Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzysnęło mi się troszkę ale już wróciłam i nadrabiam
Sara, wredne te panienki masakra .. ale tak to już jest niestety
Magdas w końcu kupiłaś to jutro testujesz?
Nati, domyślam się jak się czujesz. Mi też nie raz auto się rozkraczyło na drodzę w najmniej odpowiednim momencie. Jak się wali to wszystko po kolei. Tulę mocno
Laura jeszcze dzisiaj trzymamy kciuki za żołnierzyki!
Anutka, wydaje mi się, że wszystko w porządku wyniki dobre
Mała Mi piękna beta Gratulacje!
Spokojnie, niedługo będzie widać fasolkę na usg
Macierzanko wysyłam dla wszystkich:
A no i oczywiście witam wszystkich, z którymi się dzisiaj nie witałamMacierzanka:), Z., Laura, sara_nar, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala Mi super wiesci! :*
Ale sie tu mnozy fasolek ostatnio! Dobry pomysl byl z tym nowym watkiem. Tu sa same dobre fluidki
Lapcie kochaniutkie
Juz niebawem nie bedzie komu wiruskow wysylac!
Manius, a co to ten brzuszek boli?
Anutka ja sie na wynikach kompletnie nie znam, ale skoro dziewczyny mowia,ze ok to tak jest zatem tylko sie cieszyc i miec duzo nadziei :*
Monia pozdrowilam malenstwa! Przedtem sobie lezalam i patrzylam na foto...normalnie az dziwne,ze tak wyraznie widac zarys cialek malenstw, a maja zaledwie kilka cm az sie wierzyc nie chce! Ciaza to cud...narodziny jeszcze wiekszy!
Obstawiam,ze mniejsze malenstwo to ksiezniczka mamusi, a wiekszy babelek to lobuz tatusiaAnia07, Mała Mi86, Z., Laura, Kaśka28, dżona, Anutka lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Monia, wszystko będzie dobrze!
Jak wraca do wyższych temperatur, to wyeliminujcie obcisłe slipy i spodnie! To bardzo dużo daje!
musze jutro iśc do sklepu mu kupić więcej bokserekMisty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Mala Mi super wiesci! :*
Ale sie tu mnozy fasolek ostatnio! Dobry pomysl byl z tym nowym watkiem. Tu sa same dobre fluidki
Przedtem sobie lezalam i patrzylam na foto...normalnie az dziwne,ze tak wyraznie widac zarys cialek malenstw, a maja zaledwie kilka cm az sie wierzyc nie chce! Ciaza to cud...narodziny jeszcze wiekszy!
Obstawiam,ze mniejsze malenstwo to ksiezniczka mamusi, a wiekszy babelek to lobuz tatusia
Misty, to byłby kolejny cud! Ciąża za pierwszym podejściem, w dodatku bliźniacza, a teraz jeszcze jakby parka była! jejku coś pięknego!
Kiedy można poznać płeć? Mówił Wam coś gin?
Ja dopiero naszego maluszka zobaczę 14.04. Już się nie mogę doczekać ^^Misty87, Z., Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja też będę z niecierpliwością czekała na pierwsze usg ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kwiecień jest cudowny!!!kochabe przesyłam wam moje wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&
p.s. ogarniam rożkaMisty87, Ania07, Laura, Kaśka28, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Aniu my idziemy na usg w poniedzialek dostane wreszcie ksiazeczke, bo idzie im to jak krew z nosa. Jak zwykle powoli ogarniaja mnie mysli, czy wszystko ok!
Mi gin w PL, do ktorego bede chodzic, ktory odkryl moje blizniaki powiedzial,ze powinien zobaczyc plec gdzies 2-3 tyg przed naszym slubem, czyli gdzies 16tc.
Ostatnio gdzies widzialam zdjecie narzadow u takich malenstw kilkucm...niczym sie nie roznily...u dziewczynki sa na poczatku opuchniete,ze wyglada to jak sikorekAnia07, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Aniu my idziemy na usg w poniedzialek dostane wreszcie ksiazeczke, bo idzie im to jak krew z nosa. Jak zwykle powoli ogarniaja mnie mysli, czy wszystko ok!
Mi gin w PL, do ktorego bede chodzic, ktory odkryl moje blizniaki powiedzial,ze powinien zobaczyc plec gdzies 2-3 tyg przed naszym slubem, czyli gdzies 16tc.
Ostatnio gdzies widzialam zdjecie narzadow u takich malenstw kilkucm...niczym sie nie roznily...u dziewczynki sa na poczatku opuchniete,ze wyglada to jak sikorek
Ale super! To niedługo będzie wszystko wiadomo cieszę się bardzo i trzymam kciuki!
Ja też nie mam jeszcze książeczki ciąży. Nie śpieszno im z tym .. a potrzebuję dostarczyć do socjalnego. Mówili, że muszą zrobić najpierw wszystkie badania. Teraz na wizycie powinnam dostać - obiecali.
Kochana a Ty się nie zamartwiaj, bo jest i będzie dobrze! ;*Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi bratowa mowila, ze jak w PL nie ma ksiazeczki od 10tc to potem jakies problemy robia z wyplacaniem tych swiadczen wszystkich, moja gin tutaj jak to uslyszala to oczy wystawila. W PL ze wszystkiego problemy robia...a ja niestety tam bede sie musiala uzerac z ludzmi.
Widzisz, ja wpadlam na to foto przy okazji. Tez bylam w mega szoku!