Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dokładnie Mała Mi! Korzystaj póki możesz

Misty też więcej jem oczami. Staram się jeść mniej, ale częściej, chociaż czasami są takie dni, że w ogóle nie mam apetytu i ciężko cokolwiek wmusić w siebie.
A jakby tego było mało, zaczyna mi dużo rzeczy śmierdzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 19:28
Z. lubi tę wiadomość
-
To mi smierdzi juz od chyba miesiaca wszystko! Draznia mnie nawet moje ulubione zapachy
a smrodek wyczuje na kilometr! Zawsze mialam nosa,a teraz szczegolnie.
Gdzie wszystkie wywialo???
Ania07, Z. lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór

Niestety nie wyrabiam z forum...
Chciałam przede wszystkim pogratulować Sarze i Małej Mi
Zdrówka dla Was! 
Poza tym mocno trzymam kciuki za Laurę
Oby te żołnierzyki pomaszerowały prosto do celu! 
Więcej spraw nie pamiętam, czego bardzo żałuję ;]
Laura, Macierzanka:), Z., sara_nar, dżona lubią tę wiadomość
-
Kochana wiem co czujesz jestesmy w podobnej sytuacji...XxMoniaXx wrote:Ehhhmmm tak mi sie jakoś posmutniało..
mam tylko jedno marzenie... chciałabym w tym roku po częsci choć świętować swój mały lecz duży Dzień Matki .. hmmmm
Ja tez bralam w zeszlym cyklu wiesiolka i mialam kilka dni dluzej sluz rozciagliwy ale chyba owulacje mi przesunal ale to niekoniecznie on...no nic w tym cyklu nie biore ani wiesiolka ani nic innego mam w nosie ten cykl i kazdy nastepny...Melula wrote:od 3 dni biorę 6 tabletek wiesiołka, może to od tego albo jeszcze po @ został śluz, bo tym razem moje jednodniowe średnie krwawienie miało taki właśnie śluz z krwią, jak nigdy...
Powiem ci chamstwo!!!sara_nar wrote:W takim razie przesyłam moc wirusków &&&&&&

Dodatkowo `łyk optymizmu` http://demotywatory.pl/3866470
Chyba za długo w łóżku leżałam, bo jak wstałam, to mało nie padłam, tak mi się w głowie zakręciło.
Ja mam tylko cytrusiarkę i blender. Nie mogę doczekać się własnych truskawek ponad 100 krzaczków mamy, zjadłabym ciasto z galaretką i truskawkami.
Heh dziewczyny z pracy się wypięły i żadna nie przyjdzie na godzine, żebym mogła na tą rozmowę o pracę iść. Gdybym wiedziała, że dostanę pracę, to chyba bym nie poszła i miała je gdzieś jak one takie. Tym bardziej, że jedna i druga wiszą mi po 2h.poprawcie to dzisiaj ponoc to dobre rozwiazanieLaura wrote:
Anutka wyniki na moje oko w porzadku:D nic tylko do boju:DAnutka wrote:dziewczyny błagam o pomoc... wyniki badania mojego mężą
upłynnienie - dost. upłynniony (60 min)
objętość - 3 ml
ph - 8
barwa - mleczna
lepkość - prawidłowa
aglutynacja - brak
koncentracja plemników w 1 ml ejakulatu - 205 mln
całkowita liczba plemników w ejakulacie - 615 mln
ruch postępowy 50 %
ruch całkowity 70 %
brak ruchu 30 %
żywotność 46 %
plemniki prawidłowe 15 %AAAAA jednak!!!!! Gratulacje!!!!!!Mała Mi86 wrote:Hej!
Moja beta 530!!!!
Bardzo bolą mnie piersi,aż mi się wymiotować chce.Ledwo wróciłam autem z pracy,tak mi się spać chciało.Kłucie w brzuchu,wzdęcie.....hmmm ciekawe co jeszcze się przywlecze
kochana my mamy jeszcze mniej...ale damy rade co?? nie smutamy sie porsze glowa do gory!!XxMoniaXx wrote:my musimy ostro ilość zwiększyć bo malutko plemników
gdyby nie podpis to bym nie zauwazyla roznicy heheAnia07 wrote:Gdyby nie przedziałek to w życiu bym nie rozróżniła
hej dziewczynki ja ostatnio wpadam nadrabiam i uciekam...dzisiaj znowu mialam grila hehe tez wypilam % w sensie 2 piwka ale milalam takiego smaka i musialam sie znieczulic strasznie mnie dzisiaij bole @ dopadaly w pracy myslalam ze nie dam rady... jak bylam w domku bylo ok a teraz zaczynamnie glowa bolec wiec biore tabletke i chyba wiecej piwa nie bede pila...bo w ogole 4 ostatnie dni mam straszne bole glowy ledwo zasypiam no ale dam rade dam i juz:D
Laura, Macierzanka:), dżona, Anutka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Wiem, wiem!Kaśka28 wrote:Zabko Laura miala inseminascje dzisiaj:D trzymaj za nia kciuki

Trzymam mocno!
Z postami jestem jak najbardziej na bieżąco 
Tylko czasami nie chcę pisać, bo zaraz muszę uciekać coś zrobić, a teraz mąż na bieżni, więc mam chwilkę na "różową stronę" jak on to mówi
Laura, Misty87, Fidelissa, Ania07, Macierzanka:), Z., Kaśka28, santoocha, dżona lubią tę wiadomość
-
No Kasia dzisiaj mamy właśnie

trzeba wyszczelić drugą brygade heh
jajnik boli.....jak ovu jutro wyznaczy owulkę na dzisiaj to nic tylko gatulować programowi
Dzięki dziewczynki za kciukaski
Misty z tym wątkiem to traf wielki, fasolki pojawiają się tutaj i jest bardzo przyjemnie i rodzinnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 20:58
Little Frog, Fidelissa, Misty87, Ania07, Lena87, Macierzanka:), Z., Kaśka28, sara_nar, dżona lubią tę wiadomość
-
A ja 15:))Ania07 wrote:Misty, to byłby kolejny cud! Ciąża za pierwszym podejściem, w dodatku bliźniacza, a teraz jeszcze jakby parka była! jejku coś pięknego!

Kiedy można poznać płeć? Mówił Wam coś gin?
Ja dopiero naszego maluszka zobaczę 14.04. Już się nie mogę doczekać ^^
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Do wszystkiego wciskaja swoj nos! Najmadrzejsi na swiecie, zawsze maja racje itp. Wykorzystuja od zawsze mojego meza, bo wiadomo robi za granica od kilku lat, to im sie wydaje,ze ma obowiazek mlodszych braci sponsorowac!Little Frog wrote:Misty, co się stało? Żal się ile wlezie!
Wyrzuć złość 
Dzis jeden przeszedl samego siebie z tekstami,ze po co my do PL wracamy! Gdzie moj maz bedzie pracowal itp ale nikt nie pomysli,ze bedziemy miec 2 malych dzieci! Nie powie 'Sluchaj stary pomoge ile bede umial!' Nieeee bo lepiej madrzyc sie. Siedzi w domku z mamusia i w dupie ma wszystko! Brrrrrr -
nick nieaktualny