Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloł
ałaaaa pęka bo czuję
wczorajszy zastrzyk zaskutkował
Ciekawa jestem jak ovu wyznaczy mi owulke, teraz po tym bólu jestem pewna że owulka jest dzisiaj(teraz w tej chwili)Sylvka, Macierzanka:), sara_nar, dżona, santoocha, Lena87, Z., Ania07, Misty87, Bursztynka, Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:
Laura do boju!!!
...CześćLaura, Z. lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:Laura do boju!!!
...Cześć
będzie ich więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 17:58
Sylvka, dżona, Malinowa Panienka, sara_nar, Lena87, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Malinowa rozmowa o pracę do biedronki. Jutro mam mieć na 12:30, ale żadna z dziewczyn z pracy nie chce przyjść na godzinkę.
Laura dobre wieści. Ale doprawić jutro nie zaszkodzi
a nie możesz wyjść na godzinkę? powiedzieć, że masz ortopedę czy coś takiego[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Sara a nie boisz sie w ciąży isć pracować do sklepu to ciężka praca trzeba sie nadźwigać.
Byłam w aptece kupiłam bobo testLaura, Macierzanka:), Z., Ania07, sara_nar lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Cześć dziewczyny, mam dzisiaj mega wkurw... auto mi się dzisiaj rozkraczyło na ulicy Jechałam, nagle zwolnilo i dodaje gazu, a ten nic, zorientowałam się, ze zgasło, ( a on cicho chodzi, wiec czasami zastanawiam sie czy jest właczony) probuje odpalic i tylko silnik kręci .. udało mi się zjechać na chodnik.. wyszłam z auta patrze,a ztylu kropki na ulicy, idę do przodu, a tan kałuża się zrobiła, szło dwoch kolesiów, podeszli do mnie i zapytali co jest, to mówię, ze nei wiem, zobaczyli i stwierdzila, ze poszła mi miska olejowa ... mam dosyć, dzwniłam do mojego mechanika o godzinie przyejchał i mnie holował .. normalnie, aż się poryczałam w aucie mam dosyc tego samochodu mam go od roku, a włozylam juz 5 tys .. nie licząc wymian olejów, itp.. z zakupów wyszło jedno wielkie g... a mówił tata nie kupuj francuza..
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Magda widzę, że się szykujesz na jutro
Hej Sylvka!
Laura, ale emocje! Mamy relacje na żywo!
Sara, tak myślałam o Tobie, a nie wolałabyś poczekać z nową pracą i zostać na macierzyńskie narazie tutaj? Trudna sprawa trochę, bo faktycznie praca sprzedawcy nie jest lekka, a ciąża się rozwija, no i nie wiadomo jak w nowej pracy będzie z wolnym, bo nigdy nie wiadomo jakie będziesz mieć samopoczucie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 18:30
Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
dziewczyny błagam o pomoc... wyniki badania mojego mężą
upłynnienie - dost. upłynniony (60 min)
objętość - 3 ml
ph - 8
barwa - mleczna
lepkość - prawidłowa
aglutynacja - brak
koncentracja plemników w 1 ml ejakulatu - 205 mln
całkowita liczba plemników w ejakulacie - 615 mln
ruch postępowy 50 %
ruch całkowity 70 %
brak ruchu 30 %
żywotność 46 %
plemniki prawidłowe 15 % -
Macierzanka ja bym nie kupowała no ale mój mąż się uparł..to niech ma i zobaczy jedna kreche no ja czuję się jak bym miała mieć @. Dogadalismy sie ze jak jutro rano nie bedzie to robie test. Bo moj mąż poczytal ze to trzeba rano robic i przy tym sie upiera
Laura lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Anutka wrote:dziewczyny błagam o pomoc... wyniki badania mojego mężą
upłynnienie - dost. upłynniony (60 min)
objętość - 3 ml
ph - 8
barwa - mleczna
lepkość - prawidłowa
aglutynacja - brak
koncentracja plemników w 1 ml ejakulatu - 205 mln
całkowita liczba plemników w ejakulacie - 615 mln
ruch postępowy 50 %
ruch całkowity 70 %
brak ruchu 30 %
żywotność 46 %
plemniki prawidłowe 15 %
Kochana na moje to są dobre wyniki i nie macie powodu do zmartwień
polukałam teraz na wyniki badan mojego malza i naprawde macie dobre te wyniki:)
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wyniki dobre, wszystko masz powyżej normy
Normy wg WHO są takie:
Liczba plemników:
- na 1 ml >= 15 mln/ml
- w ejakulacie (całkowita) >= 39 mln / ejakulat
Ruchliwość plemników:
- ogólna (ruch postępowy + ruch w miejscu)>= 40 %
- ruch postępowy >= 32 %
Żywotność plemników: >= 58 %
Morfologia plemników: >= 4 %
Sprawa jest następująca, najważniejsze parametry masz bardzo dobre, żywotność torchę chyba mniejsza, ale jest ich dużo, ruchliwe są, więc nic tylko działać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 18:40
Laura, paaulla84 lubią tę wiadomość
-
I należy pamiętać jeśli chodzi o badania nasienia są to tylko parametry przyjęte na podstawie statystyk!
Nigdy nie oznacza to, że facet, który ma niższe parametry nie zostanie ojcem!
Prowadzono nawet badania na ten temat!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 18:43
Anutka, Laura, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:Macierzanka ja bym nie kupowała no ale mój mąż się uparł..to niech ma i zobaczy jedna kreche no ja czuję się jak bym miała mieć @. Dogadalismy sie ze jak jutro rano nie bedzie to robie test. Bo moj mąż poczytal ze to trzeba rano robic i przy tym sie upiera
Laura lubi tę wiadomość