Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
rozumiem Cię Moniu doskonale... ja miałam świętować i cieszyłam się i planowałam co tatuśkowi kupić z okazji jego święta. chciałabym bardzo żeby nam się udało już w tym roku świętować
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
hehe wpadam do Was ze świeżo zrobionym soczkiem marchewkowo -bananowo - jabłkowo - brzoskwiniowym
chce któraś ? bo mąż się dorwał do sokowirówki i przerobił wszystko co mu w łapki wpadło
Laura, Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Monia, nie smutaj! Pomyśl sobie, że dla matki każdy dzień to Dzień Matki!
Więc niezależnie od tego zawsze będziesz mieć okazję do świętowania! A my będziemy razem z Tobą
Magdas ja poproszę!
Mówisz, że wszystko?ale nie ma tam żadnej niespodzianki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:34
Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Monia, nie smutaj! Pomyśl sobie, że dla matki każdy dzień to Dzień Matki!
Więc niezależnie od tego zawsze będziesz mieć okazję do świętowania! A my będziemy razem z Tobą
Magdas ja poproszę!
Mówisz, że wszystko?ale nie ma tam żadnej niespodzianki?
co znalazł w kuchni chyba niespodzianki brak
nie wiem bo byłam w pokoju
ale dobry jest
Macierzanka już przelewam w buteleczkę i wysyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:36
Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej dziewczynki
Idę poczytać coście naskrobały
A tak na pierwszy rzut mi się nasunęło:
'Leki przeciwhistaminowe(odczulające), zwłaszcza claritine i zyrtec, mogą negatywnie wpływać na śluz, dlatego lepiej unikać ich w okresie owulacji, by nie zmniejszały płodności."
Monia jesteś przed owulką, nie chcę Cię straszyć, nie o to chodzi, chcę żebyś była po prostu świadoma, wiem jak Ci bardzo zależy.Laura lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Ja ostatnio kupiłam sok jabłkowy bo mnie naszło. Dobry był ale jak przeczytałam skład to masakra...ile cukru tam i syropu glukozowo-fruktozowego to masakra...W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
ja kupuję takie tłoczone - one są ok z tego co mówiła dietetyk
chociaż wiadomo najlepsze są robione samodzielnie
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
hej Wam! Ależ się rozpisałyście - czytałam jakieś 30 minut i nareszcie skończyłam, aby się odezwać...
U mnie dziś 5dc, zalał mnie śluz taki rozciągliwy - ale koloru kremowego, ale nie bj... i o co kaman?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:57
-
Ja też uwielbiam własne soki! Ja robię zawsze sezonowo przetwory przeróżne z owoców, a sokowirówki jeszcze sie nie dorobiłam, ale świetny jest blender do tego, można robić soki, koktajle.
Laura lubi tę wiadomość
-
A teraz trochę z nadrabianka
Wczoraj winkowała Another, a dzisiaj sobie zapodam ja! Mam wszystko dzisiaj gdzieś! Kto % ze mną?
Nati, Tobie też się panieński szykuje, więc gadżeciki wskazane
Z. Jak tam w pracy? U mnie słoneczko dzisiaj, ale Ty mi chyba przysłałaś ponurość pogodowąbo coś się chmurzy
Bursztynko, czekamy na relacje z dzisiejszych wizyt. Jedną masz już chyba za sobą... powodzenia na kolejnej!
Dżona, chyba po tyhc wieściach od Laury każda z nas ma teraz większe szanse!
Złota, u Ciebie ja też czekam na rozwój sytuacji... masz częstomocz? hmmm...
Ale już nic nie mówię, bo jesteś wystarczająco wkręcona dzisiaj
Magdas, zakupiłaś już test na jutro?
I proszę wszystkie mamusie o moc wirusków tutaj!
Ania, Misty, Driada, Santoocha, Sara, Alka, Fidelissa, Agrafka, Kasiula, Bursztynka! (jeśli o kimś zapomniałam, przepraszam, ale niech moc wirusków będize z nami)
Żaba, a Ciebie gdzie wcięło?
simcat, pozwolę sobie i Ciebie dopisać do testowania
Kasia_czarna, to zrób jutro test, gdyby jednak nie wyszedł proponuję betę! Trzymam kciuki żeby już się @ nie pojawiła!
Melula, nie wiem co z tym śluzem. Zaczynałyby Ci się już płodne?
Na jednym wątku wyczytałam, że z tym naszym śluzem to nie jest do końca tak, jak się nam wydaje i że jak zbyt długo jest rozciązgliwy to też nie do końca tak fajnie... Muszę zaraz po @ iść na cyto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 17:13
Laura, dżona, Z., Ania07, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Another jeżeli to jest jednorazowe to nie należy panikować, ale jeżeli takie słabe @ pojawiają się co miesiąc to trzeba iść do lekarza. Skąpe miesiączki to może być niedomoga ciałka żółtego, PCOS, niewydolność czynnościowa podwzgórza, albo niewydolność jajników.
Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Mimo to liczę, że się jeszcze może coś rozkręci.
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
W takim razie przesyłam moc wirusków &&&&&&
Dodatkowo `łyk optymizmu` http://demotywatory.pl/3866470
Chyba za długo w łóżku leżałam, bo jak wstałam, to mało nie padłam, tak mi się w głowie zakręciło.
Ja mam tylko cytrusiarkę i blender. Nie mogę doczekać się własnych truskawek ponad 100 krzaczków mamy, zjadłabym ciasto z galaretką i truskawkami.
Heh dziewczyny z pracy się wypięły i żadna nie przyjdzie na godzine, żebym mogła na tą rozmowę o pracę iść. Gdybym wiedziała, że dostanę pracę, to chyba bym nie poszła i miała je gdzieś jak one takie. Tym bardziej, że jedna i druga wiszą mi po 2h.Macierzanka:), Laura, dżona, Z., Ania07 lubią tę wiadomość