Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dokładnie Mała Mi! Korzystaj póki możesz
Misty też więcej jem oczami. Staram się jeść mniej, ale częściej, chociaż czasami są takie dni, że w ogóle nie mam apetytu i ciężko cokolwiek wmusić w siebie.
A jakby tego było mało, zaczyna mi dużo rzeczy śmierdziećWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 19:28
Z. lubi tę wiadomość
-
To mi smierdzi juz od chyba miesiaca wszystko! Draznia mnie nawet moje ulubione zapachy a smrodek wyczuje na kilometr! Zawsze mialam nosa,a teraz szczegolnie.
Gdzie wszystkie wywialo???Ania07, Z. lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Niestety nie wyrabiam z forum...
Chciałam przede wszystkim pogratulować Sarze i Małej Mi Zdrówka dla Was!
Poza tym mocno trzymam kciuki za Laurę Oby te żołnierzyki pomaszerowały prosto do celu!
Więcej spraw nie pamiętam, czego bardzo żałuję ;]Laura, Macierzanka:), Z., sara_nar, dżona lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Ehhhmmm tak mi sie jakoś posmutniało..
mam tylko jedno marzenie... chciałabym w tym roku po częsci choć świętować swój mały lecz duży Dzień Matki .. hmmmmMelula wrote:od 3 dni biorę 6 tabletek wiesiołka, może to od tego albo jeszcze po @ został śluz, bo tym razem moje jednodniowe średnie krwawienie miało taki właśnie śluz z krwią, jak nigdy...sara_nar wrote:W takim razie przesyłam moc wirusków &&&&&&
Dodatkowo `łyk optymizmu` http://demotywatory.pl/3866470
Chyba za długo w łóżku leżałam, bo jak wstałam, to mało nie padłam, tak mi się w głowie zakręciło.
Ja mam tylko cytrusiarkę i blender. Nie mogę doczekać się własnych truskawek ponad 100 krzaczków mamy, zjadłabym ciasto z galaretką i truskawkami.
Heh dziewczyny z pracy się wypięły i żadna nie przyjdzie na godzine, żebym mogła na tą rozmowę o pracę iść. Gdybym wiedziała, że dostanę pracę, to chyba bym nie poszła i miała je gdzieś jak one takie. Tym bardziej, że jedna i druga wiszą mi po 2h.Laura wrote:Anutka wrote:dziewczyny błagam o pomoc... wyniki badania mojego mężą
upłynnienie - dost. upłynniony (60 min)
objętość - 3 ml
ph - 8
barwa - mleczna
lepkość - prawidłowa
aglutynacja - brak
koncentracja plemników w 1 ml ejakulatu - 205 mln
całkowita liczba plemników w ejakulacie - 615 mln
ruch postępowy 50 %
ruch całkowity 70 %
brak ruchu 30 %
żywotność 46 %
plemniki prawidłowe 15 %Mała Mi86 wrote:Hej!
Moja beta 530!!!! Bardzo bolą mnie piersi,aż mi się wymiotować chce.Ledwo wróciłam autem z pracy,tak mi się spać chciało.Kłucie w brzuchu,wzdęcie.....hmmm ciekawe co jeszcze się przywleczeXxMoniaXx wrote:my musimy ostro ilość zwiększyć bo malutko plemnikówAnia07 wrote:Gdyby nie przedziałek to w życiu bym nie rozróżniła
hej dziewczynki ja ostatnio wpadam nadrabiam i uciekam...dzisiaj znowu mialam grila hehe tez wypilam % w sensie 2 piwka ale milalam takiego smaka i musialam sie znieczulic strasznie mnie dzisiaij bole @ dopadaly w pracy myslalam ze nie dam rady... jak bylam w domku bylo ok a teraz zaczynamnie glowa bolec wiec biore tabletke i chyba wiecej piwa nie bede pila...bo w ogole 4 ostatnie dni mam straszne bole glowy ledwo zasypiam no ale dam rade dam i juz:DLaura, Macierzanka:), dżona, Anutka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Zabko Laura miala inseminascje dzisiaj:D trzymaj za nia kciuki
Tylko czasami nie chcę pisać, bo zaraz muszę uciekać coś zrobić, a teraz mąż na bieżni, więc mam chwilkę na "różową stronę" jak on to mówiLaura, Misty87, Fidelissa, Ania07, Macierzanka:), Z., Kaśka28, santoocha, dżona lubią tę wiadomość
-
No Kasia dzisiaj mamy właśnie
trzeba wyszczelić drugą brygade heh
jajnik boli.....jak ovu jutro wyznaczy owulkę na dzisiaj to nic tylko gatulować programowi
Dzięki dziewczynki za kciukaski
Misty z tym wątkiem to traf wielki, fasolki pojawiają się tutaj i jest bardzo przyjemnie i rodzinnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 20:58
Little Frog, Fidelissa, Misty87, Ania07, Lena87, Macierzanka:), Z., Kaśka28, sara_nar, dżona lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Misty, to byłby kolejny cud! Ciąża za pierwszym podejściem, w dodatku bliźniacza, a teraz jeszcze jakby parka była! jejku coś pięknego!
Kiedy można poznać płeć? Mówił Wam coś gin?
Ja dopiero naszego maluszka zobaczę 14.04. Już się nie mogę doczekać ^^Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Misty, co się stało? Żal się ile wlezie! Wyrzuć złość
Dzis jeden przeszedl samego siebie z tekstami,ze po co my do PL wracamy! Gdzie moj maz bedzie pracowal itp ale nikt nie pomysli,ze bedziemy miec 2 malych dzieci! Nie powie 'Sluchaj stary pomoge ile bede umial!' Nieeee bo lepiej madrzyc sie. Siedzi w domku z mamusia i w dupie ma wszystko! Brrrrrr -
nick nieaktualny